Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

QUOTE(mazhulinka @ 2010 03 19, 14:39)

Ooooo,galima Jums klausima?? bigsmile.gif 4u.gif Jus abu naudojus tusus,tai kuris geresnis???? bigsmile.gif false lashes ar masterpiece max? as max bandzius,man labai patiko,dabar gundaus false lashes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 03 19, 12:39)
Aš norėjau paklausti jūsų nuomonės - ar MaxFactor tušai jums ilgai išlaiko? Turiu omeny, kad naudoju čiučiut virš mėnesio ir jau pasibaigė unsure.gif  Tuo labiau, kad naudojau ne vien jį, pakaitom dažausi su Loreal, dvipusiu g.gif  Tai Loreal man kelis mėnesius užtenka, o MaxFactor jau kelintą (ir skirtingos rūšies) turiu, tai labai greit baigiasi, išsausėja ir viskas.  doh.gif  Ar čia man vienai taip ar kuri nors irgi tą pastebėjo?  blush2.gif

kai tusus pirkdavau parduotuveje (eurokos) tai man jie jau iskart pasirodydavo padziuve,ir ilgai netarnaudavo,sakyciau viena pirkau,bet ne cielus 4 ir su visasi tas pats...
va db pirkau is perpardavinetoju tai laiko lb gerai,
Papildyta:
QUOTE(Incredible Me @ 2010 03 19, 16:17)
Ooooo,galima Jums klausima?? bigsmile.gif  4u.gif  Jus abu naudojus tusus,tai kuris geresnis???? bigsmile.gif  false lashes ar masterpiece max? as max bandzius,man labai patiko,dabar gundaus false lashes ax.gif

falshe lash tikrai geras,pati naudoju db,esu nuotraukyte idejus keli puslapiai atgal,kaip dazo mano blakstienas jis.esu poatenkinta juo,tik noreciau,kad labiau ilgintu..atskiria ir tankina labai graziai
Atsakyti
QUOTE(Evelinna @ 2010 03 19, 09:44)
O as isbandziau maybelline Falsie lash - tokis ruzavas  biggrin.gif Tai ka galiu pasakyti: visai nieko daiktelis, nes nelipina, pailgina ir patankina, isties neblogai atrodo, bet vat tik vakare matysiu, ar netrupa  g.gif nes man cia didziulis truuukumas butu  ax.gif

Man tas ruzavas tai avarija.Buvau idejusi foto,bet nemoku normalios padaryti.Antras menuo ir i dienos pabaiga kaip be tuso doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinna @ 2010 03 19, 08:44)
O as isbandziau maybelline Falsie lash - tokis ruzavas  biggrin.gif Tai ka galiu pasakyti: visai nieko daiktelis, nes nelipina, pailgina ir patankina, isties neblogai atrodo, bet vat tik vakare matysiu, ar netrupa  g.gif nes man cia didziulis truuukumas butu  ax.gif

gal maisot g.gif maybelinas lyg neturi tuso tokiu pavadinimu,gal turit omeny great lash'a? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 03 19, 13:09)
Aš norėjau paklausti jūsų nuomonės - ar MaxFactor tušai jums ilgai išlaiko? Turiu omeny, kad naudoju čiučiut virš mėnesio ir jau pasibaigė unsure.gif  Tuo labiau, kad naudojau ne vien jį, pakaitom dažausi su Loreal, dvipusiu g.gif  Tai Loreal man kelis mėnesius užtenka, o MaxFactor jau kelintą (ir skirtingos rūšies) turiu, tai labai greit baigiasi, išsausėja ir viskas.  doh.gif  Ar čia man vienai taip ar kuri nors irgi tą pastebėjo?  blush2.gif

