Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

QUOTE(Malena @ 2010 04 07, 17:38)
Shopingai,koks tavo megiamiausias tusas is visu bandytu?
Nors turut veltui klausiu,vistiek LT jo nebus biggrin.gif

Tai galima atsisiust bigsmile.gif

Norejau paklaust naudojanciu Artdeco firmos Lash Designer tusa, ar jis slapias ar labiau sausas toks?
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 04 07, 19:15)
Tai galima atsisiust  bigsmile.gif

Norejau paklaust naudojanciu Artdeco firmos Lash Designer tusa, ar jis slapias ar labiau sausas toks?

Turejau kazkuri is Artdeco,jis man byrejo labai,daugiau sios firmos tusu vengiu.
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 04 07, 19:15)
Tai galima atsisiust  bigsmile.gif

Vienas is favoritu wub.gif Kadangi ji naudoju nuo 2009 09men. pakaitom su kitu tusu, tai koks buvo sviezias negaliu pasakyt, t.y. kiek skystas buvo, bet manau nedaug ka skystesnis nei dabar g.gif Nesigumuliujantis, vienalytis ir sakyciau labiau slapias. Beje man atostogaujant siltuose krastuose pries savaite jis daze idealiai, bet parvykus namo, kai cia taip salta, as pastebejau , kad efektas prastesnis verysad.gif To paties gamintojo kiti du tusai tikrai buvo sausi ir trupiniavosi ant blakstienu nuo pirmo patepimo. Feee
Atsakyti
Nelabai man MF 2000 Calorie riestu šepetėliu. Nemoku dažytis juo, nepratus gal. Vokus išsiterlioju biggrin.gif Žiūrėkit, ar tikrai nebegamina Volum Shocking?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 04 07, 19:44)
Turejau kazkuri is Artdeco,jis man byrejo labai,daugiau sios firmos tusu vengiu.

Lash Designer tikrai nebyra schmoll.gif Man jis vienas is geriausiu tusu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 04 07, 23:26)
Lash Designer tikrai nebyra schmoll.gif Man jis vienas is geriausiu tusu ax.gif

Savita, ar slapias jis ? Ar toks sausesnis ?
Nes man buvo toks atsitikimas, kad Douglase pirktas maxfactor 2000 calorie, buvo labai sausas, kai nuejau pasiaiskint, tai konsultantes sake, kad jis toks turi but. Nors kitoj parduotuvej pirktas buvo daug slapesnis, tai likau nesusipratus g.gif
Kazkada parduotuvej bandziau Lash Designer, tai pasirode slapias, o dabar viena forumiete isigijo, ir sako sausas jis g.gif
As kiek pamenu, tai kiek uzsisakinedavau braskese, tai tusai visi sausi ateidavo, tai nustojau uzsisakineti nes mano nuomone, jie tikrai pasene schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 04 07, 23:40)
Savita, ar slapias jis ? Ar toks sausesnis ?
Nes man  buvo toks atsitikimas, kad Douglase pirktas maxfactor 2000 calorie, buvo labai sausas, kai nuejau pasiaiskint, tai konsultantes sake, kad jis toks turi but. Nors kitoj parduotuvej pirktas buvo daug slapesnis, tai likau nesusipratus  g.gif
Kazkada parduotuvej  bandziau Lash Designer, tai pasirode slapias, o dabar viena forumiete isigijo, ir sako sausas jis  g.gif 
As kiek pamenu, tai kiek uzsisakinedavau braskese, tai tusai visi sausi ateidavo, tai nustojau uzsisakineti nes mano nuomone, jie tikrai pasene  schmoll.gif

Kai naujas buvo tai tikrai slapias. Gal koks pradziuves pasitaike g.gif Buvo prasuktas ar pan... Maciau karta savo akimis kaip Kosmadoje konsultante is dezutes iseme tusa (sita pati) prasuko, istrauke ir parode klientei, nes nebuvo meginelio lyg. Tada graziai sudejo i dezute ir atgal padejo, nes ta nepirko. Tai jeigu taip daro, manau normalu kad sudziuve tusai buna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 04 07, 17:38)
Shopingai,koks tavo megiamiausias tusas is visu bandytu?
Nors turut veltui klausiu,vistiek LT jo nebus biggrin.gif

Jei is naturaliau dazanciu (ir naturaliu sudetimi), tai Gabriel megstamiausias. O is visu likusiu, tai sunkus klausimas - megstamiausi butu Sephora 'lash plumper, Tarte 'lash camera lashes', MaxFactor '2000 calorie' ir 'Volume couture', savo laiku CoverGirl 'lashblast' patiko (bet jau senokai ji naudojau, tai nezinau ar dabar patiktu).

MaxFactor LT tikrai turetu but abeji, o kitus glaima parsisiust wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 08 balandžio 2010 - 02:42
QUOTE(shopingas @ 2010 04 08, 02:41)
Jei is naturaliau dazanciu (ir naturaliu sudetimi), tai Gabriel megstamiausias. O is visu likusiu, tai sunkus klausimas - megstamiausi butu Sephora 'lash plumper, Tarte 'lash camera lashes', MaxFactor '2000 calorie' ir 'Volume couture', savo laiku CoverGirl 'lashblast' patiko (bet jau senokai ji naudojau, tai nezinau ar dabar patiktu).

MaxFactor LT tikrai turetu but abeji, o kitus glaima parsisiust wink.gif

aha yra lt, tik volume couture pas mumi vadinasi masterpiece max biggrin.gif super tusas, po to kai sunaudosiu mf lash extension ir vel prie jo grisiu, sena meile nerudyja wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 08 balandžio 2010 - 12:15
Sveiki,
man labai,labai,labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif patiko
Yves Saint Laurent Mascara Singulier 4u.gif
Atsakyti
Man tai geriausias tusas,kuris graziai nudazo kiekviena blakstina yra Max factor Masterpiece ilginantis ir dabar naujas max factor tusas Lash Extension Effect
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 04 07, 04:20)

-Sephora 'lash plumper': sio gavau miniuka, kitaip tikrai nebuciau bandzius. Irgi pas mane menesi. Labai nustebines tusas - dazo pasakiskai nuo pat pirmo pabandymo, lengva padazyt, graziai atskirai, patankina blakstienas. Atrodo kazkiek pradeda jau tirstet ir veltis ant sepetelio, bet blasktienoms dar puikiai atlieka savo darba. Labai gundausi isigyt normalaus dydzio.

O kur perkat Sephora? Ar planuojat isigyt? ax.gif
Atsakyti