Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

QUOTE(zai-zai @ 2010 03 27, 22:29)
As naudoju tusa is lorealio dvi pusi . Viena puse serumas o kita juodai dazo tai man tikrai liuxiskai nudazo labai patenkinta thumbup.gif

cia ta naujiausia naudojate kur vienas galas melynas ar ta senesni su juodu galu ar su raudonu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinna @ 2010 03 24, 10:07)
O as susigndziau isbandyti pigena essence multi action  biggrin.gif Ir visai sakyciau man patiko, blakstienos neapsunkusios atrodo, tankinimo gal siek tiek truksta, b et isilgina neblogai. Sakyciau uz tokia kaina tai  thumbup.gif

O kur ji galima nusipirkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Undinelle @ 2010 03 29, 16:26)
O kur ji galima nusipirkti?  g.gif

Eurokos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinna @ 2010 03 24, 10:07)
O as susigndziau isbandyti pigena essence multi action  biggrin.gif Ir visai sakyciau man patiko, blakstienos neapsunkusios atrodo, tankinimo gal siek tiek truksta, b et isilgina neblogai. Sakyciau uz tokia kaina tai  thumbup.gif

Jau kuri laika ji naudoju, tikrai geras tusas drinks_cheers.gif Man jis labai isryskina ir isilgina blakstienas, taip pat smagiai pariecia. Atskiria taip pat neblogai, tankina nedaug. Jau kokios 3 savaites praejo, kai ji naudoju, dar vis dazo gerai, nedziuna. Ziuresim, kiek atlaikys, bet manau, kad pirksiu ji dar karta ax.gif
Atsakyti
ar esate pirkusios express parfum tusus? idomu kokia ten kokybe..teko girdet kad neorginalus.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 03 30, 18:17)
ar esate pirkusios express parfum tusus? idomu kokia ten kokybe..teko girdet kad neorginalus.. g.gif

VBS informacija? (*Viena Boba Sakė)
Esu ten pirkus, tušas originalus ir tikrai šviežias buvo thumbup.gif jie laiko juos spintelėje, niekas nečiupinėja ir nepradarinėja. Manau ganėtinai patikima mirksiukas.gif ne kaip Droge kas antras tušas prasuktas doh.gif
Atsakyti
As irgi esu girdejusi, kad viskas ten gerai su tais tusais, nors pati nesu pirkusi.
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 03 30, 18:17)

Esu pirkusi ir ne karta. Ir originalus, ir neuzdziuve 4u.gif . O dar jeigu "ant akcijos" pataikai-tai is viso saunu buna biggrin.gif
Atsakyti
man geriausias yra Max Factor 4u.gif
Atsakyti
Isadora "Extra volume" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(olia12 @ 2010 03 18, 12:00)
As turiu MAxfactor false effect tušą, bet tikrai tokiu problemu , kad murzina namo pareičiau dar nebuvo, ačiū dievui smile.gif Gal diena bloga pasitaikė smile.gif

sitas tusas nieko bet po 2men naudojimo atsirado gumuliuku schmoll.gif
Atsakyti
Vakar nusipirkau MF 2000 Calorie Curl, tai net nžn... aš kai karvės blakstienų mėgėja man jis dažo slabnokai. Nu ant viršaus besibaiginėjantis Masterpiece Max, rezultatas puikus, bet ir tepliotis ilgai reikia. Tiesus 2000 Calorie tai visai patiko, gal luktelt paskui pradės geriau dažyt... Už Masterpiece Max geriau neradau, o noris kažko naujo. Jis kažkaip greit džiūsta...
Atsakyti