Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

QUOTE(Neila+69 @ 2010 02 27, 15:19)
Maxfactor Falshe Lash Effects

na ka siandiena mano rankose ir ant blakstienu isgirtasis Maxfactor Falshe Lash Effects tusas...
ir vis delto tai ,ne mano tusas,ne toks tusas kokio ieskau...  verysad.gif is 10 balu duociau 8
tikrai tankina tai labai gerai, bet man truksta ilgio, jei jis ilgintu tai butu nerealus tusas,butent tas kurio ieskau, tankinimas jo tai man labai patinka,tai vat sakau kad pavyktu rasti toki tusa ,kad taip tankintu kaip false ir daug ilgintu butu svajoniu tusas...

O realiai be tuso tavo blakstienos kios? retos ar irgi graziai atrodo? Pas mane labai retos ir plonos... kazin ar isgauciau panasu efekta biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 02 27, 00:55)

Priklauso kokio efekto norisi... jei patinka storos ir sunkios naujasis su serumu turbut patiktu, jei ilgos ir israiskingos- Lash Architect'as bent jau ant kitu man graziai atrodo.

Lash Architect'as tai mano mylimukas, tikrai labai graziai padazo wub.gif
Atsakyti
Demonstruojates siandien, pasidemonstruosiu ir as...
MF Masterpiece Max/ Brown

Padazytos tik vienos akies virsutines blakstienos palyginimui..
user posted image

Du sluoksniai
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 02 27, 17:08)
man tai labai graziai atrodo... ax.gif pasakysiu viena... jei tusas labai ilgina, jis byres... reikia suprasti, kad jei blakstienos daug ilgesnes pasidaro, reiskia, kad jos prailgntos tusu, kuris ant nieko nesilaiko ir po kiek laiko "nuluzta". jei norisi labai ilgu blakstuciu jas reikia: 1. prisiklijuoti, 2. prisiiauginti. tusais stebuklu nepasieksi. bet cia jau tik mano nuomone. gal yra tokiu, kurios tusa stebukladari atrado... siulyciau lyginti nuotraukas pries ir po, tada pamatai, kiek daug tusas pakeicia...

kazkada labai senai,turejau tusa kuris daze be trukumu patankino nesulipindfamas ir gerai uzilgindavo, tik nezinau koks tai buvo, zinau,kas is avon biggrin.gif daugiau nebesu jo macius kataloge, tai kai ji sunaudojau daugiau tokio ir nebeatradau iki siol,kazko truksta doh.gif
tai vat nenoriu kazko neitiketino,kad tusas darytu, tik ieskau tokio kuris kazkada man dazydavo labai gerai,zinau,kad tai imanoma, nes toki turejau,o va is dabartiniu vis atrandu kazkokiu trukumu...
Papildyta:
QUOTE(lo-lo @ 2010 02 27, 17:12)
Žinok man tavo blakstienom nieko netrūksta  thumbup.gif Jei nori kad labiau ilgintų, tai tada tušas taip gerai netankins  blush2.gif Stebuklų nebūna, nors mes moterys visą gyvenimą vis ieškom ieškom  wub.gif

zinau, stebuklu ir nenoriu , tik noreciau atrasti ta tusa kuris dazytu kaip kazkada turetas avon wub.gif nors pigus is avon bet man jis vienintelis be trukumu daze
Papildyta:
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 02 27, 17:20)
O realiai be tuso tavo blakstienos kios? retos ar irgi graziai atrodo? Pas mane labai retos ir plonos... kazin ar isgauciau panasu efekta biggrin.gif  4u.gif

pas mane realiai tai jos nera retos gan normalios blakstienos ir netrumpos,nesiskundziu savo blakstienomis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mazhulinka @ 2010 02 27, 18:19)
Demonstruojates siandien, pasidemonstruosiu ir as...
MF Masterpiece Max/ Brown

Padazytos tik vienos akies virsutines blakstienos palyginimui..
user posted image

