Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

QUOTE(Aristeja @ 2010 03 13, 21:33)
O kas gali pasakyt kuo skiriasi Loreal teleskopic auksinis nuo sidabrinio ? ax.gif Juodas tai zinau carbo black , juodesnis, o sitie ?

sidabrinis jei neklystu naujesnis, "svaresnis", graziau atskiriantis nei auksinis.
Auksini pabandziau ir to uzteko- nebenoriu rizikuoti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 03 13, 23:35)

na man Jūsų truputį gaila tada wink.gif aš apskritai ir be makiažo išdrįstu išeit, bet na žinot... natūralumas kai ką glumina  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  ax.gif ypač šiais laikais...
žiauriai patiko MF  doh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Mane glumina ne natūralumas, bet negražiai padažytos blakstienos. Geriau niekaip nei bet kaip. Esu linkusi manyti, kad turint ir trumpas retas blakstienas, su daugeliu tušų galima išgauti žymiai geresnį vaizdą. Tobulėjimui ribų nėra mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos gal kas turejote si tusa the body shop Define & Lengthen Mascara kaip jis, parduotuveje apziurejus pasirode visai nieko ax.gif
ir gal galite pasiulyti pigiau, nei parduotuveje blush2.gif lauksiu i emeila linelelinuska@gmail.com
user posted image
Atsakyti
Siuo metu naudoju AnneMarie Borlind blakstienu tusa. Kol kas labai patinka, blakstienas paryskina, bet ju neapsunkina.
Ikeliu foto be tuso ir su tusu:
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 03 13, 19:41)
man, asmeniškai, atrodo, kad ne. palyginimui įdėsiu dvi foto, kurias tikrai dėjau, bet ne viena šalia kitos.
1. Maxfactor Masterpiece Beyond Length (Maxtragedija)
2. Rimmel SC

user posted image

user posted image

Nežinau ko čia visiems nepatinka unsure.gif Pirmas varijantas gal ir nelabai, o SC tai labai man gražiai, blakstienos ilgos, jokių gumuliukų schmoll.gif neklausyk nieko atrodai gerai 4u.gif
Man tikrai baisiai atrodo kai košes prilipdyta arba blakstienų galiukai buki cool.gif
Beje ačiū kad pasirodei mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lo-lo @ 2010 03 14, 09:27)
Nežinau ko čia visiems nepatinka  unsure.gif Pirmas varijantas gal ir nelabai, o SC tai labai man gražiai, blakstienos ilgos, jokių gumuliukų  schmoll.gif neklausyk nieko atrodai gerai  4u.gif
Man tikrai baisiai atrodo kai košes prilipdyta arba blakstienų galiukai buki  cool.gif
Beje ačiū kad pasirodei  mirksiukas.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif kas kabinejasi, reiketu i interneto platybes nueiti pasiganyti ir paziureti blog'u nuotrauku, nemazai yra, kurios isbande siuos tusus. tik tada suprantu, kokiu turtu esu apdovanota lotuliukas.gif
o Almost blakstienos tikrai nera tokios tragiskos, kad butu geda iseiti i gatve blink.gif blink.gif blink.gif nereikia perlenkti lazdos schmoll.gif

va butent toki efekta man Hypnose daro... bukus galiukus... doh.gif juo kasdieniniam makiazui negaliu naudoti, labai rysku, o vienas sluoksnis man neduoda norimo efekto.
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 03 13, 21:38)

Dar norejau paklaust kas naudoja YSL tusus, per kiek laiko jie sudziuna?
Ieskau tuso kuris ideliai atskirtu kiekviena blakstiena g.gif

Man YSL (Singulier) graziai daze menesi laiko, mazdaug po pusantro menesio pasidare labai tirstas, pradejo trupeti.

