Esu isbandziusi begale tusu ir mano manymu, geriausias tusas jei is pigesniu tai Max factors false lash, vis grystu prie jo, nes blakstienas tikrai graziai padazo , jei is brangesniu tai YSL Mascara Volume Effect Faux Cils (ji siauciausi, tai ne taip brangiai ir gavosi), buvau suzaveta jo kvapu, nerealus, begalo graziai daze, nera net ko lyginti su Dior show (graziai ilgino, bet menkai storino) ir Lancome hypnose, kuris uzdziuvo po kokio 1,5 menesio
O apie visus Loreal tusus galiu pasakyti, kad s.. paskutinis, dazo baisiai ir byra labai.
Cia tik mano tokia nuomone ir atsiliepimai
Šiuo metu baiginėjasi MF Masterpiece ir noriu nusipirkti naują tušą, tik db mėtausi... Galvoju tarp tokio paties kokio db turiu, MF Masterpiece MAX, MF lash extension ir dar berods false lash yra? Gal galit kuo greičiau patart kurį imt, kuo jie skirias ir kuris geresnis?Ačiū)
db naudoju si. priekaistu neturiu, tikrai tankina, nesulipna, sepetelis guminis ir kaina gera, manau vykes tusas
QUOTE(Mayte @ 2010 04 17, 12:04)
Šiuo metu baiginėjasi 1. MF Masterpiece ir noriu nusipirkti naują tušą, tik db mėtausi... Galvoju tarp tokio paties kokio db turiu, 2. MF Masterpiece MAX, 3. MF lash extension ir dar berods 4. false lash yra? Gal galit kuo greičiau patart kurį imt, kuo jie skirias ir kuris geresnis?Ačiū)
2. efektas kaip nr 1. tik prideda blakstienoms 'riebumo' storos ryskios,atskirtos nesusigumuliave
3. naudoju dabar,graziai ilgina,atskiria,pasaka,labai smagus sepetelis,taciau itin svelniai atrodo, vakarui (arba megstancios ryskuma) bus per blanku
4. nebandziai bet kazkaip ir negundo
QUOTE(Mayte @ 2010 04 17, 14:04)
Šiuo metu baiginėjasi MF Masterpiece ir noriu nusipirkti naują tušą, tik db mėtausi... Galvoju tarp tokio paties kokio db turiu, MF Masterpiece MAX, MF lash extension ir dar berods false lash yra? Gal galit kuo greičiau patart kurį imt, kuo jie skirias ir kuris geresnis?Ačiū)
Siulyciau isbandyti Max factor lach extennsion. As anksciau pirkdavau tik MF masteriece Max ir nenorejau bandyti net to naujojo MF lash extension, bet kai nusipirkau tai jam lygiu nera Jis mano Nr. 1
Aisku pirmas dienas, kaip ir visi dazo skystokai, bet po kelius dienu pamatysit tikraji efekta. Sekmes renkantis
QUOTE(Mayte @ 2010 04 17, 12:04)
Na ka siuo metu turiu MF MAX ir False lashes . Man labiau patinka MAxas. Kartais abu sumaisau ,bet su Maxsu isgaunu daugiau .Jei dar nepasibaigus akcija dabar jis droge 26 lt. kainuoja
Siandien isbandziau MF Masterpiece MAX. Tusas padaro dirbtiniu blakstienu efekta, nesigavo graziai pasidazyti, bet man su visais tusais taip buna, kuriuos bandau pirma karta, reikia laiko "susidraugauti", priprasti prie sepetelio, svarbiausia jau pajutau, kad man patiks sis tusas.
ar man rodos ar istiesu MAX FACTOR False Lash Effect ir COVER GIRL Lash Blast vienodi ne tik ipakavimo forma, bet ir sepeteliu ?
bonkutes tokios pacios, tik spalva skiriasi... o sepetelis irgi guminis ir labai panasios formos
dabar naudoju Lash Blast, tai kazin ar verta bandyt ir False Lash Effect...
siaip as jau nusitaikius i 2000 calorie, bet domino ir False Lash....
bonkutes tokios pacios, tik spalva skiriasi... o sepetelis irgi guminis ir labai panasios formos
dabar naudoju Lash Blast, tai kazin ar verta bandyt ir False Lash Effect...
QUOTE(lisik @ 2010 04 17, 20:53)
man labai patinka False Lash, vienas is mylimiausiu tusu. vis naujienas pabandau, bet tikrai zinau, kad pirksiu dar viena, tokiu vieduokliu nei vienas tusas nepadaro kaip False Lash'as
SunMoon, kaip su sepeteliu susidraugavai? as tingiu terliotis su siuo tusu, net nezinau kodel, bet stovi jis pas mane beveik nenaudojamas... viena karta graziai pasidazau, matyt sepeteli geru kampu laikau, ziu kita karta jau palaida bala
QUOTE(mazhulinka @ 2010 04 18, 01:09)
man labai patinka False Lash, vienas is mylimiausiu tusu. vis naujienas pabandau, bet tikrai zinau, kad pirksiu dar viena, tokiu vieduokliu nei vienas tusas nepadaro kaip False Lash'as
mazhulinkos aprasymas labai gundantis
matyt reiks bandyt.... gal isore tokia pati, bet paties tusho sudetis skiriasi ?
siaip CG Lash Blast irgi labai geras, bet nera stebuklingas. Kazkuo panasus i Masterpiece Max - taip pat gerai atskiria ir graziai padazo, nei kiek nenubyra.
O False Lash pavadinimas jau savaime vercia tiketis kazko nepaprasto gal taip ir bus....
QUOTE(lisik @ 2010 04 17, 22:16)
mazhulinkos aprasymas labai gundantis
matyt reiks bandyt.... gal isore tokia pati, bet paties tusho sudetis skiriasi ?
siaip CG Lash Blast irgi labai geras, bet nera stebuklingas. Kazkuo panasus i Masterpiece Max - taip pat gerai atskiria ir graziai padazo, nei kiek nenubyra.
O False Lash pavadinimas jau savaime vercia tiketis kazko nepaprasto gal taip ir bus....
kurios nusipirko, lyg dziaugesi, neatsimenu nei vienos metusios akmeni i mano darza uz patarima pabandyti
na nezinau, nuo blakstienu gal priklauso, bet man labai tiko ir patiko. paciu blakstienu nestorina nezmoniskai, bet padengia net pacias smulkiausias, turbut plika akim nelabai matomas, nes bent jau man lyg nauju blakstienu siuo tusu pasidazius pridygsta to storinimo net nereikia, nes blakstienos labai tankios pasidaro. o ilgio man taip pat uztenka.
Masterpiece max neisryskina tu pasislepusiu blakstienyciu. dazausi kai noriu ryskesniu blakstienu. abu labai geri tusai, abu turi savo pliusu, bet turbut jei reiketu rinktis, pasiimciau False Lash...
Nebandzius CG, negaliu palyginti. nors viskas, isskyrus spalva ir pavadinima is isores tikrai identiskai atrodo