Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

Maxfactor man rodos irgi daro bandymus su gyvunais blink.gif
Papildyta:
http://www.caringcon...aniesDoTest.pdf
Taip, daro bandymus su gyvunais verysad.gif
Atsakyti
man lancome hypnose isvis nepatiko, nes alergizavo akis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 03 15, 17:48)
Maxfactor man rodos irgi daro bandymus su gyvunais  blink.gif
Papildyta:
http://www.caringcon...aniesDoTest.pdf
Taip, daro bandymus su gyvunais  verysad.gif

eina sau... verysad.gif bet bent vienas dalykas su Max Factoriais- jie neisdziuna per 3-4 sav. kaip Lancome... Saviski naudoju jau n menesiu. Aisku, cia ne pasiteisinimas, bet... teks kito megstamiausio tuso ieskoti unsure.gif
Atsakyti
Saraselis tusu, kuriu kompaijos yra etiskiausios visais atzvilgiais. Mazejancia tvarka, tad Max Factor pasiurpino mane blink.gif
Barry M mascara 13.5
Logona mascara 13.5
Sante mascara 13.5
Dr Hauschka mascara 13
Hard Candy mascara 12
Lavera Trend Sensitive mascara 12
Urban Decay mascara 12
B Never Too Busy to Be Beautiful mascara 11.5
Rimmel mascara 9.5
Almay mascara 8.5
Clarins mascara 8.5
Revlon mascara 8.5
Avon mascara 8
Clinique mascara 6
Estee Lauder mascara 6
Jo Malone mascara 6
MAC mascara 6
Origins mascara 6
Body Shop mascara 3
Lancome mascara 2.5
L'Oreal mascara 2.5
Maybelline mascara 2.5
Boots No7 mascara 2
Cover Girl mascara 0.5
Max Factor mascara 0.5
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 03 15, 20:14)
eina sau... verysad.gif bet bent vienas dalykas su Max Factoriais- jie neisdziuna per 3-4 sav. kaip Lancome... Saviski naudoju jau n menesiu. Aisku, cia ne pasiteisinimas, bet... teks kito megstamiausio tuso ieskoti unsure.gif

Vat man irgi Maxfactor tusai vieni is geresniu, bet kai pamaciau nuotraukytes kiskucio su kuriuo visus tuos bandymus atliko, praeina visas noras cray.gif Bet mano nepaklusnias blakstienas tik maxfactor tesutvarko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta balta @ 2010 03 15, 18:59)
oho, mazhulinka, esi superinė tušų konsultantė smile.gif vis pasiskaitau tavo postus, kai ką nors naujo pirkti noriu smile.gif

nebuciau tusu mainijake lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Barry M seseliai labai superiniai, juos dievinu, bet tuso bijau pirkti, nes bent jau mano aplinkinese parduotuvese ju stendai tokie aptriuse ir purvini doh.gif gal reiketu pasniukstineti, jei jau tokia etiska kompanija... verta paremti..

kas mane labai nustebino, kad Clinique tokias zemas pozicijas uzima... atrodo tokia naturali kompanija, boom...
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 03 15, 22:09)
kas mane labai nustebino, kad Clinique tokias zemas pozicijas uzima... atrodo tokia naturali kompanija, boom...

nu jau nu jau - ji nera naturali rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(awsra @ 2010 03 15, 18:21)
kokia kaina sito?

apie 60lt
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Man tai paskutiniu metu geriausi buvo Maxfactor MasterpieceMax tusai, dar patiko False Lash Effect, galvojau bus nepatogus toks storas sepetelis, viena karta net i aki iduriau sau biggrin.gif doh.gif bet poto pripratau ir visai patiko jisai man ax.gif
Siuo metu turiu Maxfactor Masterpiece High Definition, tai esu juo labai patenkinta. Akys su juo labai graziai atrodo wub.gif
Idedu nuotraukyte pasirodyt, tik man realiai daug geriau atrodo nei kad nuotraukoje isejo blush2.gif
user posted image
Atsakyti
O ar maxfaktor false lash turi atsparu vandeniui tusa? ar patogu su juo pasidazyti apatines blakstienas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaslene @ 2010 03 16, 19:46)
O ar maxfaktor false lash turi atsparu vandeniui tusa? ar patogu su juo pasidazyti apatines blakstienas? 4u.gif

turi, su blizgancia melyna juostele aplinkui.
dazau sepeteli laikydama vertikaliai ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
O šitą ar bandė kas nors tušą?
Aprašymas tai jau labai įspūdingas biggrin.gif
Diorshow Extase
Atsakyti