MF turejau masterpiece max ir 2000calorie, abu labai patiko. o laike 5men tikrai, naudojant kokius 4k per savaite
tiesa, visuomet perku uzsieni, kokybe dar neteko nusivilti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(comep @ 2010 03 19, 17:58)
gal maisot  g.gif maybelinas lyg neturi tuso tokiu pavadinimu,gal turit omeny great lash'a?  g.gif
[

o Great lash - tai vienas pirmuju mano tusu turetu pries n metu cool.gif prisimenu kaip dideli tepliu doh.gif apskritai, Maybelline tusu daug teko tureti, nei vienas nepatiko
Atsakyti
QUOTE(Intrinsa @ 2010 03 19, 16:22)

o Great lash - tai vienas pirmuju mano tusu turetu pries n metu cool.gif  prisimenu kaip dideli tepliu doh.gif  apskritai, Maybelline tusu daug teko tureti, nei vienas nepatiko

aha sitas ir mano vienas pirmuju biggrin.gif LABAI tepdavo, o kol nuvalydavau pamenu blink.gif ale paauglystej tai man buvo bele tusas lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Panelej pamenu, buvo reklamuojamas be proto, tai kur gi nepirksi lotuliukas.gif tuomet dar ne per daug tusu buvau bandziusi, tai sis labai neblogas atrode biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 03 19, 12:47)
Ooooo,galima Jums klausima?? bigsmile.gif  4u.gif  Jus abu naudojus tusus,tai kuris geresnis???? bigsmile.gif  false lashes ar masterpiece max? as max bandzius,man labai patiko,dabar gundaus false lashes ax.gif

abu geri tiesa pasakius... gal su masterpiece max tik blakstienos ryskesnes, ne tiek ju daug, kiek su false lash. su false lash jos atrodo kaip veduokles, atrodo, kad is kazkur blakstienu butu pridyge biggrin.gif
jei reiketu rinktis... net nezinau... tikrai labai labai sunku butu, nes abu labai megstami mano tusai... tik jei blakstutes keiciasi, truputi isreteja nelabai galiu masterpiece max naudoti, nes labiau matosi isretejimai, kai false'as juos maskuoja...

QUOTE(comep @ 2010 03 19, 13:58)
gal maisot  g.gif maybelinas lyg neturi tuso tokiu pavadinimu,gal turit omeny great lash'a?  g.gif

manau kalba eina apie falsies... jei galima but pavadinti rozine, vienintelis naujausias bent i ta puse su atspalviu rolleyes.gif
user posted image

o great lash mano buvo pirmasis tusas, vaiksciojau kaip panda doh.gif kaip as jo nekenciau! o tieeeek isreklamuotas buvo, tiek pagyrimu susilaukes. lyg papirkti zmones buvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazhulinka: 19 kovo 2010 - 17:06
QUOTE(comep @ 2010 03 19, 16:58)
user posted image

Ne nemaisau, cia naujiena http://www.superdrug...ACK/invt/200128
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 03 19, 16:43)

manau kalba eina apie falsies... jei galima but pavadinti rozine, vienintelis naujausias bent i ta puse su atspalviu rolleyes.gif
user posted image

QUOTE(Evelinna @ 2010 03 19, 16:53)

ai nu va dabar aisku biggrin.gif nesklandumai su pavadinimu ir spalvu suvokimu cia koja pakiso biggrin.gif 4u.gif
man sitas nepatiko,kaip ir geltonasis g.gif
is viso is storulkinu maybellino tai matyt vertas demesio man tik sis g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2010 03 19, 16:40)
ai nu va dabar aisku  biggrin.gif nesklandumai su pavadinimu ir spalvu suvokimu cia koja pakiso  biggrin.gif  4u.gif
man sitas nepatiko,kaip ir geltonasis  g.gif

geltonasis tikrai ne mano blakstienu tipui. su falsies vis pazaidziu, bandau pamilti... labai sunkiai sekasi, bet vis neprarandu vilties... vakar kazkaip storinancio efekto norejosi, bandziau dazytis juo, bet vistiek galiausiai sukavau su MF False Lash sepeteliu, nes blakstienos perdaug sulipo lotuliukas.gif keistas tas sepetelis.. jei butu ilgieji sereliai truputi trumpesni, manau butu tikrai geresnis tusas. dabar lyg koses uzdrebtum ir bandytum grebliu issukuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Neseniai atradau Make up forever Smokey eyes thumbup.gif
Atsakyti