Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

QUOTE(kucci_kucci @ 2010 03 12, 21:52)
na man ir po pirmojo sluoksnio buvo wau  biggrin.gif
nuleksu nusipirkau ir antraji ateiciai  biggrin.gif

Man irgi jau pirma karta pasidazius blakstienas su tuo Essence tusu pasimate efektas - blakstienos ir pariestos, ir juodos, ir ilgos, ir pastorintos. Tankinti jis nelabai tankina, atskiria irgi neypac super, bet pirmas ispudis patiko, paakiu neistepe, nenubyrejo dienos begyje. Tikrai gan ryskiai nudaze net 1 sluoksni uztepus. Keista, kad kitoms net su 2 sluoksniais jokio efekto g.gif Tiesa, kai pirkau, man paprasius tusa padave ne is stendo, o is stalciaus, tad tikrai neprasukiotas ir sviezias... Ziuresiu, kaip jis toliau dazys, nes dar tik 2 kartus meginau.
Papildyta:
QUOTE(bolesiukas @ 2010 03 13, 17:49)
user posted image

Niu dabar turetu rodyti 4u.gif
Nu rodo dabar........
Na ekspertes ka pasakysite HR Glorious Mascara?

Per paieska paziurekit, daug atsiliepimu apie ji buvo rasyta. Taip pat daug info rasite Helenos Rubinstein temoj. Man asmeniskai tai vienas geriausiu tusu mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki vakar pirkau Artdeco Lash Designer tusa, na konsultante man sita patare,tai kazkaip sakyciau gerai dazo, na nenusivyliau netgi pirma karta pabandziusi:)

user posted image

o kaip jums? kokie atsiliepimai? gal kas nors bandete?
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2010 03 13, 21:28)
Man irgi jau pirma karta pasidazius blakstienas su tuo Essence tusu pasimate efektas - blakstienos ir pariestos, ir juodos, ir ilgos, ir pastorintos. Tankinti jis nelabai tankina, atskiria irgi neypac super, bet pirmas ispudis patiko, paakiu neistepe, nenubyrejo dienos begyje. Tikrai gan ryskiai nudaze net 1 sluoksni uztepus. Keista, kad kitoms net su 2 sluoksniais jokio efekto g.gif Tiesa, kai pirkau, man paprasius tusa padave ne is stendo, o is stalciaus, tad tikrai neprasukiotas ir sviezias... Ziuresiu, kaip jis toliau dazys, nes dar tik 2 kartus meginau.
Papildyta:

Per paieska paziurekit, daug atsiliepimu apie ji buvo rasyta. Taip pat daug info rasite Helenos Rubinstein temoj. Man asmeniskai tai vienas geriausiu tusu mirksiukas.gif

Aciu labai. bigsmile.gif

Va nusipirkau is cia http://www.1-7.lt/akims/39142
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bolesiukas: 13 kovo 2010 - 20:56
[quote=bolesiukas,2010 03 13, 18:49]
user posted image

HR Glorious Mascara

o kur ji galima nusipirkt pvz kaune? ir kokia jo kaina?

Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 03 10, 23:09)
Ir kiek uz False lash sumokejot?  bigsmile.gif  Parasykit butinai atsiliepima  mirksiukas.gif

Kainavo 40 Lt su centais. Išbandžiau, ir na ką - reklama nemeluoja biggrin.gif Kolegė į klausimą "Ė, mano akys kaip iš reklamos, ane?", atsakė teigiamai biggrin.gif
O jei rimtai, bent panaudojus jį kelis kartus, priekaištų neturiu. Šepetėlis didelis, bet patogus naudoti, netepa vokų, jau po pirmo brūkštelėjimo matosi rezultatas, kuris po antro sluoksnio dar geresnis, blakstienos tobulai atskirtos ir pariestos, gaunas tvarkinga vėduoklė, pats tušas "drėgnas" bent kol kas, tad blakstienos lanksčios. Ko man trūksta, tai "pastorinimo", bet kita vertus, šis tušas to ir nežada, nes dėl tankumo, tai tikrai miškas blakstienų išryškėja. Tik minusas - pirkau neatsparų vandeniui, tai akytėm ašarojant nuo pavasario saulės, tapau panda doh.gif
Atsakyti
Gal kuri galit palyginti MF False Lash Effect su MF Lash Extension Effect? g.gif
Atsakyti
QUOTE(awsra @ 2010 03 13, 21:33)
sveiki vakar pirkau Artdeco Lash Designer tusa, na konsultante man sita patare,tai kazkaip sakyciau gerai dazo, na nenusivyliau netgi pirma karta pabandziusi:)

user posted image
o kaip jums? kokie atsiliepimai? gal kas nors bandete?

