Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

QUOTE(norma @ 2010 04 09, 20:55)
O kur perkat Sephora? Ar planuojat isigyt?  ax.gif

Sephora tik Sephora parduotuvej ir buna (na nebent kokiam ebay dar galima rast) wink.gif As sio tuso tik miniuka turejau (cia su parduotuves kortele viena is gimtadienio dovanu buvo), o siaip planuoju ir dideli isigyt kai turimus tusus sunaudosiu. Aisku pirksiu vietoj parduotuvej (bet as ne LT esu).
Atsakyti
Neblogai susigyvenau su savo nauju rudu Artdeco All in one tusu tai sakiau parasysiu atsiliepimu. smile.gif
Turiu per sviesias blakstienas, tad reikia jog patamsintu, butu galima pasidazyti kuo greiciau, o bet taciau nenoriu dirbtines spalvos ar apimties. Tusas lengvai tepasi ir ilgina, lengvai nusivalo bet nenuteka nuo pirmo lietaus. Galima apimties isgauti. Uz savo kaina (43 LT) man geriausias ka bandziau.
Ne idealiai cia padazyta, tiesiog pora brukstelejimu (Beje - kaip sunku nufotografuoti tuos "makiazus".. blink.gif )

user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moodring: 11 balandžio 2010 - 21:08
Sveikutės gal galit patarti kokiu tušu dažyti visiškai tiesias blakstienas , kad jos taptu riestos? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Patarciau isigyti is HR tusiuka.drauges taip pat yra tiesios blakstienos nu bet kai su juo pasidazo tai atrodo tikrai nerealiai!! thumbup.gif
Deja nemoku ikelt nuotraukytes bet jis yra tigrinej pakuotej toj plonojoj kur HR raides yra is akmenuku padarytos
Papildyta:
arba dar maybelline zalioj pakuotej labai riecia,bet jo sepetelis kietokas tai skaudziai dazo...

i 
Ištrintas skelbimas. Skelbimai už Skelbimų lentos ribų yra draudžiami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 14 balandžio 2010 - 16:06
Daugiau niekada gyvenime nebepirksiu maybelline colosaal tuso. Jokio efekto, greitai nubyra. Panaudojau tik kelis kartus, ir tokios akys jautrios pasidare... Numeciau i sona.

http://i33.tinypic.com/28gxtw8.jpg

Max factor tusas Lash Extension Effect irgi ne pats geriausias, greitai pradejo byreti... kazkaip daugiau is jo tikejausi.
Atsakyti
user posted image

as si naudoju koki menesi. Per ta laika neiskrito nei viena blakstiena arba as nepastebejau. Padazo graziai, ilgina, bet netankina. smile.gif Gal idesiu nuotrauka jei iseis isiamzint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 04 08, 03:41)
MaxFactor '2000 calorie' ir 'Volume couture'

QUOTE(comep @ 2010 04 08, 13:14)
aha yra lt, tik volume couture pas mumi vadinasi masterpiece max  biggrin.gif super tusas, po to kai sunaudosiu mf lash extension ir vel prie jo grisiu, sena meile nerudyja  wub.gif  biggrin.gif

o kuris geresnis - Masterpiece MAX ar 2000 Calorie ? smile.gif

Masterpiece turiu, jau baigiasi. Tikrai buvo geras. Dabar galvoju ar pirkt 2000 calorie ar vel ta pati smile.gif bet smalsumas sako, kad reiktu isbandyt kalorijas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 04 13, 01:55)
o kuris geresnis - Masterpiece MAX ar 2000 Calorie ?  smile.gif

Masterpiece turiu, jau baigiasi. Tikrai buvo geras. Dabar galvoju ar pirkt 2000 calorie ar vel ta pati smile.gif bet smalsumas sako, kad reiktu isbandyt kalorijas biggrin.gif

Man labai sunku pasakyt, kuris geresnis - neisidemejau kuris buvo kuris, bet vienas is ju man labiau patiko pacioj pradzioj (t.y. nuo pat pradziu labai graziai daze), po to abu vienodai. Kazkodel manau '2000 calorie', nors negarantuoju. Reikes vel abu paturet, kad isitikinciau.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 04 13, 03:02)
Man labai sunku pasakyt, kuris geresnis - neisidemejau kuris buvo kuris, bet vienas is ju man labiau patiko pacioj pradzioj (t.y. nuo pat pradziu labai graziai daze), po to abu vienodai. Kazkodel manau '2000 calorie', nors negarantuoju. Reikes vel abu paturet, kad isitikinciau.

shopingai, labai dekuj smile.gif manau tikrai bandysiu 2000 drinks_cheers.gif

Masterpiece jis is pradziu skystokas toks, tai manau 2000 ir bus tas kuris graziau dazo iskart smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 04 13, 04:25)
shopingai, labai dekuj smile.gif manau tikrai bandysiu 2000   drinks_cheers.gif

Masterpiece jis is pradziu skystokas toks, tai manau 2000 ir bus tas kuris graziau dazo iskart  smile.gif

As irgi rinkciausi viena is situ, bet visgi pasiimciau 2000 colories, nes jis tankina graziau.
Isvis kiek ko pabandau vis sugriztu prie MF 2000 colories.

Koks dabar populiariausias tarp jusu? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Filoteja: 13 balandžio 2010 - 12:04
rinkciausi masterpiece del sepetuko,jam lengviau su mano kreivom sleivom blakstienom susitvarkyt, negu paprastam sepeteliui biggrin.gif
Atsakyti
man masterpiece taip pat del sepetelio yra nepakeiciamas, gal desimt butelaiciu is eiles sio tusho sunaudojau. dabar nusipirkau pamegint 2000 colories, tai labai patinka thumbup.gif ner didelio kontrasto nuo masterpiece, bet galbut daugiau tankina g.gif mano blakstienos ilgos, truksta tankumo. masterpiece patikdavo, bet va sis gal net labiau thumbup.gif

bei dar ismeginau maxfactor lash extension effect - labai patiko. pavadinciau ji kasdieniu tusu. jo ir daug tepant blakstienos atrodo gan naturaliai, taciau ir pailgina, ir patankina. o del tepliojimu ar pan problemu net kalbos but negali, labai lengvai ir nepriekaistingai pasidaziau is pirmo karto. pavalyt ar pan nieko nereikejo. butu daugiau finansu, tai colories naudociau kaip iseigini, o lash extension kasdieni biggrin.gif

daug sunaudojau ir essence tusho multi action. labai patiko. bet prasidejo paberimai po akim, tai nesu tikra ar nuo tusho, bet kuriam laikui nutraukiau ji. beje, dar naudojau ir essence tusa juodoj bonkutej ant jos parasyta kazkas su volume..tiksliai nepamenu, bet taip pat patiko - kasdienai. o maciau internete, kad yra naujas essence multi action tushas? sukuriantis atseit dirbtines blakstienas. gal jau bandet kuri? idomu atsiliepimai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tobsita: 13 balandžio 2010 - 18:27