Man tai pats nerealiausias Yves Saint Laurent faux cils effect.
QUOTE(sniege* @ 2010 03 10, 18:10)
Man tai pats nerealiausias Yves Saint Laurent faux cils effect.
Pritariu Man irgi tusas N.1 Geresniu uz ji dar neradau
Mazhulinka, Jūsų akys su visais tušais fantastiškai atrodo
Aš šiandien nusipirkau daugelio girtą MF False Lash, dabar prisimaliavojus ir taip, ryt bandysiu. O nusipirkau, nes Droge visų firmų tušam nuolaidos, tai ėjau nuo vieno prie kito ir bandžiau prisimint ką apie kurį SM perskaičiau
Bet kaip jie bardakiškai sumesti, tik prie kasos įžiūrėjau, kad mėlynos spalvos paėmiau, ir vaikšiočiau kaip fėja
Aš šiandien nusipirkau daugelio girtą MF False Lash, dabar prisimaliavojus ir taip, ryt bandysiu. O nusipirkau, nes Droge visų firmų tušam nuolaidos, tai ėjau nuo vieno prie kito ir bandžiau prisimint ką apie kurį SM perskaičiau
Bet kaip jie bardakiškai sumesti, tik prie kasos įžiūrėjau, kad mėlynos spalvos paėmiau, ir vaikšiočiau kaip fėja
QUOTE(Almost @ 2010 03 10, 21:31)
o gal matėt kiek Rimmel Sexy Curves kainuoja, jei nuolaida yra?
Šitą pati norėjau "pačiupinėt", visai pamiršau, akys neužkliuvo Tiesą sakant, gal ir perdėjau šiek tiek, visų stendų neapėjau, nes pamačius L'oreal, MF ir Maybellino tušų nuolaidas, iš laimės kitų net nebeapžiūrinėjau
Ir kiek uz False lash sumokejot? Parasykit butinai atsiliepima
QUOTE(buziuliuke @ 2010 03 10, 18:03)
kokia kaina jo?
QUOTE(Cherry_ @ 2010 03 09, 19:34)
Nuostabus tusas kaina labai nedidele
Labai geras ir pigus, manau geresnio uz 6£ neimanoma rasti man sepetelis labai patinka - tankus. Neapkenciu sepeteliu, kurie yra reti, tada visos blakstienos sulimpa, atrodo, lyg butum su 3 blakstienom...
QUOTE(Bubė* @ 2010 03 04, 14:13)
Man sitas labai patiko
blakstienos ilgos,tankios,storos Nesitikejau ,kad gali buti toks geras uz nepilnus 10lt
blakstienos ilgos,tankios,storos Nesitikejau ,kad gali buti toks geras uz nepilnus 10lt
Bandysiu ji siandien isigyti Kazkada Essence turejo superini tusa pilkoj tubelej, panasioj kaip lupu blizgiai buna. Kaip dabar pamenu, jis kainavo 7 lt su kapeikom, o daze tiesiog puikiai. Po to dingo, gal iseme is prekybos, gal pakeite pakuote Kiek veliau bandziau Essence tusu, nei vienas nedaze, kaip tas senasis tuteleje. Gal sitas taip dazys?...
O kaip jums Loreal Voluminous tusas? Girdejau neblogu atsiliepimu apie ji ...
Gal kas ji naudojo, ir galetu pasakyt ar geras?O gal but atrado dar geresni uz ji is pigesniu kategorijos?
Noreciau kad tankintu, ir kazkiek ilgintu
QUOTE(F_A @ 2010 03 11, 14:16)
Bandysiu ji siandien isigyti
vakar nusipirkau, beje jam dabar nuolaida... nieko ypatingo nei pailgino, ne patankino, nudažė ir tiek..
QUOTE(buziuliuke @ 2010 03 10, 19:03)
Nzn, esu turejusi si tusa, tai kad labai geras butu nepasakyciau savo kainos tao tikrai kad nevertas Daze blakstienas gal ir neblogai, bet tai greitai sudziuvo, toks tirstas pasidare. Buvau labai nustebusi Prisiskaiciusi geru atsiliepimu tikejausi tikrai kazko geriau. Hypnose tikrai geresnis, bet irgi ne nr.1