Savaitgali per viena rusu kanala teko matyti laida apie padirbamos (neoriginalios) parfumerijos bei kosmetikos keiksminguma, apskritai apie mitus ir gamintoju nutylejimus apie ju gaminama produkcija. Tai, be abejo, nepasakysiu nieko nauja, bet daznai mes, vartotojai, tampame reklamos aukomis nesusimastydami, kad net geru firmu kosmetika, jau nekalbant apie visokiausius analogus ir padirbtas prekes yra be galo pavajingi sveikatai. Buvo tiksliai pastebeta, kad gamintojams negalima rasyti klaidingos informacijos ant etikeciu, bet niekas jiems nedraudzia ko nors neparasyti, nutyleti... pvz., kad vandeniui atsparius tusus galima naudoti tik 2 kartus per savaite, nes juose esantys chemikalai kenkia blakstienoms, laikui begant jos praranda naturalu pigmenta ir gali net atsirasti voku uzdegimas. Beje, buvo atliktas eksperimentas ar is tiesu vandeniui atsparus tusai yra atsparus vandeniui. Atsparus, nors ir ne 100% (blakstienos labai sulipo, nors dazai nenutekejo) Tik skirtumu tarp brangiu ir pigiu vandeniui atspariu tusu nerasta, abu parode tokius pat, gerus, rezultatus.
Nusipirkus tusa jis gali buti padirbtas, pasenes, siaip brokuotas, niekas negali buti apdraustas...
Lancome isvis praejo noras pirkti, tusai tapo kultiniais, o kad jie gyvunus naudoja bandymams visi pamirsta... kazkaip nevilioja naudoti pusiau gera tusa ir zinoti, kad ji gaminant kentejo simtai, o gal tusktanciai gyvunu...
Lancome isvis praejo noras pirkti, tusai tapo kultiniais, o kad jie gyvunus naudoja bandymams visi pamirsta... kazkaip nevilioja naudoti pusiau gera tusa ir zinoti, kad ji gaminant kentejo simtai, o gal tusktanciai gyvunu...
Gavau dovanu Isadora mascara flashy curl ir zinokit visai patenkinta likau. Blakstienos zymiai ilgesnes ir storesnes. ir nesulimpa.
QUOTE(bolesiukas @ 2010 03 15, 15:17)
Man labai graziai cia blakstutes atrodo
aciu ,man irgi patinka, keista kad taip gerai pavyko nusipirkt visai kitokios firmos tusa nei iprastai ir dar taip gerai tepa, nesigailiu tikrai.
P.s aisku turbut yra ir geresniu bet man sitas pokolkas super
QUOTE(sniege* @ 2010 03 15, 18:49)
Gavau dovanu Isadora mascara flashy curl ir zinokit visai patenkinta likau. Blakstienos zymiai ilgesnes ir storesnes. ir nesulimpa.
o dienos begyje akys netampa kaip pandos?
as del isadoros tuso "nestabilumo" nepirksiu daugiau
QUOTE(sniege* @ 2010 03 15, 18:49)
kokia kaina sito?
Sveikos merginos, renkuosi tarp siu tusu ir noriu jusu patarimu, kuris is ju geriausias ?
MaxFactor Masterpiece
MaxFactor Masterpiece Max
MaxFactor 2000calorie
L'oreal Extra Volume Collagen
Taip pat i tema noriu parasyti savo atsiliepimus apie Essence Multi Action, pirkau ji neskaiciusi atsiliepimu SM, tik veliau pamaciau koks jis populiarus. Man jis labai neblogas, pailgina blakstienas, siek tiek pariecia. Netepa paakiu. Duociau 7/10, bet zinant jo nedidele kaina 9/10.
MaxFactor Masterpiece
MaxFactor 2000calorie
Taip pat i tema noriu parasyti savo atsiliepimus apie Essence Multi Action, pirkau ji neskaiciusi atsiliepimu SM, tik veliau pamaciau koks jis populiarus. Man jis labai neblogas, pailgina blakstienas, siek tiek pariecia. Netepa paakiu. Duociau 7/10, bet zinant jo nedidele kaina 9/10.
O kur yra pirkt tu essence tusu? siandien idomumo deliai i droga uzsukau bet nemaciau as tokiu
QUOTE(Black&White @ 2010 03 15, 16:23)
Sveikos merginos, renkuosi tarp siu tusu ir noriu jusu patarimu, kuris is ju geriausias ?
MaxFactor Masterpiece
MaxFactor 2000calorie
MaxFactor Masterpiece
MaxFactor 2000calorie
bet koki, tik ne Collagen jokiu budu Man asmeniskai- Masterpiece Max is viso saraso geriausias.
QUOTE(awsra @ 2010 03 15, 18:26)
O kur yra pirkt tu essence tusu? siandien idomumo deliai i droga uzsukau bet nemaciau as tokiu
Tik Eurokos parduotuvese
dar vienas klausimelis? o tie essence tusai negriauzia akiu? tiktu nesiojanciom kontakt linzes?
QUOTE(mazhulinka @ 2010 03 15, 19:37)
O tu Dieve nezinojau aciu Dievui neturiu nei vieno Lancome tuso as tai nesuprantu kaip neuzdraudzia daryti bandymu pries gyvunus absurdas jau galvojau kaip tik tokios prestizines kompanijos kaip Lancome pries bandymus su gyvunais, ir se tau