Du sluoksniai
user posted image
user posted image

mmmm wub.gif kaip graziai dazo MF Masterpiece Max ale noriu ir as isbandyti ji ,tikrai reiks nueit i kokia parduotuve ir paprasyti,kad leistu ismeginti
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 02 27, 16:03)
Sexy akytes  flirt.gif

bet iš tikrųjų... dar pamenu pagriebiau iš stendo, nes labai patiko ta tūbelė violetinė su karūna biggrin.gif biggrin.gif pažiūrėjau į kainą, tai kažkaip dar apsigalvojau, o draugas sako imk tik, juk nori biggrin.gif tai pasiėmiau ir tikrai džiaugiuos. dabar tegul Velykų bobutė atneša jam akcija biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Neila+69 @ 2010 02 27, 16:19)

o nenorit pabandyt iš pradžių pro kokius pigesnius prasieit? jei netiks, tai bent jau ne taip gaila bus išmest... kiek skaičiau, Avon turi kažkokį naują su tokiu guminiu a la šepetėliu... nu pasinagrinėkit Avon išparduotuvėj SM, gal surasit ką patraukiančio akį. nes pvz. mano nuomonė tai tokia - kas tinka vienam, nebūtinai tinka kitam.. ir priklauso nuo blakstienų. jei 5 iš 10 moterų tinka Lancome, tai nereiškia, kad Jūsų būsite dar viena, kuriai jis tiks, o kainuoja nepigiai... bet čia tik mano nuomonė (brangiausią tušą ir turėjau Rimmel SC) 4u.gif

QUOTE(mazhulinka @ 2010 02 27, 17:49)

ai man Jūsų blakstienos ir šiaip nieko 4u.gif ir jau tiek dėjot tušų demonstracijų, kad nebeprisimenu, kaip su kitais atrodo biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti

i 
4. Šiukšlinti - talpinti forume brukalus, šlamštlaiškius ("spamą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ):
· rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos), nes tai yra besaikis forumo šiukšlinimas;
· rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos tai pat laikomos šiukšlėmis.

nejaučiat ribų, todėl reik sudrausmint. Kitaip per n puslapių galit "diskutuot"
Atsakyti
gulejo pas mane Lancome Hypnose gal kokius metus nenaudojamas doh.gif nepatiko jis man,siandien nusprendziau pagaliau ji ismesti,bet galvoju na dar pabandysiu paskutini karta cool.gif bent jau nuo to,kad senas,tai jau turejo baisiai dazyti ax.gif ir ka manot?vis gi dar nemesiu biggrin.gif tankina jis tikrai neblogai ir duodas intensyvia juoda spalva ax.gif bet jei kam reik,kad ilgintu blakstienytes,tai nepatarciau schmoll.gif gaila negaliu foto imesti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke33 @ 2010 02 28, 14:56)
gulejo pas mane Lancome Hypnose gal kokius metus nenaudojamas  doh.gif  nepatiko jis man,siandien nusprendziau pagaliau ji ismesti,bet galvoju na dar pabandysiu paskutini karta  cool.gif  bent jau nuo to,kad senas,tai jau turejo baisiai dazyti  ax.gif  ir ka manot?vis gi dar nemesiu  biggrin.gif tankina jis tikrai neblogai ir duodas intensyvia juoda spalva ax.gif  bet jei kam reik,kad ilgintu blakstienytes,tai nepatarciau  schmoll.gif  gaila negaliu foto imesti  mirksiukas.gif

neilgina blakstienu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neila+69 @ 2010 02 28, 21:15)
neilgina blakstienu? g.gif

Ilgina tikrai ir net labai thumbup.gif Tik keista, nes man jis patiko irgi tik ilgai pastovejes g.gif
Atsakyti
na man asmeniskai tai tankina labiau g.gif na ir ilgina siek tiek,bet jei uztepus antra sluoksni,tai gal dar labiau pailgintu 4u.gif bet man uztenka vieno blush2.gif
Atsakyti
Merginos, ar bandet taip reklamuojama Max Factor LASH EXTENSION EFFECT MASCARA? ilginantis blakstienas...
Atsakyti
QUOTE(Mamaima @ 2010 03 01, 10:22)
Merginos, ar bandet taip reklamuojama Max Factor LASH  EXTENSION EFFECT MASCARA? ilginantis blakstienas...

Bandziau, man nepatiko, nes visiskai netankina, tik ilgina, o kai man reik ir to ir to, tai atrode labai prastai, tiksliau net nesimate kad tusu pasidazius, nors tepiau ne viena ir ne du sluoksnius blush2.gif Gavosi plonos, ilgesnes blakstienos smile.gif
Atsakyti