Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

Pries pora dienu pradariau L'oreal 'Voluminous' tusa - nekasdieniskai dazo blakstienas, ryskiai, bet visai neypatingas. Nedaro kazko wow, o ir nepanasu, kad ilgai dazys graziai, nes sepetelis pradeda apsivelt tusu. Brolio zmona ji pries mane nusipirkus buvo (tiksliau as nusipirkus sandeliuke laikiau), tai jai nepatiko, nes labai greitai apsigumuliavo sepetelis, bet man nebuvo kitos galimybes kaip pradaryt ir isbandyt paciai (na buvo galima grazint i parduotuve, bet ai.... smalsumas).

user posted image
Atsakyti
labas norejau paklaust kaip manot kuris geresnis sepetelis ar guminis(silikoninis) ar įprastinis? g.gif beja gal galit patart kuris tusas uzriecia ir tankina? 4u.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(SKAISTES mama @ 2010 04 14, 13:31)
labas norejau paklaust kaip manot kuris geresnis sepetelis ar guminis(silikoninis) ar įprastinis? g.gif beja gal galit patart kuris tusas uzriecia ir tankina? 4u.gif aciu

Ziurint kokio efekto norisi ir koks tas sepetelis... kokios pacios blakstienos... labai sunku pasakyti, nes kas vienom stebuklams, kitoms gali buti tragedija. puikus pvz. Maybelline Colossal. buvau idejus savo blakstuciu nuotrauka su juo, dratai kazkokie, ne blakstienos, bjauresnio tuso gyvenime nesu turejus doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif o kitos dievina ir giria!
Guminukai sepeteliai man labiausiai patike yra MF Masterpiece Max ir False Lash Effect, No7 tuso... O pavyzdziui guminiai Maybelline visai nepatinka del savo lankstumo ir ilgio... Kaip ir Bourjois 1001 cils, suktas, persuktas, tik lipina, bet nuostabiai tinka apatinems blakstienoms biggrin.gif
Iprastinis sepetelis turbut daugiau storina nei guminukai... vienu sluoksniu daugiau tuso galima uztepti, bet jei tusas labai slapias laukia katastrofa... labai daznai bunu su tokiais tusais susipykus iki kokio 5to dazymo. Dabar Clinique naudoju, is pradziu labai nepatiko, dabar nera megstamiausias, bet draugaujam...

Shoppingai, gerai kad parasei del L'orelio... as meciausi kuri dabar pirkti, ar Voluminous ar 2000 calorie...
Atsakyti
QUOTE(SKAISTES mama @ 2010 04 14, 16:31)

Manau nei vienas nera geresnis. Cia jau nuo konkretaus tuso ir sepetelio priklauso - juk ir gumuniu, ir paprastu yra ivairios formos, ivairiems poreikiams skirtu.

QUOTE(mazhulinka @ 2010 04 14, 20:41)
Shoppingai, gerai kad parasei del L'orelio... as meciausi kuri dabar pirkti, ar Voluminous ar 2000 calorie...

Is situ tai tikrai '2000 calorie'. L'oreal gana tankiai padazo, bet visai net minimaliai nepariecia, o gal net kaip tik apsunkina - lieka kysancios i prieki blakstienos doh.gif Cia turbut pirmas tusas, kad taip blakstienas istiesintu.... Rietikliu pasidarbavus ir tada uzrietus grazu butu, bet itariu ilgiau menesio tusas netarnaus pagal paskirti.... Tai del tiek tikrai neverta metyt pinigeliu (ypac kai LT tie tusai tokie nepigus).
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 04 14, 21:41)
Ziurint kokio efekto norisi ir koks tas sepetelis... kokios pacios blakstienos... labai sunku pasakyti, nes kas vienom stebuklams, kitoms gali buti tragedija. puikus pvz. Maybelline Colossal. buvau idejus savo blakstuciu nuotrauka su juo, dratai kazkokie, ne blakstienos, bjauresnio tuso gyvenime nesu turejus doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif o kitos dievina ir giria!
Guminukai sepeteliai man labiausiai patike yra MF Masterpiece Max ir False Lash Effect, No7 tuso... O pavyzdziui guminiai Maybelline visai nepatinka del savo lankstumo ir ilgio... Kaip ir Bourjois 1001 cils, suktas, persuktas, tik lipina, bet nuostabiai tinka apatinems blakstienoms biggrin.gif
Iprastinis sepetelis turbut daugiau storina nei guminukai... vienu sluoksniu daugiau tuso galima uztepti, bet jei tusas labai slapias laukia katastrofa... labai daznai bunu su tokiais tusais susipykus iki kokio 5to dazymo. Dabar Clinique naudoju, is pradziu labai nepatiko, dabar nera megstamiausias, bet draugaujam...

