Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

kryyste, aciu labai, maciau si, bet mano sese tikrai nesiterlios, nesimaisys jo ... Galvojau kazka jai paprasto patarsiu ax.gif , o gal tiesiog alieju kokosu ir kvepes dar ax.gif
Papildyta:
Be to cia receptukas po nestumo, o jai dabar reikia, nes liko 3 men, o oda tempias kad vajey............
Atsakyti
QUOTE(forever_strange @ 2010 03 13, 01:12)
Internete maciau, kad yra pirkti ekologisku lupu blizgesiu. Gal esate kas bandziusios? Kokie atsiliepimai?

4u.gif tepiau Laveros, bet įspūdžio didelio nepadarė biggrin.gif na tik tiek, kad ekologiškas..ir kaina, kaip ekologiško visai nieko..ne ką didesnė už neekologišką chemiją 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 13, 01:13)
kryyste, aciu labai, maciau si, bet mano sese tikrai nesiterlios, nesimaisys jo ... Galvojau kazka jai paprasto patarsiu ax.gif , o gal tiesiog alieju kokosu ir kvepes dar  ax.gif
Papildyta:
Be to cia receptukas po nestumo, o jai dabar reikia, nes liko 3 men, o oda tempias kad vajey............

Aš čia ne visai į temą, bet prisiminiau, kad kai mano bendradarbė laukėsi, užsisakė specialų diržą pilvui. Paskutiniams mėnesiams labai gerai, nes palaiko ir netempia svoris taip odos. O jei dar dvynukai, tai ypač.
O dėl tepimo, tai tas pats grynas sviestmedis giriamas, kad padeda (čia kad nereiktų terliotis ir maišyti nieko) bei kiti aliejai. Dar kažkada užmačiau tokį puslapiuką, kur yra jau gatavų produktų: http://www.tactusvitea.lt/ Rašo, kad 99 proc. sudėtis ekologiška smile.gif Beje, ten parašytos ir sudėtys - tai norint galima ir pačiam kažką panašaus darytis, bet gal ir neapsimoka wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 13 kovo 2010 - 09:25
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 12, 18:30)
logona bandei?  mirksiukas.gif  man taip pat amzina beda susiveliantys plaukai, tai vat logonos irgi nevele. O laveros tik 1 karta dar bandziau, idomu kaip bus veliau...

Aha, bandziau, Logona man ypac vele doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 13, 01:13)
kryyste, aciu labai, maciau si, bet mano sese tikrai nesiterlios, nesimaisys jo ... Galvojau kazka jai paprasto patarsiu ax.gif , o gal tiesiog alieju kokosu ir kvepes dar  ax.gif

kadangi pati laukiuos, tai galiu patart, ka jau isbandziau smile.gif
kokosu aliejus, Weledos aliejus nuo striju, Essential Care ekologiskas sviestas nuo striju- labiausiai tiko ir patiko pastarieji abu ax.gif tik aliejuko minusas, greit sunaudojau, o sviestas toks ispudis labiau padrekina. del to ziemai idealus buvo. jau antra naudoju, kai baigsiu, pasidairysiu aliejuko, kiek zinau KN gali ir sumaisyt vietoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Perskaiciau visa temele ir jauciuosi sokiruota.Kadangi irgi laukiuosi,tai atsoko noras naudoti kremus su visokiais parabenais ir laureth sulfatais, o beveik visur ju yra:/ Ir man kilo labai daug klausimu,gal kas galesit atsakyti?

Kaip lietuviska Ringuvos produkcija, gaminanti Tindi muiliukus ir sampunus vaikams, ir garsejanti naturalumu. Sampuna jau paziurejau, yra Laureth sulfate, o kaip muiliukas vaikiskas, negi irgi blogai?

Kuo tada vaikucio plaukucius prausti, negi tik ekologisku sampunu ieskoti?

O kaip HIPP vaikiski aliejukai, kurie, kaip reklamuojasi, be visokiu parabenu, ir t.t.?

Gal yra kokiu paprastu priemoniu,nekainuojanciu tiek daug,kaip speciali ekologiska kosmetika?
Gal pvz rankom vietoj kremo galima naudot paprasta glicerina..?
Kodel blogai paprastas vazelinas?

