Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(Jasmine @ 2010 03 14, 14:20)
Sveikos,
prasau jusu pagalbos  mano oda misri, spuoguota, blizga, vitoj sausa ir serpetuoja, net rauksles jau pradejau pastebet, nors ir metu dar nera daug. be pudros negaliui i lauka iseiti. ka galetumet pasiulyti tokiai odai priziureti. koki hidrolata ar EA, o gal koki ekologiska kremuka?

buciau labai dekinga uz patarimus  4u.gif

mano buvo panasi, pirma ka siulau isigyt tai moli. Man labiausiai zalias patinka, jis stipriausias atrodo... g.gif kaukes super pravalo, sutraukia poras, ir nera jis brangus. Galit is eurokoso juoda moli isbandyt, jis 2 lt kainuoja, uztenka kazkur 5 kartams. Dar alaviju gelis super tokiai odai. Hidrolata galit pati issirinkt pagal aprasymus, pvz aromanatural.lt mirksiukas.gif Ir prausiklis. as tam irgi moli naudoju kol kas bent jau. Ir pudra idomu kokia naudojat? mirksiukas.gif aliejus galit isbandyt, tamanu tam lb tiktu.Aisku, jums gali ir netikt aliejus, reikia bandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 14, 16:19)
Dar alaviju gelis super tokiai odai.

O kokios cia formos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 14, 16:53)
O kokios cia formos? ax.gif

Toks
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 14, 02:29)
Oij ,tada as jau nebeekperimentuosiu su urtekram sampunais ir kondicioniereis ,nes mano pklaukuciai sausi ilgi  dazyti  doh.gif tai kiek supratau netiks.

As ir naudoju Urtekram su rozemis, man puikiai tinka (nors plaukai dazyti ir ilgi) ax.gif
Atsakyti
na aciu labai uz patarimus 4u.gif pudra tai kompaktine su visokiai parabenais naudoju, nes tik neseniai pradejau dometis naturaliom priemonem, bet jau uzsakiau mineralines pudros.
o kokia pudra galit pasiulyt tokiai odai is naturaliu priemoniu?

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 14, 18:19)
mano buvo panasi, pirma ka siulau isigyt tai moli. Man labiausiai zalias patinka, jis stipriausias atrodo... g.gif kaukes super pravalo, sutraukia poras, ir nera jis brangus. Galit is eurokoso juoda moli isbandyt, jis 2 lt kainuoja, uztenka kazkur 5 kartams. Dar alaviju gelis super tokiai odai. Hidrolata galit pati issirinkt pagal aprasymus, pvz aromanatural.lt  mirksiukas.gif Ir prausiklis. as tam irgi moli naudoju kol kas bent jau. Ir pudra idomu kokia naudojat? mirksiukas.gif aliejus galit isbandyt, tamanu tam lb tiktu.Aisku, jums gali ir netikt aliejus, reikia bandyti mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Jasmine @ 2010 03 14, 16:20)
Sveikos,
prasau jusu pagalbos  mano oda misri, spuoguota, blizga, vitoj sausa ir serpetuoja, net rauksles jau pradejau pastebet, nors ir metu dar nera daug. be pudros negaliui i lauka iseiti. ka galetumet pasiulyti tokiai odai priziureti. koki hidrolata ar EA, o gal koki ekologiska kremuka?

buciau labai dekinga uz patarimus   4u.gif

4u.gif sveika...kiek supratau iš aprašymo, tai oda yra dehidratuota 4u.gif drėgmei atstatyti reiktų kokią kaukę drėkinančią įsigyti, pvz Weledos vilkdagių-man ji super...o tokiam odos tipui iš kremų, kiek aš domėjausi, tai tiktų Laveros drėkinanti emulsija su mėtom mirksiukas.gif gal kas žinos daugiau produktų 4u.gif

o pudrų tai aš išvis nenaudoju -nebent kur į vakarėlį traukiu ir pan 4u.gif tam reikalui turiu taip pat Laveros -kažkaip man jų produkcija tinka ir kainos prienamos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Favorites: 14 kovo 2010 - 23:01
QUOTE(Jasmine @ 2010 03 14, 20:48)
o kokia pudra galit pasiulyt tokiai odai is naturaliu priemoniu?

