Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

QUOTE(Skarlet @ 2010 03 20, 00:27)
Neseniai atradau Make up forever Smokey eyes  thumbup.gif

jetau kaip ieskojau zmogaus kuris naudoja toki tusa,as juo paskutiniu metu labai domiuosi,gal galetum akyciu foto idet?
Atsakyti
QUOTE(Intrinsa @ 2010 03 19, 17:22)
o Great lash - tai vienas pirmuju mano tusu turetu pries n metu cool.gif  prisimenu kaip dideli tepliu doh.gif  apskritai, Maybelline tusu daug teko tureti, nei vienas nepatiko

Sitas tai kazkoks nesusipratimas man buvo - kaip nieko blakstienoms nedaryta doh.gif Nors nuolat jis isrenkamas geriausiu metu tusu (is tu paprastuju tarpo).

Dabar yra naujas toks (su zodziu 'big' pavadinime jei nemaisau), tai sako jis dar geresnis, bet bandyt kazkaip nepasiryztu....

QUOTE(Skarlet @ 2010 03 19, 23:57)

Man sitas kazkoks nelabai buvo - nieko ypatingo, nedare ispudingu blakstienu, o tepdavo labai ir labai nubegdavo lengvai, jei tik akys sudrekdavo.
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 03 19, 19:56)
geltonasis tikrai ne mano blakstienu tipui. su falsies vis pazaidziu, bandau pamilti... labai sunkiai sekasi, bet vis neprarandu vilties... vakar kazkaip storinancio efekto norejosi, bandziau dazytis juo, bet vistiek galiausiai sukavau su MF False Lash sepeteliu, nes blakstienos perdaug sulipo lotuliukas.gif keistas tas sepetelis.. jei butu ilgieji sereliai truputi trumpesni, manau butu tikrai geresnis tusas. dabar lyg koses uzdrebtum ir bandytum grebliu issukuoti lotuliukas.gif

Gelonas man irgi nepatiko, o vat sitas visai nieko mirksiukas.gif man kazkaip koses nededa, sakyciau nelipina beveik isvis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Neila+69 @ 2010 03 19, 16:09)
kai tusus pirkdavau parduotuveje (eurokos) tai man jie jau iskart pasirodydavo padziuve,ir ilgai netarnaudavo,sakyciau viena pirkau,bet ne cielus 4 ir su visasi tas pats...
va db pirkau is perpardavinetoju tai laiko lb gerai,

Esu pirkusi ne vien Eurokos, bet vis ta pati problema. g.gif Greičiausiai teks likti prie Loreal'io, nes geras visapusiškai ir labai apsimoka jį pirkti vien dėl to, kad užtenka jo iki maximum kol galim tą patį tušą naudot smile.gif

QUOTE(Skarlet @ 2010 03 19, 23:57)

Žiūrėjau youtube vienos merginos makiažą tai ji pasakojo apie šitą. Įvardino kaip jos mylimiausią smile.gif Nors dažė jis tai šiaip sau (nors gal ten jos blakstienos tokios menkos tebuvo....)
Atsakyti
Merginos,
Kur Vilniuje įmanoma rasti Rimmel kosmetikos stendą, ne visiškai iki galo išgrobstytą? verysad.gif
Kiek ropojau į Akropolio Drogą, ten amžinai tuščia ir tuščia sad.gif
Dairausi tušo Rimmel Volume Flash x10 Mascara
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 03 20, 03:25)
Sitas tai kazkoks nesusipratimas man buvo - kaip nieko blakstienoms nedaryta  doh.gif Nors nuolat jis isrenkamas geriausiu metu tusu (is tu paprastuju tarpo).

Dabar yra naujas toks (su zodziu 'big' pavadinime jei nemaisau), tai sako jis dar geresnis, bet bandyt kazkaip nepasiryztu....
Man sitas kazkoks nelabai buvo - nieko ypatingo, nedare ispudingu blakstienu, o tepdavo labai ir labai nubegdavo lengvai, jei tik akys sudrekdavo.

Nu gal čia kaip su gydytojais lotuliukas.gif
Esu turejusi daug visokiu: ir pigesniu (dažnoj parduotuvėj parduodamų), ir brangesniu, bet šitas man lb patiko; nei subėga, nei sulipina, o tankina tikrai.
Man pvz Dior show isgirtieji buvo nelabai, geriau jau Lauder Magnascopic; Paskutiniu metu Fatale Lancomo 3 turejau.
Atsakyti
Biski nusivyliau,a kaip atrodo i vakara HR gloriuous mascara.Pabyrejouser posted image,nelabai matosi,bet nuo vejo biski akys asarojo tai ir sulipo siek tiek unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bolesiukas: 20 kovo 2010 - 15:17
Jau koki pusmeti dazausi blakstienas Artistry tusu, kol kas jis man geriausias wub.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2010 03 20, 22:04)
Jau koki pusmeti dazausi blakstienas Artistry tusu, kol kas jis man geriausias wub.gif

Artistry esu kazkada seniau turejusi,cia Amvejaus ar ne.Man nepatiko pats tepimas ir tepdavo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bolesiukas @ 2010 03 20, 21:16)
Artistry esu kazkada seniau turejusi,cia Amvejaus ar ne.Man nepatiko pats tepimas ir tepdavo  schmoll.gif

taip. Man tai labai gerai tepasi ir pailgina blakstienas bigsmile.gif
Atsakyti
Naudoju šiuos: Diorshow Extase ir Guerlain Le 2.
Extase, aišku, blakstienų nedažo taip puikiai, kaip atrodo reklamoje su Monica Bellucci g.gif , tačiau tušas yra lengvos tekstūros, dažant nesulipina blakstienų, nebyra, gerai laikosi visą dieną. Nedidelis minusas - šepetėliu sunkoka dažyti apatines blakstienas.
Guerlainas patogus dėl savo dviejų šepetėlių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Costes @ 2010 03 23, 19:03)
Naudoju šiuos: Diorshow Extase ir Guerlain Le 2.
Extase, aišku, blakstienų nedažo taip puikiai, kaip atrodo reklamoje su Monica Bellucci g.gif , tačiau tušas yra lengvos tekstūros, dažant nesulipina blakstienų, nebyra, gerai laikosi visą dieną. Nedidelis minusas - šepetėliu sunkoka dažyti apatines blakstienas. 
Guerlainas patogus dėl savo dviejų šepetėlių smile.gif

O kaip pacias blakstienas dazo Dioras? Atrodo kaip priklijuotos ar naturaliau. As siuo metu naudoju Guerlain le 2. Tai viskas butu lux, jei voku taip neteptu doh.gif
Atsakyti