Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

QUOTE(zydrune0916 @ 2010 04 01, 17:35)
Isadora "Extra volume"  thumbup.gif

Sis tai pats prasciausias,koki tik esu bandzius. Jau po poros valandu vaiksciodavau kaip panda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(avva @ 2010 04 02, 09:46)
Sis tai pats prasciausias,koki tik esu bandzius. Jau po poros valandu vaiksciodavau kaip panda  schmoll.gif

na del sito, kad jis greitai "nubega", tai taip, bet jis toookias blakstienas padaro wub.gif
del graziu blakstienu galima pasiaukoti ir dazniau issitraukti veidrodeli,paakius pasivalyti biggrin.gif
Atsakyti
Db naudoju Lancome Hypnose, tai net labai patinka wub.gif Patenka tarp mano mėgstamiausiųjų. Prieš tai turėjau Estee Lauder Magnascopic, tai Lancome žymiai žymiai man geresnis ax.gif
Įdomu kaip dėl džiuvimo su Lancome Hypnose? Nes tarkim mano mylimiausias YSL Effect Faux palyginus greit uždžiuva.. Gal Hypnose bus ilgiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2010 04 05, 20:26)
Db naudoju Lancome Hypnose, tai net labai patinka  wub.gif Patenka tarp mano mėgstamiausiųjų. Prieš tai turėjau Estee Lauder Magnascopic, tai Lancome žymiai žymiai man geresnis  ax.gif
Įdomu kaip dėl džiuvimo su Lancome Hypnose? Nes tarkim mano mylimiausias YSL Effect Faux palyginus greit uždžiuva.. Gal Hypnose bus ilgiau bigsmile.gif

Mano jis irgi mylimiausias wub.gif nors isbanziusi viska, isbandau visas naujoves, bet jis neprilygstamas. Vienintelis minusas, kad greitai isdziuva. Taciau dabar ne per seniausiai pasirode naujas YSL Singulier - jo konsustencija kiek kitokia nei Faux cills, ne taip greitai isdziuna, o dazo nuostabiai- dar labiau ilgina nei faulx cills. Su juo sulaukiu daug komplimentu thumbup.gif
Atsakyti
na turiu istikruju nemazai tusu, tad geriausi is ju man loreal shocking- sis pirmoje vietoje, tuomet loreal architekt- taip pat superinis, maybelline ruzavoj tubelej thumbup.gif o blogiausi loreal dvipusis tusas su serumu, chanelio, NYC. firmos( reikes kam nors atiduoti)
Atsakyti
Naudoju YSL Everlong wub.gif pats nuostabiausias kuri esu turejusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ledinukas90 @ 2010 04 06, 15:55)
Naudoju YSL Everlong  wub.gif  pats nuostabiausias kuri esu turejusi  4u.gif

O šitas panašus kažkiek į Effect Faux? ax.gif
Atsakyti
Norejau paklausti ar False Lashes sepetelis nera toks kietas? As turejau MF masterpiece max tai sepetelis taip nepatiko, toks kietas, dazantis labai skaudejo voka verysad.gif nors ir labai graziai daze, bet tiesiog negalejau kenteti...
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 04 06, 17:42)
Norejau paklausti ar False Lashes sepetelis nera toks kietas? As turejau MF masterpiece max tai sepetelis taip nepatiko, toks kietas, dazantis labai skaudejo voka  verysad.gif  nors ir labai graziai daze, bet tiesiog negalejau kenteti...

Aš irgi pastebėjau,kad Masterpiece Max kietokas šepetėlis.False Lashes minkštesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2010 04 06, 16:51)
O šitas panašus kažkiek į Effect Faux?  ax.gif

O man Everlong visai nepatiko. As juokiausi, kad jis ne ilginantis, o trumpinantis, nes nubyredavo nuo blakstienu galiuku. o naujas singulier is tiesu geris wub.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu nuomone apie keleta tusu (tiksliau galesiu aprasyt pabaigus juos - taip pastebejau tikslesnis aprasymas buna, nes galiu pakomentuot kaip kuriuo metu daze, keitesi ir pan ir viskas vienoj vietoj buna):

-Helena Rubenstein 'lash queen feather collection': antrakart nekartociau, bet dabar jau nebesigailiu pirkus. Naudoju berods nuo sausio, bet konsistencijos nekeicia. Tiksliau pacioj pradzioj man jis kazkoks nesusipratimas buvo, paskui kiek sutirstejo ir iki dabar toks pat. Dazo graziai, atskiria graziai, ilgina blakstienas, tik su tuo ilginimu man ir problemos, nes lyg blakstienu galus pratesia, o tie galiukai tampa kazkokie uzlinke.... doh.gif Tai po to norisi prasukuot, kad atsitiesintu. Bet siaip ispudi gera paliko.

-Dr. Hauschka 'volume mascara': suteikia kasdienini efekta, graziai padazo, atskiria. Man tik truksta ryskumo. Labai lengvai nusivalo (kas yra blogai lietingu oru, verkiant arba sportuojant).

-Gabriel Color tusas: prilygsta, o dabar turbut net ir pranoksta Dr. Hauschka tusa. Dazo abu labai panasiai - kasdieniskai, svelniai, naturaliai, gerai atskiria, vienodai lengvai nusivalo. Pradzioje Hauschka lyg ir graziau atskirdavo blakstienas, bet dabar Gabriel niekuo nenusileidzia, net man labiau patinka uz Hauschka.

-Maybelline 'pulse perfection': pradarytas dar tik menesi, bet jau nelabai tinkamas naudoti. Del vibracijos, tai man ji nereikalinga. O del pacio tuso, tai pradzioje lyg ir neblogai daze, kiek skystokas buvo, tepdavo vokus ir paakius (man tas labai retai buna), daugiau padazius sulipindavo blakstienas. Galvojau, kad patirstejes bus geresnis, bet... dabar po menesio naudojimo lyg ir tirstesnis, bet ant sepetelio pradeda truputi veltis tusas, visdar tepa, o blakstienas jei per viena karta graziai nepadazai, tai antro sanso negauni (su antru sluoksniu jas apveliai ir sulipina). Nusivylus labai juo....

-Rimmel 'extra super lash': pavadinimo nelabai atitinka. Dazo graziai, gerai atskiria, bet truksta ryskumo man (spalva pas mane 'black black', bet atrodo kaip koks rudai juodas). Dar pastebesiu, kad labai graziai isilgina ir pabrezia isorines blakstienas. Beje, tik pradarius jis man nebuvo itin, gal kad skystesnis buvo, dar neryskiau daze, bet dabar jau puikus (po menesio).

-Sephora 'lash plumper': sio gavau miniuka, kitaip tikrai nebuciau bandzius. Irgi pas mane menesi. Labai nustebines tusas - dazo pasakiskai nuo pat pirmo pabandymo, lengva padazyt, graziai atskirai, patankina blakstienas. Atrodo kazkiek pradeda jau tirstet ir veltis ant sepetelio, bet blasktienoms dar puikiai atlieka savo darba. Labai gundausi isigyt normalaus dydzio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 07 balandžio 2010 - 03:39
Shopingai,koks tavo megiamiausias tusas is visu bandytu?
Nors turut veltui klausiu,vistiek LT jo nebus biggrin.gif
Atsakyti