Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

sveikos,pasidalinsiu ir as -naudojau LANCOME VIRTUOSE TUSA,ILGINANTI-LABAI PATIKO,DABAR NAUDOJU CLARINS irgi ilginantis irgi esu labai patenkinta,blakstienos ilgos grazios,atrodo kaip priklijuotos,ta prasme
tikrai gera kokybe.Pirkau PARFUM EKSPRES,KRISTIANA esu truputi nusivylus,kiek ten pirkau,visada budavo seni.
Gal tik man taip papuole,pirkau Megoj,Max-pramones esanciose Kristianose,Kaune.
Gal kas gali pasidalinti-kur Kaune Kristianose perka ir ne sena kosmetika buvo,nes zinot gaila pinigeliu,kai uz tusa sumoki 80 lt, ir jis geras buna tik 2 savaites.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrute37: 23 kovo 2010 - 20:17
Eslauda, Dioras dažo gerai - lengvai, lygiai, blakstienų nesulipina ir jos atrodo natūraliai (dar kartą pažiūrėjau į veidrodį smile.gif ), nėra jokio blakstienų "sunkumo" pojūčio, netepa vokų.
Atsakyti
O as susigndziau isbandyti pigena essence multi action biggrin.gif Ir visai sakyciau man patiko, blakstienos neapsunkusios atrodo, tankinimo gal siek tiek truksta, b et isilgina neblogai. Sakyciau uz tokia kaina tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrute37 @ 2010 03 23, 21:16)
sveikos,pasidalinsiu ir as -naudojau LANCOME VIRTUOSE TUSA,ILGINANTI-LABAI PATIKO,DABAR  NAUDOJU CLARINS irgi ilginantis irgi esu labai patenkinta,blakstienos ilgos grazios,atrodo kaip priklijuotos,ta prasme
tikrai gera kokybe.Pirkau PARFUM EKSPRES,KRISTIANA esu truputi nusivylus,kiek ten pirkau,visada budavo seni.
Gal tik man taip papuole,pirkau Megoj,Max-pramones esanciose Kristianose,Kaune.
Gal kas gali pasidalinti-kur Kaune Kristianose perka ir ne sena kosmetika buvo,nes zinot gaila pinigeliu,kai uz tusa sumoki 80 lt, ir jis geras buna tik 2 savaites.

tai,kad pramones pr Max,Kristianos jau senai nera,pirkit Akropoliuose ten didziausias srautas,tikrai viskas bus OK smile.gif
Atsakyti
jau beveik sav. kaip dazausi siuo MF
user posted image

patinka sepetelis,labai smagus ir patogus bigsmile.gif biggrin.gif tusas nebyra,netepa ir gerai nusivalo thumbup.gif trukumelis kad per mazai storina blakstienas g.gif gal veliau bus kitaip,bet tiesiog pratus prie masterpiece max efekto tai... g.gif
Atsakyti
va įdedu foto kaip atrodo padažytos blakstienos su Guerlain Le 2
nepadažytos ir padažytos

user posted imageuser posted image
Atsakyti
mergaites padekit issirinkti:
mastau apie masterpriece max
telescopic
Clinique High Impact Mascara ( http://www.parfum24....-Impact-Mascara )
Artdeco Lash Desinger
lash architekt

noriu ilgu ilgu ir storu nesulipintu blakstienu kuri is situ tusu patartumete rinktis tokiam efektui? kad blakstienos butu ryskios ryskios ...giria sita Clinique High Impact Mascara,kaip jis ,kas naudojot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neila+69: 25 kovo 2010 - 14:49
QUOTE(Neila+69 @ 2010 03 25, 15:43)
telescopic
Clinique High Impact Mascara (  http://www.parfum24....-Impact-Mascara    )
Artdeco Lash Desinger
lash architekt

noriu ilgu ilgu ir storu nesulipintu blakstienu kuri is situ tusu patartumete rinktis tokiam efektui? kad blakstienos butu ryskios ryskios ...giria sita Clinique High Impact Mascara,kaip jis ,kas naudojot?

Esu šį turėjusi, bet pirktas buvo ne Lt. Labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2010 03 25, 16:54)
Esu šį turėjusi, bet pirktas buvo ne Lt. Labai patiko.

kuri?
Atsakyti
QUOTE(Neila+69 @ 2010 03 25, 12:43)
telescopic
Clinique High Impact Mascara (  http://www.parfum24....-Impact-Mascara    )
Artdeco Lash Desinger
lash architekt

Artdeco nesu bandzius, negaliu patart, bet is visu kitu, patarciau griebti Masterpiece Max. Lash Architect taip pat labai graziai dazo, bet su Clinique tikrai nusivyliau, tikrai nevertas savo kainos... man jis nekaip storina, labiau lipina tiesa pasakius. Dabar juo tik saknis ryskinu, nes vienintelis kuri turiu storais, tolygiais sereliais.. visi kiti guminiai...
Telescopic'as man tolygus Maybelline zaliam Define-a- lash ar kaip jis ten, nepatiko...
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 03 25, 19:47)
Artdeco nesu bandzius, negaliu patart, bet is visu kitu, patarciau griebti Masterpiece Max. Lash Architect taip pat labai graziai dazo, bet su Clinique tikrai nusivyliau, tikrai nevertas savo kainos... man jis nekaip storina, labiau lipina tiesa pasakius. Dabar juo tik saknis ryskinu, nes vienintelis kuri turiu storais, tolygiais sereliais.. visi kiti guminiai...
Telescopic'as man tolygus Maybelline zaliam Define-a- lash ar kaip jis ten, nepatiko...

tai vadinasi is visu situ kuris daug ilgintu ir pastorintu tai vertas demesio butu masterprice max ?
Atsakyti
QUOTE(Neila+69 @ 2010 03 25, 17:47)
tai vadinasi is visu situ kuris daug ilgintu ir pastorintu tai vertas demesio butu masterprice max ?

Bent jau mano tipo blakstienoms- taip.
drauge su Lash Architect dabar kaip tik dazosi, tikrai nera storos blakstienos, sakyciau labiau ilgina. Zinoma, kol tusas naujas, to storio galima pasiekti, bet kai praeis kazkiek laiko, bus "nukirstu blakstienu" efektas. man dar L'Orealiu kvapas nepatink, tad tikrai imciau MF..

Dabar akcija musu parduotuves MF tusams, 3uz2, bliam, galvoju prigriebti iskart tris: 2000 Calorie, Masterpiece Max ir False Lash'a, ar laukti, kol visai kosmetikai bus 3uz2. tusu kosmetinej N, bet vis norisi daugiau, neisiversciau tik viena turedama doh.gif
Atsakyti