Aš naudoju Bella Piere, gan neblogai maskuoja. Dar turbūt Everyday Minerals turėtų maskuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal kartais bandete si aloe geli? http://www.bio-kosme...-50-ml--98.html
Is Nimfali kaina gasdina unsure.gif Gal butu alternatyva sis?! g.gif
Atsakyti
Kokios medžiagos maitina odą, t. y. prasiskverbia į gilesnius epidermio sluoksnius? Ar “maitinantis” kremas iš tiesų atlieka tokias funkcijas?

Oda yra maitinama tik iš vidaus. Kremai gali „maitinti“ išalkusią odą, kuri dėl skurdaus aprūpinimo maisto medžiagomis (dietos, nepilnavertis maistas, stresai, aplinkos užterštumas, genetiniai faktoriai) nepajėgia sukurti sveiko, pilnaverčio barjero apsaugančio nuo aplinkos poveikių. Tada reikia riebių medžiagų – aliejų, lanolino ar drėgmės kiekį reguliuojančių – kaip glicerinas, lanolinas. Lanolinas, kaip matome turi dvejopą poveikį. Šios medžiagos padeda odai sudaryti ir išlaikyti apsauginį barjerą. Apie prasiskverbiančias į gilesnius epidermio sluoksnius medžiagas ir jų kuriamus stebuklus pasakoja žmonės turintys lakią fantaziją. Žinoma yra kremų, kurių veikliosios medžiagos penetruoja giliai į epidermį, o po to patenka į kraują iš kurio keliauja į kepenis detoksikacijai. Norint, kad kažkokia medžiaga nesuirusi praeitų odos barjerą, reikia tam tikrų stipriai veikiančių medžiagų pažeidžiančių odos apsaugines funkcijas. Ar to reikia ir ar nauda didesnė už riziką atsakymai paprastai nepateikiami, nes trūksta duomenų...

Atsakyti
Bet pagal visa situose forumuose esancia info, glycerinas ir lanolinas tipo blogai..smile.gif

Turiu klausimuka - kaip jus tirkinat sudetines dalis cosmeticdatabase.com, kurioj vietoj?
As tai bandziau ziureti http://www.gina.antc...co.uk/CU/IC.HTM, bet man lieka neaisku, jei pagal sia nuoroda ingredientas yra blogas (X), o ant sudeties produkto yra prierasas kad sitas ingredientas yra - from natural essential oils, tai ar vistiek yra blogai?
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 03 15, 15:40)
Turiu klausimuka - kaip jus tirkinat sudetines dalis cosmeticdatabase.com, kurioj vietoj?
As tai bandziau ziureti http://www.gina.antc...co.uk/CU/IC.HTM, bet man lieka neaisku, jei pagal sia nuoroda ingredientas yra blogas (X), o ant sudeties produkto yra prierasas kad sitas ingredientas yra  - from natural essential oils, tai ar vistiek yra blogai?

jei kuri nors sudetine dalis man neaiski, stengiuosi uzmesti uzklausa per google ir perzvelgti keleta saltiniu. duomenu bazemis kazkokiomis nesinaudoju.

cia kokie butent ingredientai? nes sakykim fragrance, kuris tuo X pazymetas, jei jis isgaunamas is naturaliu eteriniu alieju, tai tuomet su juo viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 03 15, 15:40)
As tai bandziau ziureti http://www.gina.antc...co.uk/CU/IC.HTM, bet man lieka neaisku, jei pagal sia nuoroda ingredientas yra blogas (X), o ant sudeties produkto yra prierasas kad sitas ingredientas yra  - from natural essential oils, tai ar vistiek yra blogai?

Šita duombaze merginos nelabai pasitiki... mirksiukas.gif Ten daug kas aukštyn kojom...
Atsakyti