As turiu sita. Anksciau naudodavau Lancome Hypnose, kazkaip prisiskaiciusi geru atsiliepimu isigijau sita ir likau begalo suzaveta bigsmile.gif Puikiai dazo, blakstienos ispudingos buna, tankios, ilgos, tokios leliskos bigsmile.gif Gerai laikosi, nenubyra ir netepa. Galiu duoti 10 is 10 thumbup.gif Tikrai zinau kad atradau savo tusu tusa biggrin.gif Kaina gera, ir efektas ant mano blakstienu tikrai zyskesnis nei duodavo Hypnose. (Vienintelis mazas minusiukas-kad jis pradzioje toks skystas labai buvo, tai besidazydama vokus issitepliodavau, bet kai pradziuvo truputi dar graziau blakstienas dazo) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 03 13, 21:50)
Gal kuri galit palyginti MF False Lash Effect su MF Lash Extension Effect?  g.gif

Jie atlieka visiskai skirtingas funkcijas. False lash tankina, Lash extension ilgina 4u.gif Lash extension sepetelis labai patogus, padazo graziai, atskiria, praiecia, padazo net smulkiausias blakstienytes. Pas drauge bandziau tai visai patiko. Manau pirksiu. False lasho nebandziau, bet nemanau kad mokeciau elgtis su didziuliu sepeteliu, jau man Masterpiece mac sepetelis prie soniniu blakstienyciu neprieidavo lotuliukas.gif
Ziurint ko labiau jus norite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 03 13, 21:08)

tikrai sutinku, drąsiai. jei turint ne kelias blakstienas, kaip aš; jei pasiryžus leist šimtus tušui (nedirbu, studentė kol kas esu, tai kažkaip). taigi išvada man - Rimmel man liuks mirksiukas.gif

QUOTE(Ai neskauda @ 2010 03 13, 21:12)

na man Jūsų truputį gaila tada wink.gif aš apskritai ir be makiažo išdrįstu išeit, bet na žinot... natūralumas kai ką glumina biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ax.gif ypač šiais laikais...

QUOTE(Šilauogė* @ 2010 03 13, 21:20)

žiauriai patiko MF doh.gif biggrin.gif biggrin.gif

o šiaip saikingas sarkazmas sveika, taip kad labai nesiputokit perskaičiusios komentarus smile.gif su Rimmel vaizdas man tikrai geras, todėl iš namų išeit išdrįstu ir dar džiaugiuosi savo blakstienom (visgi dažyt turiu ką, o kas kokio efekto, ypač dienai, siekia, tai čia visų skirtingas reikalas) ax.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 03 13, 20:33)
Jie atlieka visiskai skirtingas funkcijas. False lash tankina, Lash extension ilgina  4u.gif  Lash extension sepetelis labai patogus, padazo graziai, atskiria, praiecia, padazo net smulkiausias blakstienytes. Pas drauge bandziau tai visai patiko. Manau pirksiu. False lasho nebandziau, bet nemanau kad mokeciau elgtis su didziuliu sepeteliu, jau man Masterpiece mac sepetelis prie soniniu blakstienyciu neprieidavo  lotuliukas.gif
Ziurint ko labiau jus norite  smile.gif

prie soniniu su false lash'o sepeteliu labai lenva prieiti, tam naudoju jo prieki, arba persuku kita kryptimi, t.t. jei dazau desiniaja blakstiena, jos isoriniams kampuciams padazyti paimu sepeteli i kairiaja ranka. nesu turejus nei vieno sepetelio, kuris visas blakstienas padazytu ji laikant viena kryptimi... gal nuo akiu ir blakstienu priklauso... isoriniam kampui isvis megdavau naudoti Bourjois 1001 tuso sepeteli vertikaliai naudoti, kaip sukytes..
Atsakyti
O kas gali pasakyt kuo skiriasi Loreal teleskopic auksinis nuo sidabrinio ? ax.gif Juodas tai zinau carbo black , juodesnis, o sitie ?
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2010 03 13, 23:19)
As turiu sita. Anksciau naudodavau Lancome Hypnose, kazkaip prisiskaiciusi geru atsiliepimu isigijau sita ir likau begalo suzaveta bigsmile.gif Puikiai dazo, blakstienos ispudingos buna, tankios, ilgos, tokios leliskos bigsmile.gif Gerai laikosi, nenubyra ir netepa. Galiu duoti 10 is 10 thumbup.gif Tikrai zinau kad atradau savo tusu tusa biggrin.gif Kaina gera, ir efektas ant mano blakstienu tikrai zyskesnis nei duodavo Hypnose. (Vienintelis mazas minusiukas-kad jis pradzioje toks skystas labai buvo, tai besidazydama vokus issitepliodavau, bet kai pradziuvo truputi dar graziau blakstienas dazo) 4u.gif

o man jis ir skystas gera ispudi padare, tepiau viena sluoksni bet blakstienos tokios kaip veduokle grazi pasidare ir ilgos ganetinai, o jei dar pamaliavotum tai itariu dar geriau butu, na vienu zodziu kolkas nieko blogo dar negaliu pasakyt, panaudosiu daugiau tada matysiu smile.gif
Atsakyti