As naudoju siuos tusus :
ir
Siaip jau atgyvenos abu, bet man patinka. Rimmel geresnis man vistiek, tai jam teikiu pirmenybe
QUOTE(Skarlet @ 2010 03 25, 16:24)
Esu šį turėjusi, bet pirktas buvo ne Lt. Labai patiko.
Clinique
nu bet kiek mūsų, tiek nuomonių
[quote=comep,2010 03 24, 15:06]jau beveik sav. kaip dazausi siuo MF
patinka sepetelis,labai smagus ir patogus tusas nebyra,netepa ir gerai nusivalo trukumelis kad per mazai storina blakstienas gal veliau bus kitaip,bet tiesiog pratus prie masterpiece max efekto tai...
Jau gal dvi savaites juo dažausi, bet . Man per natūraliai atrodo
patinka sepetelis,labai smagus ir patogus tusas nebyra,netepa ir gerai nusivalo trukumelis kad per mazai storina blakstienas gal veliau bus kitaip,bet tiesiog pratus prie masterpiece max efekto tai...
Jau gal dvi savaites juo dažausi, bet . Man per natūraliai atrodo
pritariu del pastarojo jis taip naturaliai padazo blakstienas,neapsunkina bet cia toms,kurios naturalias grazias turi
QUOTE(Deimantuke33 @ 2010 03 26, 18:14)
pritariu del pastarojo jis taip naturaliai padazo blakstienas,neapsunkina bet cia toms,kurios naturalias grazias turi
Pas mane naturalios negrazios o sis pariecia, pailgina laaabai graziai
QUOTE(mazhulinka @ 2010 03 25, 21:04)
Dabar akcija musu parduotuves MF tusams, 3uz2, bliam, galvoju prigriebti iskart tris: 2000 Calorie, Masterpiece Max ir False Lash'a, ar laukti, kol visai kosmetikai bus 3uz2. tusu kosmetinej N, bet vis norisi daugiau, neisiversciau tik viena turedama
kokiose cia parduotuvese akcija 3 uz 2? Is kur zinot, kad dar bus akcija ne tik tusams 3 uz 2 kaina?
QUOTE(Gelaite @ 2010 03 27, 06:59)
kokiose cia parduotuvese akcija 3 uz 2? Is kur zinot, kad dar bus akcija ne tik tusams 3 uz 2 kaina?
UK, Superdrug parduotuvese. zinau, nes visada buna, tereikia islaukti tinkamo laiko
QUOTE(mazhulinka @ 2010 03 25, 21:04)
drauge su Lash Architect dabar kaip tik dazosi, tikrai nera storos blakstienos, sakyciau labiau ilgina. Zinoma, kol tusas naujas, to storio galima pasiekti, bet kai praeis kazkiek laiko, bus "nukirstu blakstienu" efektas. man dar L'Orealiu kvapas nepatink, tad tikrai imciau MF..
O man kaiptik sis storio pakankamai balkstienom suteikia, kol buvo naujas daugiau ilgindavo, kai truputi pradziuvo ir pakankamai storina. Nzn, man tai jis tikrai labai geras kol kas tusas, aisku man patinka tokios masyvios blakstienos kad butu
Galiu ikelti foto, kam kam pravers.
Atrdeco Lash Designer
QUOTE(savita1 @ 2010 03 27, 11:42)
graziai... ir storos, bet galiukai vistiek smailus...
as pradejau naudoti tik viena sepeteli jei nenoriu nesamoniu. kai sunaudoji viska, kas ant jo tikrai uztenka ir ilgio, ir storio su dauguma tusu..
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 03 23, 20:08)
O kaip pacias blakstienas dazo Dioras? Atrodo kaip priklijuotos ar naturaliau. As siuo metu naudoju Guerlain le 2. Tai viskas butu lux, jei voku taip neteptu
Le2 man taip pat tepe paakius, kaip is tuso uz tokia kaina, maziausiai tikejausi nuolat isteptu paakiu . Labai nusivyliau juo, nesunaudojau turbut ne puses, guli numestas.
QUOTE(creative @ 2010 03 27, 12:42)
Le2 man taip pat tepe paakius, kaip is tuso uz tokia kaina, maziausiai tikejausi nuolat isteptu paakiu . Labai nusivyliau juo, nesunaudojau turbut ne puses, guli numestas.
o biria pudryte nebandei pasausinti paakiu? arba labai neutraliais seseliais. as jei nieko nesitepus bent puse tusu terliotu, nes amzinai kazkokia riebi oda aplink akis