Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

Na va, persirinkau savo tusus, tai siuos jau ismetu ir tuo paciu galiu pilnai pakomentuot - abu Rimmel naudojau apie 3-4 menesius, kitus iki 2 berods, nei vienas nesibaige, bet jau laikas keist.
user posted image biggrin.gif

Loreal 'volume collagen' - pirmas ispudis buvo nekoks: lyg isvis nieko netepciau, kazkaip nelipo tusas ant blakstienu. Norejau ispeikus ismest, bet SM mamytes patare palaukt kol sutirstes - ir is tikruju, sutirstejo ir visai graziai daze, atskyre ir tt, BET... labai trumpam.... Paskui pradejo lipint, velt blakstienas, kose kraut.

Rimmel "Glam eyes" (sepetelis truputi kreivas, nes sugebejau taip sulenkt blush2.gif , bet siaip jis tiesus turetu but) - dazo nuo pat pradziu labai graziai, puikiai issukuoja, atskiria. Siaip naturaliai padazo, bet man patinka kasdienai. Sepeteliu net kitu tusu padazytas blakstienas issukuoju. Galvoju ji issiplaut ir tam reikalui toliau naudot. Tusa turbut kada nors kartosiu.

Rimmel 'sexy curves' - velgi gana naturalu efekta suteikia, bet patinka kaip pariecia, padazo, atskiria. "Glam eyes" kazkodel labiau patiko, bet turiu si dar 1 sandeliuke. ax.gif

Revlon 'Double twist' - cia nesusipratimas, o ne tusas doh.gif Zodziu, pirkau pakuote, kurioje uz 1 kaina buvo 2 tusai (tokie pat), tai su pirmu nepasiseke, bet galvoju gal antras bus geresni... Deja deja.... Pora kartu pakaisiojus sepeteli i tutele, jis visas aplipo tusu gumulais, pasidazyt praktiskai be sansu, velia blakstienas, gumuliuoja, lipina doh.gif

Smashbox 'lash DNA' - is pradziu labai patikes tusas, blakstienos storos, graziai issukuotos, padazytos, atskirtos. Vienintelis minusas man sepetelio forma (dnr spirale) - siaip su tusais tas retai man nutinka, bet sitas tepliojo akis.... Bet taip puikiai daze neilgai, nes paskui pradejo sepetelis apsivelt tusu ir 1-2 kartus perbraukus per blakstienas padengdavo graziai, bet toliau gumuluodavo, lipino (tai tada jau tenka kitu issukuot).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 18 kovo 2010 - 02:52
As taip pat buvau pirkusi Revlon "Double Twist". Man ir jis nepatiko - slamstas. Is pradziu galvojau, kad senas, tada, pirkau dar syki ir vel tas pats. Sepetelis kazkoks sulipes, tuso irgi kaip nebuta. Nezinau, bet turbut pasiliksiu prie clinique tusu, jie man labiausiai patinka.
Atsakyti
Užsukau paburnoti ant MF False lash effect. Pagiežą jaučiu jam nuo vakar.
Taigi. Tušo efektas fantastiškas - esu jau aprašiusi. Blakstienos tobulai atskirtos, tikrai primena dirbtines, daug komplimentų susilaukiau. BET - pripažįstu savo mėnesio klaida buvo tai, kad pirkau vandeniui neatsparų. Jis ne tai kad vandeniui neatsparus, bet vandu jam didžiausias priešas doh.gif Niekad nepirkdavau vandeniui atsparių, nes pilnai tikdavo ir "paprastas' variantas, nes net lietui lyjant vos vos ištepdavo paakius. Ogi šis - vakar per pūgą ant akių nukrito gal dvi snaigės. Nu tikrai nedaugiau, bo su skėčiu buvau. Tai aš bevaikščiodama vis brūkštelėdavau servetėle po akim, viskas normaliai lyg ir, visą dieną atvaikščiojau, grįžtu namo, ogi išsitepus KAKTĄ doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
As turiu MAxfactor false effect tušą, bet tikrai tokiu problemu , kad murzina namo pareičiau dar nebuvo, ačiū dievui smile.gif Gal diena bloga pasitaikė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brown Eyed @ 2010 03 18, 11:46)
Užsukau paburnoti ant MF False lash effect. Pagiežą jaučiu jam nuo vakar.