Nepykit,kad uzverciau klausimukais, bet sita temele biski priverte susimastyti...
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 03 14, 11:09)

Nepykit,kad uzverciau klausimukais, bet sita temele biski priverte susimastyti...

Dar tik pradedu viskuo dometis ir atsakymu nezinau, bet jei dar paskaitytum apie maista ir kas jame, tai dar labiau ssusimastytum ir ka mes valgom cool.gif ..
Tik va perziurejau vaiko sampunus, muilus, aliejus ir pakraupau............
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 03 14, 12:09)
Gal yra kokiu paprastu priemoniu,nekainuojanciu tiek daug,kaip speciali ekologiska kosmetika?
Gal pvz rankom vietoj kremo galima naudot paprasta glicerina..?
Kodel blogai paprastas vazelinas?

Labai džiugu, kad temelė privertė susimastyti... drinks_cheers.gif

Natūralios kosmetikos priemonės turi tokią gerą savybę, kuri man laabai patinka- vieną priemonę galima naudoti daug kam, nereikia krūvos buteliukų, kurie skirti tik konkrečiai procedūrai. Pvz. kokosų aliejų galite naudoti vietoj kremo veidui, rankoms, kūnui, kaip kaukę plaukams ir t.t., jį galite tepti ne tik sau, bet ir vaikučiams.. thumbup.gif
Taigi, skaitykite, domėkitės, bandykite... biggrin.gif

Daug naudingos info rasite čia: http://www.supermama...?...562776&st=0
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 12, 18:50)
sveika, sante nerealus tuo atzvilgiu. Lavera basis- sensitiv- laaabai i ji panasus- israizgo kaltunus, slidus plaukai buna, man lb patinka.
Kiek esu bandzius urtekram tai visi vele... doh.gif
nezinau kur klp... g.gif gal pasakys klaipedietes
cia yra Sante

na butinai reikes isigyti santes ,tiek isgirtas smile.gif
aciukas tau uz nuorodele mirksiukas.gif
Oij ,tada as jau nebeekperimentuosiu su urtekram sampunais ir kondicioniereis ,nes mano pklaukuciai sausi ilgi dazyti doh.gif tai kiek supratau netiks.

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 12, 23:13)
Galvojau kazka jai paprasto patarsiu ax.gif , o gal tiesiog alieju kokosu ir kvepes dar  ax.gif

As kai laukiausi naudojau kokoso aliejuka ,jis labai gerai srijoms ,man sumazino , kvapas rolleyes.gif
Tad jei terliotis nenori ,geriauses varijantas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(<MILANA> @ 2010 03 14, 14:02)
Oij ,tada as jau nebeekperimentuosiu su urtekram sampunais ir kondicioniereis ,nes mano pklaukuciai sausi ilgi  dazyti  doh.gif tai kiek supratau netiks.

Kodėl netiks...? g.gif
Mano plaukai irgi ilgi, šviesiai dažyti, aš jau antrą buteliuką Urtekram su rasulu ir hena baigiu sunaudoti ir labai patenkinta smile.gif Tiesa, dabar kitą turbūt bandysiu, nes man vis kažko paįvairinimui reikia... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 03 14, 13:25)
Labai džiugu, kad temelė privertė susimastyti...  drinks_cheers.gif

Natūralios kosmetikos priemonės turi tokią gerą savybę, kuri man laabai patinka- vieną priemonę galima naudoti daug kam, nereikia krūvos buteliukų, kurie skirti tik konkrečiai procedūrai. Pvz. kokosų aliejų galite naudoti vietoj kremo veidui, rankoms, kūnui, kaip kaukę plaukams ir t.t., jį galite tepti ne tik sau, bet ir vaikučiams..  thumbup.gif
Taigi, skaitykite, domėkitės, bandykite...  biggrin.gif

Daug naudingos info rasite čia: http://www.supermama...?...562776&st=0

Aciu labai, domesimes toliau...smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
prasau jusu pagalbos mano oda misri, spuoguota, blizga, vitoj sausa ir serpetuoja, net rauksles jau pradejau pastebet, nors ir metu dar nera daug. be pudros negaliui i lauka iseiti. ka galetumet pasiulyti tokiai odai priziureti. koki hidrolata ar EA, o gal koki ekologiska kremuka?

buciau labai dekinga uz patarimus 4u.gif
Atsakyti