Kadangi naujojo Dior nepavyko man sulaukti, o labai norejosi kazka naujo isbandyti nusipirkau
Givenchy Phenomenon'eyes "burbuliuka"
Po savaites dazymosi galiu pasakyti, kad nesu juo patenkinta.. Blakstienas tikrai laabai pailgina, neblogai uzriecia, bet truksta tokio tvarkingumo, man patinka kad jos butu kaip veduokle - vienodo ilgio, tvarkingai isskleistos, pastorintos, tankios. Labiausiai sitas tusas tiktu toms, kurioms reikia tik ilginimo, ta jis tikrai atlieka be priekaistu. Siaip sunkoka su juo graziai pasidazyti - kol kas dar neigudau matyt, reikia pasistengti, kad blakstienos nesuliptu. Dar pastebejau kad truputi jautresnes akys juo pasidazius, gal nelabai tinka kontaktinius lesius naudojancioms.. Ir dar vienas didelis minusas- i dienos pabaiga jis pradeda trupeti (bet kaip kazkas pries tai rase, cia matyt visu ilginanciu tusu beda).
Kiek prisimenu cia skaiciau beveik vien teigiamus atsiliepimus apie si tusa, bet pati jam duociau 7 is 10
(gal dar ismoksiu su juo graziai pasidazyt, ir pakeisiu nuomone, bet dabar galvoju, kad reikejo pirkt Dior Iconic, arba bandyti EL Sumptuous, ko gero tusai su klasikiniais sepeteliais labiausiai atitinka mano poreikius)