Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(agnuta @ 2010 03 09, 11:33)
butu idomu situ sudetis pamatyt, man internete nelabai pavyksta rast, firmos nematytos, bet ko tai kelia itarima del ju ekologiskumo g.gif bet galbut ir klystu smile.gif

4u.gif man taip pat Būtų įdomu...
Atsakyti
Turiu klausimuką dėl tušo. Nusipirkau Lavera tušą- patinka jis man, bet va po poros savaitėlių pradėjo trupėti nuo blakstienų šiek tiek. Kažkada girdėjau, kad kažką reikia įlašinti, kad vėl kaip naujas būtų. Ką? smile.gif
Atsakyti
Sveikos pasakykit man ar labai jau blogas sis kondicionierius? Pirkau vadinasi ekologiskoj parduotuvei, nepaziurejau i sudeti. Gryzus namo paskaiciau kad metylparaben yra taip ir norisi grazint gaila ismestu pinigeliu... sad.gif(( o kaip kita sudetis ar tragiska labai? aciu uz atsakyma

aqua, cetearyl alcohol, dipalmitoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, glyceryl stearate, melaleuca alternifolia (0,5%), ceteareth 20, phenoxyethanol, metylparaben, parfum.
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2010 03 06, 00:00)
Nebandziau,as bandziau su cukrum,tai biski patirpo aliejuki,labai smagiai sveitesi user posted image
O ar tinka sausai odai molis?
Merginos o koki atsiliepimai butu apie Laveros sampunus ir kondicionierius?
Nusipirkau siandien muila SUHADA Nature,su BDIH zenkliuku,tai greiciausiai sudeties ne neverta studijuoti,ar esat kuri bandzius?

Turiu Laveros šampuna tai man jis nekoks schmoll.gif o ir sudetis jo neekologiška, nes BDIH ženkliuko ant jo nera, kaip ir ant kitu Laveros produktu, veido pilingo, pienelio, toniko, tušo, krempudres. Daugiau nesu nieko turejus, bet tikrai ne visa ju produkcija yra ekologiška.
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2010 03 12, 16:06)
Turiu Laveros šampuna tai man jis nekoks schmoll.gif o ir sudetis jo neekologiška, nes BDIH ženkliuko ant jo nera, kaip ir ant kitu Laveros produktu, veido pilingo, pienelio, toniko, tušo, krempudres. Daugiau nesu nieko turejus, bet tikrai ne visa ju produkcija  yra ekologiška.

Nebūtinai tai, kad jie neturi ženkliuko reiškia, kad jų produkcija neekologiška. FIN šampūnai, kondicionieriai irgi neturi sertifikato (išskyrus kažką su vegan, dabar nepamenu), tačiau jų sudėtis nėra bloga, nebent nelabai geras gali būti ALS. Taip, kad nebūtinai turi būti ženkliukas. Jei ką nusišknejėau, tikiuosi mane pataisys blush2.gif O dėl šampūno, tai čia kiekvienam skirtingai:kas tinka daugeliui nebūtinai tiks ir man smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 12 kovo 2010 - 16:14
Man beveik vienintelis is eko sampunu tiko tik Laveros, visi kiti beproto vele plaukus.
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 03 12, 16:44)
Man beveik vienintelis is eko sampunu tiko tik Laveros, visi kiti beproto vele plaukus.

logona bandei? mirksiukas.gif man taip pat amzina beda susiveliantys plaukai, tai vat logonos irgi nevele. O laveros tik 1 karta dar bandziau, idomu kaip bus veliau...
Atsakyti
Sveikutes ,junguosi ir as pasjumis 4u.gif tikusi su svao kalsuimais neikyresiu blush2.gif
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 01, 12:45)
mkdk, siulau sante brilliant care kondicionieriu  thumbup.gif  na tieisog pirma ji isbandykit, manau patiks  4u.gif  mano kaltunus jis kuo puikiausiai israizgo, kaip ir tie "blogieciai" su aibe silikono  schmoll.gif be to kiek cia skaiciau tai visoms jis patiko  mirksiukas.gif

O kur jo isigyti butu galima Sante kondicionieriu ? 4u.gif PVZ Klaipedoje 4u.gif
Nes dabar naudoju urtekram su alijosiu pazeistiems sausiems plaukams ir toki pat kondicionieriu ,bet plaukai labai koltunai ,neisukuoti ir sausi doh.gif
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 01, 19:26)
mano irgi ilgi, kai perejau ant naturaliu priemoniu, siaubas kokie kaltunai buvo  doh.gif sausi, besiveliantys plaukai, todel vos vos negrizau prie sintetiniu  doh.gif  bet isbandziau si ir super wub.gif

Mano ir plaukai velesi ,tiesiog neimanoma doh.gif isukuoti ,ilgi ir sausi doh.gif o koki smapuna naudoji?

QUOTE(zizelius @ 2010 03 10, 12:52)
Turiu klausimuką dėl tušo. Nusipirkau Lavera tušą- patinka jis man, bet va po poros savaitėlių pradėjo trupėti nuo blakstienų šiek tiek. Kažkada girdėjau, kad kažką reikia įlašinti, kad vėl kaip naujas būtų. Ką?  smile.gif

Ilasinti as negirdejau ,bet sepeteli reike plauti kad nebutu gumuleliu kai dazot blakstienas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(<MILANA> @ 2010 03 12, 18:37)

O kur jo isigyti butu galima Sante kondicionieriu ?  4u.gif  PVZ Klaipedoje  4u.gif
Nes dabar naudoju urtekram su alijosiu pazeistiems sausiems plaukams ir toki pat kondicionieriu ,bet plaukai labai koltunai ,neisukuoti ir sausi  doh.gif

Mano ir plaukai velesi ,tiesiog neimanoma  doh.gif  isukuoti ,ilgi ir sausi  doh.gif  o koki smapuna naudoji?

sveika, sante nerealus tuo atzvilgiu. Lavera basis- sensitiv- laaabai i ji panasus- israizgo kaltunus, slidus plaukai buna, man lb patinka.
Kiek esu bandzius urtekram tai visi vele... doh.gif
nezinau kur klp... g.gif gal pasakys klaipedietes
cia yra Sante
Atsakyti
Internete maciau, kad yra pirkti ekologisku lupu blizgesiu. Gal esate kas bandziusios? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Gal galetumet, kuri patart ax.gif . Mano sese nescia su dvynukais, pilvas kaip balionas pucias ir ant koju strijos randas, tai gal zinot kuris aliejus butu geriausiai tept ??? Labai aciu uz atsakyma!
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 12, 23:46)
Gal galetumet, kuri patart  ax.gif . Mano sese nescia su dvynukais, pilvas kaip balionas pucias ir ant koju strijos randas, tai gal zinot kuris  aliejus butu geriausiai tept ??? Labai aciu uz atsakyma!

Čia iš KN receptas:
Nuo strijų (po gimdymo) arba jų profilaktikai iki nėštumo

Puiklapių aliejaus - 15 g (desert. š.)
Sviestmedžių aliejaus -20 g (valg. š.)
Nerafinuoto nakvišų aliejaus - 6 ml (1/2 desert. š.)
Nerafinuoto simondsijų aliejaus - 10 ml (2 arbat. š.)
Imbierinių citrinžolių (palmarozų) eterinio aliejaus - 10 lašų.

Indelyje susmulkinkite nerafinuotą sviestmedį, po truputį sudėkite kitus aliejus ir viską išsukite iki puraus kremo. Tepkite kelis kartus per dieną.

Ryt gal dar kokių paieškosiu.
Atsakyti