Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

QUOTE(mazhulinka @ 2010 03 27, 15:47)
o biria pudryte nebandei pasausinti paakiu? arba labai neutraliais seseliais. as jei nieko nesitepus bent puse tusu terliotu, nes amzinai kazkokia riebi oda aplink akis doh.gif

Tiesa sakant nebandziau, bet manau, kad ne paakiu odos riebume esme (veido oda sausa), nes kiti tusai netepe.. Tepe Isadora ir Le2..
Atsakyti
Aš parsinešiau iš pašto šiandien ilgai lauktą Rochas Mascara too much tušą. Naujutėlį, šviežutėlį smile.gif ne per skystas, ne per klampus, toks aukso vidurys, įmetu foto kaip atrodo, man labai patiko wub.gif puikiai tepėsi, suteikė apimties ir ilgino gražiai. Kai kur sulipo blush2.gif pusantro sluoksnio tepiau biggrin.gif bet esu patenkinta pirkiniu bigsmile.gif tik kad neturiu su kuo išsukuot jų dailiai unsure.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 03 27, 16:04)

Kokios ilgos blakstienos bigsmile.gif
O kas cia per tusas, kur pirkote, pirma karta toki girdziu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 03 27, 15:23)
Kokios ilgos blakstienos bigsmile.gif
O kas cia per tusas, kur pirkote, pirma karta toki girdziu blush2.gif

Natūralios nėr labai ilgos, nėra riestos, bet jos man paslankios ir pasiduoda tušui, priešingai nei mano plaukai biggrin.gif
Tušą pirkau iš internetinės parduotuvės www.cheapsmells.com, laukiau nuo lapkričio doh.gif bet va, sulaukiau. Kaina išėjo apie 30-40 lt. Lietuvoje neatkreipiau dėmesio, ar yra jų pirkti. Anksčiau bent būdavo, bet gal tiesiog neatkreipiau dėmesio į jį.
Internetinė nuoroda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mocha: 27 kovo 2010 - 15:32
Mocha, labai graziai atrodo smile.gif ypac kai naujas, jie daznai buna palaida bala...

del sukavimo pasilikau MF False Lash sepetuka, jis man si darba atlieka geriau nei kas kitas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 03 27, 16:20)
Mocha, labai graziai atrodo smile.gif ypac kai naujas, jie daznai buna palaida bala...

del sukavimo pasilikau MF False Lash sepetuka, jis man si darba atlieka geriau nei kas kitas wub.gif

O man sukavimo darba geriausiai atlieka MF mastepiece Max sepetelis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristeja: 27 kovo 2010 - 16:42
QUOTE(Aristeja @ 2010 03 27, 14:41)
O man sukavimo darba geriausiai atlieka MF mastepiece Max  sepetelis ax.gif

sito vienintelis trukumas, kad prie galiuko visiskai trumpuciai seriukai, beveik buki...

jei jau visai jovalas, tada naudoju No7 turima tusa, kitos kompanijos galetu nukopijuoti viena detale- 4 ilgesnius serelius prie pat galiuko, pagriebia visas isorines blakstienas.. jei LT gyvenciau miniuka is ebay siusciaus vien del jo...

As siandien Clinique High Impact'a issitraukiau... daziau vieno sepetelio tusu. tiek uzrieciau, kad pradejo virsutini voka durstyti net ir normaliai atsimerkus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 03 27, 16:20)

Ar jis toks guminis tas šepetukas? bigsmile.gif panašus į telescopic?
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 03 27, 16:37)
Ar jis toks guminis tas šepetukas? bigsmile.gif panašus į telescopic?

Nea... va toks...
user posted image
jis didelis ir storas, sereliai tankus, paziurejus pagalvotum, kad bus tikras sh... bet is tikruju superinis... wub.gif
sitas daug stabilesnis nei telescopic'as, kiek prisimenu jis lankstesi truputi. seniai jau turejau..
Atsakyti
Aha, telescopic lankstus toks ir plonas. Neblogas buvo tušas man. Sekantį reikės išbandyti iš MF, nesu turėjus nė vieno tušo šitos firmos, bet pagyrų prisiskaičiau n wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 03 27, 17:26)
Aha, telescopic lankstus toks ir plonas. Neblogas buvo tušas man. Sekantį reikės išbandyti iš MF, nesu turėjus nė vieno tušo šitos firmos, bet pagyrų prisiskaičiau n wink.gif

Va va, todel ir siulyciau nusipirkti False lash, jei pats tusas nepatiks, bent sepetelis geriems tikslams gales tarnaut ilgai lotuliukas.gif

Galvojau gal maisau su Maybelline zaliu.. Atsimenu kaip siandien, kad badydavo voka tie astrus seriai biggrin.gif man reikia sepetelyje stabilumo, kad kaip su grebliu blakstienas galeciau atakuoti ir jis nenulinks rolleyes.gif tada ir uzriesti lengviau..
Atsakyti
As naudoju tusa is lorealio dvi pusi . Viena puse serumas o kita juodai dazo tai man tikrai liuxiskai nudazo labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti