Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

QUOTE(Rutic @ 2010 02 26, 16:43)
Na palyginus kaip as ji pirkau uz 25lt,mano nuomone nera labai brangu,lyginant su tais,kai kitu tusu kaina buna net apie 60-100lt smile.gif

Na jei uz 25 lt, tada taip, nera brangus, galvoj sukosi suma apie 40 lt 4u.gif
Atsakyti
Dedu nuotraukyte su Maybelline Colossal Volume Express schmoll.gif tik nusipirkus pirmą kartą patiko kaip dažo, tačiau dabar žiūriu, kad vaizdas prastas..kažkaip sulipina blakstienas, o aš šito nekenčiu doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(SheMe @ 2010 02 26, 17:32)
Dedu nuotraukyte su Maybelline Colossal Volume Express schmoll.gif  tik nusipirkus pirmą kartą patiko kaip dažo, tačiau dabar žiūriu, kad vaizdas prastas..kažkaip sulipina blakstienas, o aš šito nekenčiu doh.gif

Geriau atrodo nei mano su juo padzytos biggrin.gif nuojauta kuzda, kad jos kazkokio vieno tipo blakstienoms labai tinka, nes yra tooookiu geru atsiliepimu, man tik keista blink.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 27 vasario 2010 - 18:22
geriausias is visu - Lancome hypnose.
Isadora power booster visai nieko.
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 02 26, 23:33)
Geriau atrodo nei mano su juo padzytos biggrin.gif nuojauta kuzda, kad jos kazkokio vieno tipo blakstienoms labai tinka, nes yra tooookiu geru atsiliepimu, man tik keista blink.gif

O šiaip kiek žinau tai reikia atrasti būtent savo šepetėlį, kas vienoms blakstienoms tinka, kitas gali tik bjauroti ir pan. Buvau visiškai patenkinta YSL ilginančiu tušu, jau toks smagumas, bet taip greit sudžiuvo, kad man mėnesio algos neužtektų jam pirkaliotis doh.gif O šį Colossal pirkau pasiskaičiusi jog dažo gražiai, o ir nuolaidėlė buvo tai ilgai negalvojau, bet.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 27 vasario 2010 - 18:22
QUOTE(SheMe @ 2010 02 26, 19:58)
O šiaip kiek žinau tai reikia atrasti būtent savo šepetėlį, kas vienoms blakstienoms tinka, kitas gali tik bjauroti ir pan. Buvau visiškai patenkinta YSL ilginančiu tušu, jau toks smagumas, bet taip greit sudžiuvo, kad man mėnesio algos neužtektų jam pirkaliotis doh.gif O šį Colossal pirkau pasiskaičiusi jog dažo gražiai, o ir nuolaidėlė buvo tai ilgai negalvojau, bet.. rolleyes.gif

drinks_cheers.gif mano sepeteliai bus kaip MF false lash ir No7 beyond lenght, netinka man tie su normaliais sepeteliais..

Matau apie Hypnose daug geru atsiliepimu, gal ir susigundysiu viena diena doh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 27 vasario 2010 - 18:23
Man teko paprekiauti tušais tai Lancomo Hypnose buvo perkamiausias. Darau išvada, kad ir neblogas turėtų būti, pati kai užsitaupysiu, kad nebūtų skaudu kišenei, žadu pirkti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 27 vasario 2010 - 18:23
Buvau šiandien Droge, ieškojau naujo tušo, nes mano L'oreal Voluminous 4X apdžiuvo ir nors košės dar normaliai, nebesu juo patenkinta, nes iš blakstienų padaro skirtingo dyžio musės kojas. Žadėjau nusipirkt visų išgirtąjį MF False, bet kai pamačiau kiek kainuoja, nuėjau nuo MF stendo. Va, L'oreal kosmetikai Droge dabar akcijų dienos bigsmile.gif Bet sudvejojau ar pirkti tokį kaip turėjau, ar naujo ieškot, tai ir išėjau tuščiom. Ir apskritai, supratau, kaip per penkis metus šoktelėjo tušų kainos, nes naudodavau tų pačių firmų, tai geri tušeliai max 30 Lt kainuodavo doh.gif Paburbėjau kaip tikras pensininkas
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 26, 21:07)
aš tai nežinau kaip išvis su blakstienom susitvarkyti. Tragiškos jos, ir joks tušas nebetinka. Neriesti negaliu, nes jos net nulinkusios į apačią, o dabar jos tokios išsikraipiusios, kad riečiant išvis kažkoks siaubas gaunasi, žodžiu. verysad.gif

gal ricinos ar alyvuogiu aliejumi reiketu pamaitinti pries einant i lovyte? tikrai palankesnes taps 4u.gif

QUOTE(Brown Eyed @ 2010 02 26, 21:21)
Va, L'oreal kosmetikai Droge dabar akcijų dienos  bigsmile.gif  Bet sudvejojau ar pirkti tokį kaip turėjau, ar naujo ieškot, tai ir išėjau tuščiom.

Priklauso kokio efekto norisi... jei patinka storos ir sunkios naujasis su serumu turbut patiktu, jei ilgos ir israiskingos- Lash Architect'as bent jau ant kitu man graziai atrodo.
Atsakyti
na ką. atėjau pažado duoto įvykdyt. du (berods) sluoksniai Rimmel Sexy Curves. Apatinių nedažiau, nes ne nuotaikoj buvau vakar (nenorėjau drastiškai atrodyt):

user posted image

palyginau su MF MP Beyond Length nuotraukomis, tai skirtumas AKIVAIZDUS thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
Maxfactor Falshe Lash Effects

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

na ka siandiena mano rankose ir ant blakstienu isgirtasis Maxfactor Falshe Lash Effects tusas...
ir vis delto tai ,ne mano tusas,ne toks tusas kokio ieskau... verysad.gif is 10 balu duociau 8
tikrai tankina tai labai gerai, bet man truksta ilgio, jei jis ilgintu tai butu nerealus tusas,butent tas kurio ieskau, tankinimas jo tai man labai patinka,tai vat sakau kad pavyktu rasti toki tusa ,kad taip tankintu kaip false ir daug ilgintu butu svajoniu tusas...
kazi kur toki rasti... ? wub.gif wub.gif wub.gif

ir dar mergaites labai labai labai prasua jau kelinta karta idekit Lancome Hypnose nuotraukyte kaip dazo tikrovej blakstienas, daug kas sakot turit, nepakeiciamas,bet ne viena neidedate nuotraukytes...pabandyciau ji,gal jis mano wub.gif butu tusas ?

gal kas dar turit MF MasterpieceMax tusa? kaip jis? gal realia foto galit idet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neila+69: 27 vasario 2010 - 15:36
QUOTE(Neila+69 @ 2010 02 27, 13:19)

man tai labai graziai atrodo... ax.gif pasakysiu viena... jei tusas labai ilgina, jis byres... reikia suprasti, kad jei blakstienos daug ilgesnes pasidaro, reiskia, kad jos prailgntos tusu, kuris ant nieko nesilaiko ir po kiek laiko "nuluzta". jei norisi labai ilgu blakstuciu jas reikia: 1. prisiklijuoti, 2. prisiiauginti. tusais stebuklu nepasieksi. bet cia jau tik mano nuomone. gal yra tokiu, kurios tusa stebukladari atrado... siulyciau lyginti nuotraukas pries ir po, tada pamatai, kiek daug tusas pakeicia...
Atsakyti