QUOTE(Ai neskauda @ 2010 03 14, 00:46)
matomai Jūs akivaizdžiai nematote dviejų nuotraukų PALYGINIMO ir SKIRTUMO tarp jų
jei taip, tai čia jau nebe mano bėdos, o tamstos
ir niekur nesakiau, kad tobulėjimui ribų nėra. tačiau ne kartą minėsiu, kad man Rimmel šiuo metu yra the most ir tikrai kol kas nežadu jo keist
QUOTE(lo-lo @ 2010 03 14, 12:27)
pamačius savo blakstienas su MF tai pagalvojau, kad nejaugi jos tikrai tik trys pas mane?
ir tikrai matau, jog SC pailgina blakstienas ir jas atskiria (skirtingai, nei MF)... ir tikrai jei abu tušai būtų tokie, kaip MF, tai sakyčiau, kad neverta nei tų 32Lt leist. dabar mano nuomonė tokia, kokia yra
QUOTE(mazhulinka @ 2010 03 14, 13:32)
atsimenu dėjot Jūs kažkada nebepamenu jau kokiu tušu padažytas blakstienas, temos pradžioje berods, kur net krūptelėjau foto pamačius. na, matomai, kai kam patinka toks efektas...
o man negėda į gatvę išeit nei su dažytom Rimmel SC, nei su apskritai nedažytom blakstienom. ir apskritai kiekvienas sprendžia pagal save. ačiū toms, kurios supranta, kad nuotraukos buvo įdėtos palyginimui, o ne aklam piršimui bei klausimui "Ar aš gražiai pasidažiau blakstienas?"
jeigu neturėčiau ką veikt, tai su SC pasistengus gal ir dar geresnį vaizdą išgaučiau (ilgas popinimasis prie veidrodžio, blakstienų tepliojimas vienu burbuliuku, o ne išilgai visais trimis ir panašiai), bet ASMENIŠKAI MAN užtenka tokio vaizdo, kurį nufotografavau palyginimui su kitais tušais. tikiuosi daugiau nereikės komentuot to, kas nesusiję su tušo poveikiu?
Rimmel šepetėlis turi tris burbuliukus, taigi kas netingi ir nori jį pabandyti, gali išbandyti ir dažymosi ypatumus visais tais burbuliukais bei palyginti, kaip ir su kiek koks efektas gaunasi. nesupykčiau