aciu uz išsamų atsakymąsmile.gif butent del tos priezasties,kad geri tusai LT brangus ir norisi isirinkti geriausia.Mano blakstienos visiskai nepaklusnios tiesios ir nera labai jau gausios 4u.gif noretusi tankesniu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SKAISTES mama @ 2010 04 15, 08:36)
aciu uz išsamų atsakymąsmile.gif butent del tos priezasties,kad geri tusai LT brangus ir norisi isirinkti geriausia.Mano blakstienos visiskai nepaklusnios tiesios ir nera labai jau gausios 4u.gif noretusi tankesniu  wub.gif

MF false lash labai padaugina blakstienu... gal nera labai storinantis, nera dramatiskai ilginantis, bet su tokiais blakstienu kiekiais bent jau mano nuomone akys atrodo kerinciai....

Nusipirkau siandin Rimmel 10X volume jei neklystu. issitraukiau sepeteli ir issigandau blink.gif siaubas, tokie reti sereliai! blink.gif siandien netureju laiko graziai issipeckioti, o priedo ir skystus pravedimus dariausi, nemanau, kad geriausia efekta is sio tuso isgavau. gal rytoj turesiu laiko graziai blakstutes susitvarkyti, imesiu nuotraukyte...
Papildyta:
QUOTE(shopingas @ 2010 04 15, 00:06)
Manau nei vienas nera geresnis. Cia jau nuo konkretaus tuso ir sepetelio priklauso - juk ir gumuniu, ir paprastu yra ivairios formos, ivairiems poreikiams skirtu.
Is situ tai tikrai '2000 calorie'. L'oreal gana tankiai padazo, bet visai net minimaliai nepariecia, o gal net kaip tik apsunkina - lieka kysancios i prieki blakstienos  doh.gif Cia turbut pirmas tusas, kad taip blakstienas istiesintu.... Rietikliu pasidarbavus ir tada uzrietus grazu butu, bet itariu ilgiau menesio tusas netarnaus pagal paskirti.... Tai del tiek tikrai neverta metyt pinigeliu (ypac kai LT tie tusai tokie nepigus).

ne LT as, tad tos kainos nera toios gasdinancios. nebeperku jokiu dizaineriu ir kitu brangiu tusu, nes kisenes kaina neglosto, o efektas tikrai nera kazkuo ypatingesnis uz "drugstore" brand'us... ir nuo brangesniu tusu net dazniau labai baisiai isretejo blakstienos, ypac nuo Dior'u...
Aisku, nepirkciau kazko uz viena svara, bet tusai tikrai neverti labai dideliu pinigu, bent jau mano tokia nuomone... jei pries perkant tusa reikia ilgai pagalvoti, kaina kandziojasi, reiskia ieskoti alternatyvos, nes deja, net ir uz didesnius pinigus stebuklai neivyksta...

Siandien pamaciau Rimmel naujiena, 123 looks tusa. gal kas jau isbandet?
Atsakyti
Na va, atsinesu dar atsiliepimu apie L'oreal 'voluminous' tusa - nerandu kada pradejau tiksliai naudot (apie visas priemones rasausi, o sita uzmirsau pasizymet), bet rodos praejusi savaitgali, tai ne savaites dar nera (na grubiai sakysiu, kad ne daugiau 2 savaites naudoju) ir jauciu, kad jau arteja galas, sepetelis apsigumuliaves tusu.... verysad.gif

QUOTE(mazhulinka @ 2010 04 16, 01:35)
ne LT as, tad tos kainos nera toios gasdinancios. nebeperku jokiu dizaineriu ir kitu brangiu tusu, nes kisenes kaina neglosto, o efektas tikrai nera kazkuo ypatingesnis uz "drugstore" brand'us...

