Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

As naudoju siuos tusus :
user posted image
ir
user posted image
Siaip jau atgyvenos abu, bet man patinka. Rimmel geresnis man vistiek, tai jam teikiu pirmenybe ax.gif
Atsakyti
Niekada nebepirkciau Ardeco, raso, kad jautrioms akims tinka, o taip istino akys, sakau, gal vaskui alergiska, atidaviau mami, bet ir jai akys sualergizavo. Ir daze taip, kad atrode kaip nedazytos blakstienos...
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2010 03 25, 16:24)
Esu šį turėjusi, bet pirktas buvo ne Lt. Labai patiko.

Clinique 4u.gif
nu bet kiek mūsų, tiek nuomonių 4u.gif
Atsakyti
[quote=comep,2010 03 24, 15:06]jau beveik sav. kaip dazausi siuo MF
user posted image

patinka sepetelis,labai smagus ir patogus  bigsmile.gif  biggrin.gif tusas nebyra,netepa ir gerai nusivalo  thumbup.gif trukumelis kad per mazai storina blakstienas  g.gif gal veliau bus kitaip,bet tiesiog pratus prie masterpiece max efekto tai...  g.gif

Jau gal dvi savaites juo dažausi, bet schmoll.gif . Man per natūraliai atrodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MISELE: 26 kovo 2010 - 16:45
pritariu del pastarojo 4u.gif jis taip naturaliai padazo blakstienas,neapsunkina ax.gif bet cia toms,kurios naturalias grazias turi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke33 @ 2010 03 26, 18:14)
pritariu del pastarojo  4u.gif  jis taip naturaliai padazo blakstienas,neapsunkina  ax.gif  bet cia toms,kurios naturalias grazias turi  rolleyes.gif

Pas mane naturalios negrazios biggrin.gif o sis pariecia, pailgina laaabai graziai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 03 25, 21:04)
Dabar akcija musu parduotuves MF tusams, 3uz2, bliam, galvoju prigriebti iskart tris: 2000 Calorie, Masterpiece Max ir False Lash'a, ar laukti, kol visai kosmetikai bus 3uz2. tusu kosmetinej N, bet vis norisi daugiau, neisiversciau tik viena turedama doh.gif

kokiose cia parduotuvese akcija 3 uz 2? Is kur zinot, kad dar bus akcija ne tik tusams 3 uz 2 kaina?
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2010 03 27, 06:59)
kokiose cia parduotuvese akcija 3 uz 2? Is kur zinot, kad dar bus akcija ne tik tusams 3 uz 2 kaina?

UK, Superdrug parduotuvese. zinau, nes visada buna, tereikia islaukti tinkamo laiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 03 25, 21:04)
drauge su Lash Architect dabar kaip tik dazosi, tikrai nera storos blakstienos, sakyciau labiau ilgina. Zinoma, kol tusas naujas, to storio galima pasiekti, bet kai praeis kazkiek laiko, bus "nukirstu blakstienu" efektas. man dar L'Orealiu kvapas nepatink, tad tikrai imciau MF..

O man kaiptik sis storio pakankamai balkstienom suteikia, kol buvo naujas daugiau ilgindavo, kai truputi pradziuvo ir pakankamai storina. Nzn, man tai jis tikrai labai geras kol kas tusas, aisku man patinka tokios masyvios blakstienos kad butu 4u.gif
Galiu ikelti foto, kam kam pravers.
Atrdeco Lash Designer
user posted image
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 03 27, 11:42)
Galiu ikelti foto, kam kam pravers.
Atrdeco Lash Designer

graziai... ir storos, bet galiukai vistiek smailus...
as pradejau naudoti tik viena sepeteli jei nenoriu nesamoniu. kai sunaudoji viska, kas ant jo tikrai uztenka ir ilgio, ir storio su dauguma tusu..
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 03 23, 20:08)
O kaip pacias blakstienas dazo Dioras? Atrodo kaip priklijuotos ar naturaliau. As siuo metu naudoju Guerlain le 2. Tai viskas butu lux, jei voku taip neteptu  doh.gif

Le2 man taip pat tepe paakius, kaip is tuso uz tokia kaina, maziausiai tikejausi nuolat isteptu paakiu doh.gif . Labai nusivyliau juo, nesunaudojau turbut ne puses, guli numestas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(creative @ 2010 03 27, 12:42)
Le2 man taip pat tepe paakius, kaip is tuso uz tokia kaina, maziausiai tikejausi nuolat isteptu paakiu doh.gif . Labai nusivyliau juo, nesunaudojau turbut ne puses, guli numestas.  ax.gif

o biria pudryte nebandei pasausinti paakiu? arba labai neutraliais seseliais. as jei nieko nesitepus bent puse tusu terliotu, nes amzinai kazkokia riebi oda aplink akis doh.gif
Atsakyti