Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

QUOTE(mocha @ 2010 03 14, 18:10)
Nu visai gražu, ilgos, riestos blakstienos wink.gif Brangus jis?
Tiesa,gal kas bandėt Rochas blakstienų tušus? Kokie atsiliepimai būtų? Laukiu pareinant...

kainyte nedidele apie 50lt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(awsra @ 2010 03 14, 18:04)

man irgi atrodo gražus efektas mirksiukas.gif smile.gif
p.s. galit į mane mest savo rankines, bet nu žinot, lipinimo faktu tai man SC neatsilieka nuo šio. taip kad damačkos, nežinau aš tikrai žinokit kai kurių pasisakymų... nes lyginau gal 5 kartus biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 03 12, 14:38)
Sumaiset jus mane biggrin.gif  Nebezinau ar si Rimmel SC rinktis ar Lorealio Voluminous g.gif  Gal bandet si Loreal tusa? ax.gif

man asmeniskai L'oreal Voluminous nepatiko - daug koses ant blakstienu, sulipindavo ir byrejo unsure.gif nevertas demesio, bet cia velgi labai individualu rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos
Gal kas turejo ir gali pakomentuoti
1. Helena Rubinstein - Surrealist Mascara
2. Bourjois Pump Up The Volume Mascara
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 03 14, 18:38)
man asmeniskai L'oreal Voluminous nepatiko - daug koses ant blakstienu, sulipindavo ir byrejo  unsure.gif nevertas demesio, bet cia velgi labai individualu  rolleyes.gif

Keista, nes uzsienio forumuose lyg ir giriamas sis Loreal g.gif Jo efektas raso, jog toks pats kaip YSL faux cils (o gal volume efect doh.gif ), o kaina zenkliai mazesne.
O jusu kuris mylimiausias tusas blush2.gif ?

Tusu atrodo pasirinkimas milziniskas siais laikais, o issirinkt nieko negaliu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šilauogė*: 14 kovo 2010 - 17:47
Gal būt man pasisekė, kad mano blakstienos ilgos, juodos ir dar riestos. Bet būna, kad kartais pasidažau jas tušu. Mano tušas.

user posted image

O čia padažytos blakstienos. Tik gal nelabai gerai matosi.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 03 14, 18:45)
Keista, nes uzsienio forumuose lyg ir giriamas sis Loreal g.gif  Jo efektas raso, jog toks pats kaip YSL faux cils (o gal volume efect doh.gif ), o kaina zenkliai mazesne.
O jusu kuris mylimiausias tusas blush2.gif ?
Tusu atrodo pasirinkimas milziniskas siais laikais, o issirinkt nieko negaliu doh.gif

ir as ji pirkau del tu visu geruju komentaru doh.gif o isties - niekinis, o ir kaina nemaza unsure.gif
mano mylimiausias buvo L'oreal dvigubas Double Extension, bet paskutiniu metu ju kokybe labai suprastejo unsure.gif tai taip ir neradau savojo tuso ax.gif Beja, siandien isbandziau Douglase isgirtaji Artdeco Lash Designer - niu nuo pirmo patepimo blakstienos tokios fataliskos bigsmile.gif kaip ir nuotraukytej buvo, kur viena akyte padazyta wub.gif
Atsakyti
Tai, kad nesipyskina mano telefoniukas doh.gif va radau keleta, kur dažytos su tuo tušu, tikiuosi geriau matosi.

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Siandien dazytos blakstienos,su vienu is pigiausiu tusu 4u.gif Maybelline Define-A-Lash volume.(is UK gavosi tik 16lt)Privalumas,antras menuo nebyra,o trukai tikiuosi matysis.
Taip sakant,belaukiant HR .
Tundra as nuotrauku dejime,buvau milziniska idejusi,dabar tikiuosi jau mazesne gausis
user posted image

Nu dabar per maza,ai bala nemate.... lotuliukas.gif Gal kita diena,jei kam idomu bandysiu geresne 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bolesiukas: 15 kovo 2010 - 14:16
QUOTE(bolesiukas @ 2010 03 13, 20:37)
Aciu labai. bigsmile.gif

Va nusipirkau is cia http://www.1-7.lt/akims/39142

Emet ruda? g.gif Papasakokit, kai gausit, kokio rudumo jisai (ar beveik juodas ar ryskiai rudas, ar dar koks kitoks) 4u.gif
Atsakyti
Atėjau parašyti atsiliepimų apie pastaruoju metu pirktus- MF Lash Extension Effect ir YSL Effet Faux Cils smile.gif

user posted imageuser posted image

MF nepatinka visiškai schmoll.gif Dažo vos matomai (o dar svarsčiau pirkti ar rudą, ar juodą), juoda spalva atrodo tarsi tamsiai pilka doh.gif Pasidažius blakstienos atrodo kaip natūralios, beveik nedažytos. Geresnį efektą pavyko išgauti tik padažius 3 sluoksniais, bet rytais aš neturiu kada tiek laiko cackintis su blakstienom biggrin.gif Keisčiausia, kad jis pristatomas kaip ilginantis, o kad labai ilgintų nepasakyčiau, MF MasterpieceMax ar 2000 Calorie ilgina labiau g.gif Vienintelis šito tušo pliusas, kad nelipdo blakstienų, gražiai atskiria, o daugiau man vieni minusai schmoll.gif
---
Prisiskaičius tiek pagyrų šitam YSL tušui, tikėjausi kažko labai ypatingo smile.gif Bet nusivyliau, nieko stebuklingo juo pasidažius nepastebėjau mastau.gif Taip, blakstienos pasidažius ilgesnės, storesnės, bet su daugeliu tušu pasidažius taip pat blakstienos atrodo, net su tuo pačiu senuoju geruoju Masterpiece Max man daug gražesnės blakstienos, be to, labai nepatiko, kad tepa vokus ir lipina blakstienas. Antrą kartą nepirkčiau net jei kainuotų per pusę mažiau, o už ką mokėti visą jo kainą, visai nesupratau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2010 03 15, 15:31)
Emet ruda? g.gif Papasakokit, kai gausit, kokio rudumo jisai (ar beveik juodas ar ryskiai rudas, ar dar koks kitoks) 4u.gif

As visada rudus perku.Nezinau man kaip ryzai strazdanei retai kada prisireikia juodo ax.gif
Butinai papasakosiu ir pasirodysiu biggrin.gif
Atsakyti