Įkraunama...
Įkraunama...

Tušai blakstienoms

Man tai pats nerealiausias Yves Saint Laurent faux cils effect.
Atsakyti
QUOTE(sniege* @ 2010 03 10, 18:10)
Man tai pats nerealiausias Yves Saint Laurent faux cils effect.

Pritariu drinks_cheers.gif Man irgi tusas N.1 thumbup.gif Geresniu uz ji dar neradau biggrin.gif
Atsakyti
Mazhulinka, Jūsų akys su visais tušais fantastiškai atrodo bigsmile.gif
Aš šiandien nusipirkau daugelio girtą MF False Lash, dabar prisimaliavojus ir taip, ryt bandysiu. O nusipirkau, nes Droge visų firmų tušam nuolaidos, tai ėjau nuo vieno prie kito ir bandžiau prisimint ką apie kurį SM perskaičiau biggrin.gif
Bet kaip jie bardakiškai sumesti, tik prie kasos įžiūrėjau, kad mėlynos spalvos paėmiau, ir vaikšiočiau kaip fėja
Atsakyti
o gal matėt kiek Rimmel Sexy Curves kainuoja, jei nuolaida yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 03 10, 21:31)
o gal matėt kiek Rimmel Sexy Curves kainuoja, jei nuolaida yra?  g.gif

Šitą pati norėjau "pačiupinėt", visai pamiršau, akys neužkliuvo doh.gif Tiesą sakant, gal ir perdėjau šiek tiek, visų stendų neapėjau, nes pamačius L'oreal, MF ir Maybellino tušų nuolaidas, iš laimės kitų net nebeapžiūrinėjau biggrin.gif
Atsakyti
Ir kiek uz False lash sumokejot? bigsmile.gif Parasykit butinai atsiliepima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(buziuliuke @ 2010 03 10, 18:03)
Pritariu drinks_cheers.gif Man irgi tusas N.1 thumbup.gif Geresniu uz ji dar neradau biggrin.gif

kokia kaina jo?
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 03 09, 19:34)
Nuostabus tusas thumbup.gif  kaina labai nedidele  4u.gif

Labai geras ir pigus, manau geresnio uz 6£ neimanoma rasti smile.gif man sepetelis labai patinka - tankus. Neapkenciu sepeteliu, kurie yra reti, tada visos blakstienos sulimpa, atrodo, lyg butum su 3 blakstienom... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubė* @ 2010 03 04, 14:13)
Man sitas labai patiko

user posted image

blakstienos ilgos,tankios,storos  bigsmile.gif  Nesitikejau ,kad gali buti toks geras uz nepilnus 10lt  blink.gif

Bandysiu ji siandien isigyti ax.gif Kazkada Essence turejo superini tusa pilkoj tubelej, panasioj kaip lupu blizgiai buna. Kaip dabar pamenu, jis kainavo 7 lt su kapeikom, o daze tiesiog puikiai. Po to dingo, gal iseme is prekybos, gal pakeite pakuote unsure.gif Kiek veliau bandziau Essence tusu, nei vienas nedaze, kaip tas senasis tuteleje. Gal sitas taip dazys?...
Atsakyti

O kaip jums Loreal Voluminous tusas? Girdejau neblogu atsiliepimu apie ji bigsmile.gif ...

Gal kas ji naudojo, ir galetu pasakyt ar geras?O gal but atrado dar geresni uz ji is pigesniu kategorijos?
Noreciau kad tankintu, ir kazkiek ilgintu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2010 03 11, 14:16)
Bandysiu ji siandien isigyti ax.gif

vakar nusipirkau, beje jam dabar nuolaida... nieko ypatingo schmoll.gif nei pailgino, ne patankino, nudažė ir tiek..
Atsakyti
QUOTE(buziuliuke @ 2010 03 10, 19:03)

Nzn, esu turejusi si tusa, tai kad labai geras butu nepasakyciau g.gif savo kainos tao tikrai kad nevertas schmoll.gif Daze blakstienas gal ir neblogai, bet tai greitai sudziuvo, toks tirstas pasidare. Buvau labai nustebusi blink.gif Prisiskaiciusi geru atsiliepimu tikejausi tikrai kazko geriau. Hypnose tikrai geresnis, bet irgi ne nr.1 biggrin.gif
Atsakyti