Kaip keista...Nes aš prieš keletą dienų bėgau juo pasidažiusi per pūgą. Tikrai kliuvo ir ant blakstienų (jaučiau, kad šlapia), tačiau tik palipino jas, nenubėgo žemyn (kaip man mėgsta pasielgti kiti tušai). Grįžusi namo dar maiviausi, kad štai ir nereikia vandeniui atsparaus, jau ir paprasti atlaiko tokius dalykus thumbup.gif
Atsakyti
Gal, na tikiuosi, kad palaipsniui sutirštės. Nes kol kas, kai blakstienos sušlampa, tai tušas ne tepa, bet kartu su vandeniu nubėga - jei akys nuo vėjo ašaroja, visas vanduo po akim juodas doh.gif Žodžiu, pasisriūbavimams netinka doh.gif
Atsakyti
O as isbandziau maybelline Falsie lash - tokis ruzavas biggrin.gif Tai ka galiu pasakyti: visai nieko daiktelis, nes nelipina, pailgina ir patankina, isties neblogai atrodo, bet vat tik vakare matysiu, ar netrupa g.gif nes man cia didziulis truuukumas butu ax.gif
Atsakyti
Aš norėjau paklausti jūsų nuomonės - ar MaxFactor tušai jums ilgai išlaiko? Turiu omeny, kad naudoju čiučiut virš mėnesio ir jau pasibaigė unsure.gif Tuo labiau, kad naudojau ne vien jį, pakaitom dažausi su Loreal, dvipusiu g.gif Tai Loreal man kelis mėnesius užtenka, o MaxFactor jau kelintą (ir skirtingos rūšies) turiu, tai labai greit baigiasi, išsausėja ir viskas. doh.gif Ar čia man vienai taip ar kuri nors irgi tą pastebėjo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 03 19, 12:09)
Aš norėjau paklausti jūsų nuomonės - ar MaxFactor tušai jums ilgai išlaiko? Turiu omeny, kad naudoju čiučiut virš mėnesio ir jau pasibaigė unsure.gif  Tuo labiau, kad naudojau ne vien jį, pakaitom dažausi su Loreal, dvipusiu g.gif  Tai Loreal man kelis mėnesius užtenka, o MaxFactor jau kelintą (ir skirtingos rūšies) turiu, tai labai greit baigiasi, išsausėja ir viskas.  doh.gif  Ar čia man vienai taip ar kuri nors irgi tą pastebėjo?  blush2.gif

as asmeniskai istempiu su tusu 2men. ir ne daugiau, naudoju False Lash Effect. Bet noretciau pabrezt, kad naudoju kiekviena diena, ir net buna kad tenka net du kart per diena dazytis blakstienas (sportuoju)
Manyciau menesis mazokai, tuo labiau jai naudojat pakaitomis ir kita g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agvill: 19 kovo 2010 - 11:20
QUOTE(agnite @ 2010 03 19, 12:09)
Aš norėjau paklausti jūsų nuomonės - ar MaxFactor tušai jums ilgai išlaiko? Turiu omeny, kad naudoju čiučiut virš mėnesio ir jau pasibaigė unsure.gif  Tuo labiau, kad naudojau ne vien jį, pakaitom dažausi su Loreal, dvipusiu g.gif  Tai Loreal man kelis mėnesius užtenka, o MaxFactor jau kelintą (ir skirtingos rūšies) turiu, tai labai greit baigiasi, išsausėja ir viskas.  doh.gif  Ar čia man vienai taip ar kuri nors irgi tą pastebėjo?  blush2.gif

As MF Lash efect turejau 4 menesius,paskui jau trupejo.
Atsakyti
smile.gif Sveikutes

Noriu padeti pliusa ESSENCE " Multi action" tusui.

Esu bandzius HR tigrini - nepatiko nes daze gumuleliais ir nubyredavo, bet atskirdavo labai gerai. Taip pat bandziau Lancome Hypnose - tai ziauriai nepataikiau, blakstienos budavo kiekviena pati sau - toks jovalas, o man patinka, kad tvarkingai kaip veduokle butu.
Ilga laika naudojau YSL "False cills"- daze gerai, bet po tam tikro laiko tikriausiai del parfume esancio jame sukele alergija.
Pakeiciau i Clinique - irgi neblogas tusas, bet man siek tiek perkukliai dazantis. Tai mano tuso naudojima siai dienai riboja jautrios akys, bet pasiskaicius jusu temele susigundziau isbandyt pigiausiai koki teko pirkt tusa mano gyvenime - ESSENCE " Multi action". Pagalvojau: jei netiks tai uz tokia kaina ir negaila ismest bus biggrin.gif ....Nuodeme neisbandyt. Zodziu, nuvariau ir nusipirkau. Jau antra diena juo dazausi ir tikrai esu labai maloniai nustebus-nekuom nenusileidzia YSL tusui, o gal net geriau padaze. Blakstienos atskirtos, graziai surikiuotos, pailgintos, patankintos, jokiu gumuleliu, dienos begyje nenubyrai, ir kolkas jokios alergijos. Zinoma reikia ilgiau panaudoti kad isitikint jog tikrai viskas su juo ok.
Rekomenduoju nepagailet 7.5 Lt ir ji pabandyt.
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 03 19, 09:09)

False Lash ir Masterpiece Max jau tikrai neatsimenu kada esu pirkus. pagal kieki naujesniu tusu esu garantuota, kad praejo daugiau nei 6men. vis naudoju sekmingai, niekas netrupa. False lash jau labai sausas, atrodo nieko ant sepetelio nera, bet vistiek dazo! Masterpiece Max isvis dar slapias. Kaitalioju tusus, tad negaliu pasakyti kaip daznai juos naudoju, gal ~3-4 kartus per savaite, maziausiai dviem sluoksniais.
Gal del to, kad UK pirkti..... ir gal pasiseke nusipirkti ne kokius lentynoje n menesiu sedejusius... Patariu visada apeiti tuos, kurie lipnia juosta apvynioti simta kartu...
Atsakyti