Kiek esu turejusi tusu, graziausiai atskiria blakstienas: Chanel Inimitable, Lancome Definicils, Dior Iconic. Ir tikriausiai tusai, kuriu sepetelis kaip sukutes graziai atskirtu ir issukuotu, bet as kazkodel nelabai megstu tokius sepetelius. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ai neskauda @ 2010 03 14, 00:46)

matomai Jūs akivaizdžiai nematote dviejų nuotraukų PALYGINIMO ir SKIRTUMO tarp jų biggrin.gif biggrin.gif ax.gif jei taip, tai čia jau nebe mano bėdos, o tamstos mirksiukas.gif 4u.gif ir niekur nesakiau, kad tobulėjimui ribų nėra. tačiau ne kartą minėsiu, kad man Rimmel šiuo metu yra the most ir tikrai kol kas nežadu jo keist smile.gif

QUOTE(lo-lo @ 2010 03 14, 12:27)

pamačius savo blakstienas su MF tai pagalvojau, kad nejaugi jos tikrai tik trys pas mane? blink.gif ir tikrai matau, jog SC pailgina blakstienas ir jas atskiria (skirtingai, nei MF)... ir tikrai jei abu tušai būtų tokie, kaip MF, tai sakyčiau, kad neverta nei tų 32Lt leist. dabar mano nuomonė tokia, kokia yra smile.gif

QUOTE(mazhulinka @ 2010 03 14, 13:32)

atsimenu dėjot Jūs kažkada nebepamenu jau kokiu tušu padažytas blakstienas, temos pradžioje berods, kur net krūptelėjau foto pamačius. na, matomai, kai kam patinka toks efektas... biggrin.gif biggrin.gif

o man negėda į gatvę išeit nei su dažytom Rimmel SC, nei su apskritai nedažytom blakstienom. ir apskritai kiekvienas sprendžia pagal save. ačiū toms, kurios supranta, kad nuotraukos buvo įdėtos palyginimui, o ne aklam piršimui bei klausimui "Ar aš gražiai pasidažiau blakstienas?" biggrin.gif jeigu neturėčiau ką veikt, tai su SC pasistengus gal ir dar geresnį vaizdą išgaučiau (ilgas popinimasis prie veidrodžio, blakstienų tepliojimas vienu burbuliuku, o ne išilgai visais trimis ir panašiai), bet ASMENIŠKAI MAN užtenka tokio vaizdo, kurį nufotografavau palyginimui su kitais tušais. tikiuosi daugiau nereikės komentuot to, kas nesusiję su tušo poveikiu? biggrin.gif biggrin.gif Rimmel šepetėlis turi tris burbuliukus, taigi kas netingi ir nori jį pabandyti, gali išbandyti ir dažymosi ypatumus visais tais burbuliukais bei palyginti, kaip ir su kiek koks efektas gaunasi. nesupykčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulinka @ 2010 03 13, 22:40)
prie soniniu su false lash'o sepeteliu labai lenva prieiti, tam naudoju jo prieki, arba persuku kita kryptimi, t.t. jei dazau desiniaja blakstiena, jos isoriniams kampuciams padazyti paimu sepeteli i kairiaja ranka. nesu turejus nei vieno sepetelio, kuris visas blakstienas padazytu ji laikant viena kryptimi... gal nuo akiu ir blakstienu priklauso... isoriniam kampui isvis megdavau naudoti Bourjois 1001 tuso sepeteli vertikaliai naudoti, kaip sukytes..

Gali buti. Vat as jo nebandziau, nors visai noreciau blush2.gif Bet bijau to super duper didelio sepetelio lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 03 14, 13:58)
Gali buti. Vat as jo nebandziau, nors visai noreciau  blush2.gif  Bet bijau to super duper didelio sepetelio  lotuliukas.gif  biggrin.gif

tikrai nereikia bijoti... kadangi jis pas mane jau labai sausas, bet kaip nekeista jokiu gabaliuku, juo sukuoju Lancome Hypnose dazytas blakstienas, nes jis man ganetinai lipina, gal del to, kad naujas, bet issukavus su MF daug graziau atrodo.. zinoma, dar priklauso kokios naturalios blakstienos. ji rekomenduoju toms, kuriu naturalios nera labai prastos. blakstienos tankios, lyg ju is kazkur butu dvigubai daugiau atsirade, bet ne storos, lyg vieduokles, bent jau mano atveju...
Atsakyti

user posted image

va stai duodu jusu teismui savo akyte padazyta siuo tusu mirksiukas.gif cia ryte skubant greit daziausi nieko neciustinau kaip gavosi taip ,tai va toks ir efektas, detum antra sluoski butu dar geriau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Nu visai gražu, ilgos, riestos blakstienos wink.gif Brangus jis?
Tiesa,gal kas bandėt Rochas blakstienų tušus? Kokie atsiliepimai būtų? Laukiu pareinant...
Atsakyti