Man kolkas neitiko nei vienas is brangiuju tusu - nu ne tas ir viskas... arba per daug noriu, bet jei moku $30 uz tusa, tai noriu, kad ir efekta isgauciau... Be to, kolkas tenkina pigesni tusai tiek efektu, tiek kaina. Brangesni galiu pirkt, bet nebematau prasmes.... ax.gif
Atsakyti
[quote=mazhulinka,2010 04 16, 02:35]
MF false lash labai padaugina blakstienu... gal nera labai storinantis, nera dramatiskai ilginantis, bet su tokiais blakstienu kiekiais bent jau mano nuomone akys atrodo kerinciai....

nusipirkau si tusa,ir isties likau patenkinta wub.gif aciu uz patarima 4u.gif
Atsakyti
Paskutinį, kurį įsigijau, tai L'oreal extra - volume collagene. Kolkas patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 04 16, 01:16)

Man kolkas neitiko nei vienas is brangiuju tusu - nu ne tas ir viskas... arba per daug noriu, bet jei moku $30 uz tusa, tai noriu, kad ir efekta isgauciau... Be to, kolkas tenkina pigesni tusai tiek efektu, tiek kaina. Brangesni galiu pirkt, bet nebematau prasmes....  ax.gif

pastebejau tendencija tarp brangiu tusu- jei nerealiai greitai uzdziusta! stovi kai kurie Max Factor ir po 6men, vistiek gali naudoti. issitraukiau Dior- visas prasmirdes, gabalais susokes. Ant blakstienu uztepus, tuso pavadinimo nesimato, tad nera ko afisuotis... man tiks ir MF ar Rimmel biggrin.gif

QUOTE(SKAISTES mama @ 2010 04 16, 05:38)
nusipirkau si tusa,ir isties likau patenkinta wub.gif aciu uz patarima 4u.gif

labai dziaugiuosi, kad tiko ir patiko oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 04 16, 21:11)
pastebejau tendencija tarp brangiu tusu- jei nerealiai greitai uzdziusta! stovi kai kurie Max Factor ir po 6men, vistiek gali naudoti. issitraukiau Dior- visas prasmirdes, gabalais susokes. Ant blakstienu uztepus, tuso pavadinimo nesimato, tad nera ko afisuotis... man tiks ir MF ar Rimmel biggrin.gif

dabar susimąsčiau, kad berods savo pirmąjį Rimmel SC naudojau tikrai ilgiau, nei pusmetį... kur kas ilgiau...
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 04 16, 18:21)
dabar susimąsčiau, kad berods savo pirmąjį Rimmel SC naudojau tikrai ilgiau, nei pusmetį... kur kas ilgiau...

butent... ka bandau pabrezti, kad dauguma taip vadinamu "pigesniu" tusu gali stoveti ne menesi ir ne du, o va su dizaineriniais, tik pradarai, menesis ar du ir viskas... gali mesti i siuksliu deze...

user posted image
fotografuoti efekta bandziau, bet tikroves nuotrauka ne kiek neatspindi, tad parasysiu savo pojucius....
Tiks toms, kuriu blakstienos nera prastos, nereikalauja daug rietimo.
Is pradziu igasdino retas sepetelis, niekada nesu tokio turejus, bet pradejus dazytis buvau maloniai nustebinta... pats tusas gan skystokas.. ilgio tikrai daug priduoda, del storinimo... man jo uztenka. minusas- reikia labai atsargiai tepti prie voko, nes tepa virs blakstienu jei persistengi. bet siaip gana vertas demesio, bent jau mano akimis...
tiesa, laikosi visa diena, ne miligramas nenubyrejo... viskas stovi savo vietoj thumbup.gif
Atsakyti