Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

man nr 1 - lancome hypnose
aisku perku ne LT, gaunasi per puse pigiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 03 12, 10:38)
QUOTE(hailiee2 @ 2010 03 12, 10:32)

user posted image
šepetėlis toks. guminis, toli gražu neprimena normalaus, bet man labai patink smile.gif mūsuose jo kaina 32Lt berods, kai nėra nuolaidų. ebay galima rast už nepilnai 22Lt smile.gif

Sumaiset jus mane biggrin.gif Nebezinau ar si Rimmel SC rinktis ar Lorealio Voluminous g.gif Gal bandet si Loreal tusa? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 03 12, 14:38)

apskritai aš turbūt esu prasčiausia patarėja tušuose. bandžiau viso normaliai tik Lumene Blueberry ar kaip vadinas (seniai buvo, bet šiaip ne itin patiko), padielkę Hugo Boss (ai nežinau, šiaip gal ir nieko visai toks), Rimmel (laukiu antrojo, man jis PERFECT), MF MP Beyond Length (omg, žiauresnio nesu turėjus, net padielkė geriau dažo) ir dabar Essence Multi Action (apie šį atsiliepimai apskritai jokie, nes tikėjaus kažko truputį labiau wow, nei gavau biggrin.gif ). Prie SC šepetėlio reikia priprast, tikrai, bet kai pripranti ir pamatai efektą (apskritai, kiek užsienio atsiliepimų skaičiau, tai tikrai visi buvo tik geri), tai įvertini ir kainą, ir poveikį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 03 12, 14:43)
apskritai aš turbūt esu prasčiausia patarėja tušuose. bandžiau viso normaliai tik Lumene Blueberry ar kaip vadinas (seniai buvo, bet šiaip ne itin patiko), padielkę Hugo Boss (ai nežinau, šiaip gal ir nieko visai toks), Rimmel (laukiu antrojo, man jis PERFECT), MF MP Beyond Length (omg, žiauresnio nesu turėjus, net padielkė geriau dažo) ir dabar Essence Multi Action (apie šį atsiliepimai apskritai jokie, nes tikėjaus kažko truputį labiau wow, nei gavau  biggrin.gif ). Prie SC šepetėlio reikia priprast, tikrai, bet kai pripranti ir pamatai efektą (apskritai, kiek užsienio atsiliepimų skaičiau, tai tikrai visi buvo tik geri), tai įvertini ir kainą, ir poveikį  smile.gif

va man tai sunku su tais sepeteliais, bet gal reiks pabandyt. g.gif kazkada lyg bordo spalvos pakuotei rimmelio tusa bandziau, tai labai patiko, bet dabar jau tubrut nebegamina smile.gif
Atsakyti
man pats pačiausias buvo Maybeline (pavadinimo nepamenu). mėlynas su auksiniu kamštuku. ten kažkoks su vitaminais. bet jo jau keleri metai kaip nebegamina sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 03 11, 23:26)
nu *****, nežinau žinokit, gal Essence irgi kai pastovi kažkiek laiko, tada normaliai dažo? šiandien dažiau, du sluoksnius dėjau ir man nepatiko tikrai... nežinau, bet vis dar lieku ištikima savo Rimmel SC...

na man ir po pirmojo sluoksnio buvo wau biggrin.gif
nuleksu nusipirkau ir antraji ateiciai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 03 11, 23:26)
nu *****, nežinau žinokit, gal Essence irgi kai pastovi kažkiek laiko, tada normaliai dažo? šiandien dažiau, du sluoksnius dėjau ir man nepatiko tikrai... nežinau, bet vis dar lieku ištikima savo Rimmel SC...

Sitam tusui reikia laiko kad truputi sutirstetu,as is pradziu irgi buvau nelabai patenkinta tai daziau ji ant kito tuso,o kai patirstejo visai patiko,bet dabar pirksiu MF masterpiece max rolleyes.gif
Atsakyti
na ka isbandziau ir as giriamaji Lancome Hypnose tusa, va rezultatas
user posted image
ir ka vistik ir ne tas tusas kurio ieskau, galiu pasakyt dazo taip pat kaip ir kiti mano geresni tusai tureti, nieko ipatingo nepadare, dazo kaip ir paprastas tusas, tik tiek,kad nesulipina ,siek tiek ilgina, ant kiek isgirtas jis tai tikejaus ,kad stebuklus daro... pasirodo nieko ipatingo nedaro...avono kazkada turetas daug geriau ilgino ir tankino taip pat ,tai vat nemokeciau tokiu pinigu uz sita tusa... del jo originalumo neabejoju,nes pirktas Anglijos kosmetikos parduotuveje.taip ,kad nedaro stebuklu sitas tusas,arba mano tokios jau blakstienos kad su kiekvienu beveik tusu galima isgaut toki vaizda, siaip neblogas tuas,bet nesuper kaip jis yra isgirtas... tai ne mano tusas..
Atsakyti
user posted image

Niu dabar turetu rodyti 4u.gif

Nu rodo dabar........

Na ekspertes ka pasakysite HR Glorious Mascara?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bolesiukas: 13 kovo 2010 - 17:52

Almost, o tas Rimmel sexy curves nesulipina blakstienu?

Dar norejau paklaust kas naudoja YSL tusus, per kiek laiko jie sudziuna?

Ieskau tuso kuris ideliai atskirtu kiekviena blakstiena g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 03 13, 20:38)
Almost, o tas Rimmel sexy curves nesulipina blakstienu?

man, asmeniškai, atrodo, kad ne. palyginimui įdėsiu dvi foto, kurias tikrai dėjau, bet ne viena šalia kitos.
1. Maxfactor Masterpiece Beyond Length (Maxtragedija)
2. Rimmel SC

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 03 13, 20:41)
man, asmeniškai, atrodo, kad ne. palyginimui įdėsiu dvi foto, kurias tikrai dėjau, bet ne viena šalia kitos.
1. Maxfactor Masterpiece Beyond Length (Maxtragedija)
2. Rimmel SC

man tai cia abiejose blakstienos sulipusios, tik vienoj foto kiek daugiau, kitoj maziau... bet taip pasidazius iseit is namu neisdrisciau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ai neskauda: 13 kovo 2010 - 20:13