Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

QUOTE(mazhulinka @ 2010 04 18, 00:44)
kurios nusipirko, lyg dziaugesi, neatsimenu nei vienos metusios akmeni i mano darza uz patarima pabandyti biggrin.gif

na nezinau, nuo blakstienu gal priklauso, bet man labai tiko ir patiko. paciu blakstienu nestorina nezmoniskai, bet padengia net pacias smulkiausias, turbut plika akim nelabai matomas, nes bent jau man lyg nauju blakstienu siuo tusu pasidazius pridygsta smile.gif to storinimo net nereikia, nes blakstienos labai tankios pasidaro. o ilgio man taip pat uztenka.

Masterpiece max neisryskina tu pasislepusiu blakstienyciu. dazausi kai noriu ryskesniu blakstienu. abu labai geri tusai, abu turi savo pliusu, bet turbut jei reiketu rinktis, pasiimciau False Lash...

Nebandzius CG, negaliu palyginti. nors viskas, isskyrus spalva ir pavadinima is isores tikrai identiskai atrodo unsure.gif

Tai va butent abu kartu panaudojus geras efektas buna. Daug ir rysku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristeja @ 2010 04 18, 07:41)
Tai va butent abu kartu panaudojus geras efektas buna. Daug ir rysku  4u.gif

mano False Lash'as jau niekam tikes, bet sepeteliu sukuoju kitus tusus, tikrai neprilygstamas thumbup.gif
Atsakyti
isbandziau SM forume isgirta MF Masterpiece MAX tikrai geras tusas!!!! Pailgina, patankina, bet noretusi dar tankiau, nes mano blakstienos retos. Deja dienos pabaigoje kaip ir su kitais tusais, nebera to sviezio uztepimo jausmo. Sis tusas tikrai geresnis uz MF Flash Lash efect (greit sudziuvo)
Atsakyti
QUOTE(SunMoon @ 2010 04 17, 18:33)
na ka gi, sis tusas padaro stebukla is mano blakstienu ..
user posted image
user posted image

Super atrodo smile.gif bet tikriausia pas tave naturaliai jos grazios, gal tik tiek kad nersykios smile.gif

Ka daryti? Man vienos akies blakstienos nuostabiai pasidazo, o kita kazkokios blakstienos ir trumpesnes ir i zeme ziuri biggrin.gif niekaip neina graziai padaryti... Bandziau rietikli tai blakstienu kampuciu jau nebeturiu, matyt nugnybe, tikiuos ataugs verysad.gif Nu kazkoks absurdas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xixi @ 2010 04 18, 14:58)
Super atrodo smile.gif bet tikriausia pas tave naturaliai jos grazios, gal tik tiek kad nersykios smile.gif

Ka daryti? Man vienos akies blakstienos nuostabiai pasidazo, o kita kazkokios blakstienos ir trumpesnes ir i zeme ziuri biggrin.gif niekaip neina graziai padaryti... Bandziau rietikli tai blakstienu kampuciu jau nebeturiu, matyt nugnybe, tikiuos ataugs  verysad.gif  Nu kazkoks absurdas  doh.gif

su rietikliais atsargiai, pigiu geriau nenaudot. Viduj turi buti butinai silikonine juostele, kad nepazeistumet blakstienu. Arba galima naudoti shildoma rietikli (su baterijom).

Atsakyti
QUOTE(xixi @ 2010 04 18, 14:58)
Bandziau rietikli tai blakstienu kampuciu jau nebeturiu, matyt nugnybe, tikiuos ataugs  verysad.gif  Nu kazkoks absurdas  doh.gif

Gal per stipriai sugrybot ir truktelejot? Siaip normaliai naudojant neturetu blakstienos krist... Na aisku, jei silpnos, tai visko gali but....
Papildyta:
QUOTE(lisik @ 2010 04 18, 15:56)
su rietikliais atsargiai, pigiu geriau nenaudot. Viduj turi buti butinai silikonine juostele, kad nepazeistumet blakstienu. Arba galima naudoti shildoma rietikli (su baterijom).

