QUOTE(Jasmine @ 2010 03 14, 14:20)
Sveikos,
prasau jusu pagalbos mano oda misri, spuoguota, blizga, vitoj sausa ir serpetuoja, net rauksles jau pradejau pastebet, nors ir metu dar nera daug. be pudros negaliui i lauka iseiti. ka galetumet pasiulyti tokiai odai priziureti. koki hidrolata ar EA, o gal koki ekologiska kremuka?
buciau labai dekinga uz patarimus
prasau jusu pagalbos mano oda misri, spuoguota, blizga, vitoj sausa ir serpetuoja, net rauksles jau pradejau pastebet, nors ir metu dar nera daug. be pudros negaliui i lauka iseiti. ka galetumet pasiulyti tokiai odai priziureti. koki hidrolata ar EA, o gal koki ekologiska kremuka?
buciau labai dekinga uz patarimus
mano buvo panasi, pirma ka siulau isigyt tai moli. Man labiausiai zalias patinka, jis stipriausias atrodo... kaukes super pravalo, sutraukia poras, ir nera jis brangus. Galit is eurokoso juoda moli isbandyt, jis 2 lt kainuoja, uztenka kazkur 5 kartams. Dar alaviju gelis super tokiai odai. Hidrolata galit pati issirinkt pagal aprasymus, pvz aromanatural.lt Ir prausiklis. as tam irgi moli naudoju kol kas bent jau. Ir pudra idomu kokia naudojat? aliejus galit isbandyt, tamanu tam lb tiktu.Aisku, jums gali ir netikt aliejus, reikia bandyti