Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

QUOTE(Deimantuke33 @ 2010 03 05, 02:20)
koks Lancome Fatale sepetelis4u.gif 

Va to tai niekada nepamiršiu doh.gif doh.gif doh.gif
Parfumexpres radau papigiaja ir griebiau, paskui verkiau atsisėdus-išsuku, o šepetėlis kaip degtukas, storas pagaliukas beveik be jokių šerelių , tik kažkas panašaus į šukutes blink.gif
Paskui po kaleto bandymų ir eksperimentų padariau išvadą, kad su tuo pagaliuku tikrai galima pasidaryt fatališkas blakstienas, tik ne kasdien ryte skubant į darbus, oi ne lotuliukas.gif
Atsakyti
Kadangi naujojo Dior nepavyko man sulaukti, o labai norejosi kazka naujo isbandyti nusipirkau Givenchy Phenomenon'eyes "burbuliuka"
user posted image
Po savaites dazymosi galiu pasakyti, kad nesu juo patenkinta.. Blakstienas tikrai laabai pailgina, neblogai uzriecia, bet truksta tokio tvarkingumo, man patinka kad jos butu kaip veduokle - vienodo ilgio, tvarkingai isskleistos, pastorintos, tankios. Labiausiai sitas tusas tiktu toms, kurioms reikia tik ilginimo, ta jis tikrai atlieka be priekaistu. Siaip sunkoka su juo graziai pasidazyti - kol kas dar neigudau matyt, reikia pasistengti, kad blakstienos nesuliptu. Dar pastebejau kad truputi jautresnes akys juo pasidazius, gal nelabai tinka kontaktinius lesius naudojancioms.. Ir dar vienas didelis minusas- i dienos pabaiga jis pradeda trupeti (bet kaip kazkas pries tai rase, cia matyt visu ilginanciu tusu beda).
Kiek prisimenu cia skaiciau beveik vien teigiamus atsiliepimus apie si tusa, bet pati jam duociau 7 is 10 ax.gif (gal dar ismoksiu su juo graziai pasidazyt, ir pakeisiu nuomone, bet dabar galvoju, kad reikejo pirkt Dior Iconic, arba bandyti EL Sumptuous, ko gero tusai su klasikiniais sepeteliais labiausiai atitinka mano poreikius) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2010 03 09, 00:03)
O gautas dovanu Loreal Double Extension - visai nepatiko  schmoll.gif

ju kokybe pastaruoju metu laabai "nukrito" unsure.gif
Atsakyti
gavau ir aš dovanų tą dvipusį Guerlain tušą - Le 2 de Guerlain. tai ką galiu pasakyti - nieko blatno, tokių pinigų nevertas

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 11 kovo 2010 - 20:51
Prisiskaičiau neblogų atsiliepimų apie HR Lash Queen tušą, nusipirkau, bet nusivyliau... Jis tikrai nevertas savo kainos verysad.gif Jau geriau koks Volum’ Express Mascara iš Maybelline ir kaina tris kartus mažesnė... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 03 11, 16:58)
vakar nusipirkau, beje jam dabar nuolaida... nieko ypatingo schmoll.gif nei pailgino, ne patankino, nudažė ir tiek..

Manau apie tusa nuomone susidaryt galima tik ji pabaigus. Pradzioje dauguma tusu dazo neypatingai, buna sviezi, daznai gana skysti. Jau teko atsiprasyt EL Double wear, kuris pradzioj man pasirode visai nieko doro, bet panaudojus savaite kita pradejo dazyti tiesiog puikiai. As irgi Essence siandien isigyjau, ziuresiu, kaip jis man dazys g.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2010 03 11, 15:16)
Bandysiu ji siandien isigyti ax.gif Kazkada Essence turejo superini tusa pilkoj tubelej, panasioj  kaip lupu blizgiai buna. Kaip dabar pamenu, jis kainavo 7 lt su kapeikom, o daze tiesiog puikiai. Po to dingo, gal iseme is prekybos, gal pakeite pakuote unsure.gif  Kiek veliau bandziau Essence tusu, nei vienas nedaze, kaip tas senasis tuteleje. Gal sitas taip dazys?...

va zinok as dauguma prabandziau is essence ir sitas vienintelis liux. tikrai pamegink dabar kaip tik eurokose ir 9 litukai kainuoja. as pati eurokose dirbau, tai situs tusus per puse dienos ispirkdavo. zodziu siulau pameginti, nes ne visada maza kaina lygu prasta kokybe mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2010 03 11, 22:12)
Manau apie tusa  nuomone susidaryt galima tik ji pabaigus

MF masterpiece po pirmo potepio patiko...
Atsakyti
nu *****, nežinau žinokit, gal Essence irgi kai pastovi kažkiek laiko, tada normaliai dažo? šiandien dažiau, du sluoksnius dėjau ir man nepatiko tikrai... nežinau, bet vis dar lieku ištikima savo Rimmel SC...
Atsakyti
QUOTE(hailiee2 @ 2010 03 12, 00:28)
va zinok as dauguma prabandziau is essence ir sitas vienintelis liux.

O kaip jis dažo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 03 12, 00:32)
O kaip jis dažo?  g.gif

ir ilgina ir storina, pas mane kaip blakstienu 0 tai galiu pasakyt efektas neblogas. smile.gif tik as sepeteli biski nubraukiu pries dazydamasi, kad nebutu labai slapias smile.gif va norejau paklaust o tas rimmerlio sexy curves kokia jo kaina ar ir pas ji sepetelis normalus ( ne sukytes ir ne guminiai) ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hailiee2 @ 2010 03 12, 10:32)

user posted image
šepetėlis toks. guminis, toli gražu neprimena normalaus, bet man labai patink smile.gif mūsuose jo kaina 32Lt berods, kai nėra nuolaidų. ebay galima rast už nepilnai 22Lt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost: 12 kovo 2010 - 09:39