As turiu ir paprasta, ir isldoma. Sildoma is ebay parsisiunciau uz berods pora $ - pigus, bet priekaistu neturiu. O ir minkstesnis jis nei paprastas rietiklis, bet uzriecia puikiai thumbup.gif
Atsakyti
Rieciau tikrai nestipriai, bandziau pora kartu ji viskas gerai buvo, paskui viena diena dazau blakstienas ziuriu kad kampuciai labai trumpi. Nors istikro jokio skirtumo, baisiai nepergyvenu del to, nes ie kampuciai buvo tiesiog nusvire. Manau vistiek ataugs, gal normalesni biggrin.gif
Dabar turiu MF lash extension tai viena aki kaip sakiau nuostabiai padaro, nors jos nera nei ilgos nei riestos. Su siuo tusu jos tokios butent ir palieka - ilgos ir riestos. Kita mano akis kazkokia keista, trumpos blakstienos, i zeme ziurincios... Galvoju gal koks gremezdiskesnis sepetelis labiau susidorotu su jom biggrin.gif Nors siaip Lash extension kolkas super duper, geriausias is bandytu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xixi: 18 balandžio 2010 - 15:55
QUOTE(Kristepala @ 2010 04 17, 13:39)
Siulyciau isbandyti Max factor lach extennsion. As anksciau pirkdavau tik MF masteriece Max ir nenorejau bandyti net to naujojo MF lash extension, bet kai nusipirkau tai jam lygiu nera wub.gif  Jis mano Nr. 1  bigsmile.gif
Aisku pirmas dienas, kaip ir visi dazo skystokai, bet po kelius dienu pamatysit tikraji efekta. Sekmes renkantis 4u.gif

Jokio efekto nepamačiau nei po kelių dienų, nei po kelių savaičių schmoll.gif Nevykęs pirkinys, o mokėjau virš 50Lt, gaila veltui išleistų pinigų doh.gif

QUOTE(lisik @ 2010 04 17, 22:53)
ar man rodos ar istiesu MAX FACTOR False Lash Effect ir COVER GIRL Lash Blast vienodi ne tik ipakavimo forma, bet ir sepeteliu ?

Atrodo beveik identiškai smile.gif

QUOTE(mazhulinka @ 2010 04 18, 00:09)
man labai patinka False Lash, vienas is mylimiausiu tusu. vis naujienas pabandau, bet tikrai zinau, kad pirksiu dar viena, tokiu vieduokliu nei vienas tusas nepadaro kaip False Lash'as wub.gif

Man False Lash nepadarė nieko panašaus į vėduokles, o perkaičius pavadinimą, maniau kad dažys nepriekaištingai unsure.gif

QUOTE(lisik @ 2010 04 18, 00:16)
O False Lash pavadinimas jau savaime vercia tiketis kazko nepaprasto biggrin.gif gal taip ir bus....

Ir aš tikėjausi daug iš to pavadinimo, deja biggrin.gif
Atsakyti
Nusipirkau Diorshow iconic, bet visai nepatinka, sulipina blakstienas schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2010 04 19, 12:13)
Jokio efekto nepamačiau nei po kelių dienų, nei po kelių savaičių schmoll.gif Nevykęs pirkinys, o mokėjau virš 50Lt, gaila veltui išleistų pinigų doh.gif
Atrodo beveik identiškai smile.gif
Man False Lash nepadarė nieko panašaus į vėduokles, o perkaičius pavadinimą, maniau kad dažys nepriekaištingai unsure.gif
Ir aš tikėjausi daug iš to pavadinimo, deja biggrin.gif

Kas tinka vienam, kitam gali visiskai netikti 4u.gif
Dabar tiek neigiamu atsiliepimi paskaiciau apie MF False Lash, gal pradejo koki fufeli vezti g.gif Siandien zadejau eiti i sarma tuso pirkti, bet manau, kad nebepirksiu False lash g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2010 04 19, 11:53)
Kas tinka vienam, kitam gali visiskai netikti 4u.gif 
---
Dabar tiek neigiamu atsiliepimi paskaiciau apie MF False Lash, gal pradejo koki fufeli vezti g.gif 

Tikrai taip smile.gif
---
Tada fufelį vežė nuo pat pradžių, nes pirkau kai tik jis pasirodė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2010 04 19, 14:07)
Tikrai taip smile.gif
---
Tada fufelį vežė nuo pat pradžių, nes pirkau kai tik jis pasirodė biggrin.gif

Visko gali buti, nes ta MF Lash buvau pirkus ne LT, jis man tiko ir patiko, bet db manau pirksiu Max, nes ir kaina geresne ir atsiliepimu daug geru 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristepala: 19 balandžio 2010 - 13:03