Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

ot esu reklamos auka doh.gif lotuliukas.gif prisiskaiciau cia jog tas essence tusas lb geras, tai siand tycia del jo nuejau i eurokos pasiziuret, ir pamaciau ji netgi su nuolaida 7lt su centais kainavo tai net nedvejodama pasiimiau biggrin.gif tai jau ryt bandysim ir lyginsiu su savo naujuoju artdeco lotuliukas.gif ot bus prikolas jei sitas bus geresnis uz artdeco lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Nome @ 2010 03 16, 23:14)
O šitą ar bandė kas nors tušą?
Aprašymas tai jau labai įspūdingas  biggrin.gif
Diorshow Extase

na aprasymas tai labai gundantis, bet kaip istikro yra ?

na mano nuomone sepetelis turetu but neblogas..... GAL biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(awsra @ 2010 03 17, 00:21)
ot esu reklamos auka doh.gif  lotuliukas.gif  prisiskaiciau cia jog tas essence tusas lb geras, tai siand tycia del jo nuejau i eurokos pasiziuret, ir pamaciau ji netgi su nuolaida 7lt su centais kainavo tai net nedvejodama pasiimiau biggrin.gif  tai jau ryt bandysim ir lyginsiu su savo naujuoju artdeco lotuliukas.gif ot bus prikolas jei sitas bus geresnis uz artdeco lotuliukas.gif
Papildyta:

Nemanau, kad bus geresnis. Bent pagalvojat koks ten š... kokia jo savikaina kai jis jau pradeje kainuoja 7 Lt. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rethimna: 16 kovo 2010 - 22:24
http://www.temptalia...tos-comparisons

atsiliepimas apie Diorshow mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(awsra @ 2010 03 16, 20:21)

maciau nuotraukas su juo dazytu blakstienu, man nepatiko. dar daug kas raso, kad 2ras sluoksnis jau gabaliukais tepasi..
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2010 03 16, 23:22)
Nemanau, kad bus geresnis. Bent pagalvojat koks ten š... kokia jo savikaina kai jis jau pradeje kainuoja 7 Lt.      doh.gif

gali but visko, bet nuo kainos ne visada priklauso kokybe...pabandysim pamatysim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(awsra @ 2010 03 17, 00:38)
gali but visko, bet nuo kainos ne visada priklauso kokybe...pabandysim pamatysim biggrin.gif

Bet pagalvokit pati kiek savikaina 0,5 cnt. ir ne daugiau. Tiesą pasakius aš bijočiau jį naudoti.
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2010 03 16, 20:42)
Bet pagalvokit pati kiek savikaina 0,5 cnt. ir ne daugiau. Tiesą pasakius aš bijočiau jį naudoti.

man nuo turginio tuso taip nebyrejo blakstienos kaip nuo Lancome Hypnose tiesa pasakius... gal sutapimas, gal laikas keistis blakstienoms, bet vaizdelis nekoks....

Atsakyti
gal turit kas blakstienu nutraukyte LOREAL Lash Architect 3-D Mascara tusu dazytu blakstienu?
Atsakyti
QUOTE(Neila+69 @ 2010 03 16, 22:23)
o gal kas turit masterprice max nuotraukyte blakstienu dazytu juo?

buvau idejus praejusioj temoj, bus kazkur po 30psl. jei nesitingi ieskoti.
Atsakyti
QUOTE(Neila+69 @ 2010 03 16, 22:50)
perverciau visa tema neradau,gal galetum isnaujo idet arb surast,vistik gal pameni kurioj vietoj dejai 4u.gif  plys....sss ax.gif

vista as.... sitoj jau temoj... cia ax.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazhulinka: 17 kovo 2010 - 02:19
L'Oreal Lash Architect 3-D Dramatic Mascara kuo skiriasi nuo L'Oreal Lash Architect 3-D Mascara ? ar cia vienas ir taspats?bet tada ju yra 3 spalvu sidabrinis tamsesnis toks kaip melsvas ir juodas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neila+69: 17 kovo 2010 - 08:53
na va siandien isbanciau ta essence tusa ka as zinau man tai jokio skirtumo ar su turimu db artdeco ar su situo blakstienos taip pat pasidaze biggrin.gif na gal tik norejosi jog daugiau pacio tuso teptu ant blakstienu ir tokia naturali juoda spalva:) matysim dienos begyje kaip akytes reaguoja jei viskas gerai tai turbut ji sunaudosiu, tik aisku jei kontakt lesius desiuos tai su juo tikrai nesidazysiu nenoriu rizikuot ir sugadint netycia lesiuku:)

nuotraukos gal nebekelsiu nes man taspats efektas biggrin.gif
Atsakyti