Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

man vis tik naturalus sampunai netinka,neisplauna taip gerai,kaip "cheminiai" smile.gif nors visa kita kunui puikiai tinka ir patinka.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 07 02, 12:19)
Sarmoje jau parašė smile.gif
Kosmadoje yra Natura Siberica, Madara, Sante produkcijos.
Droge, šiuo metu nieko nėra.
Eurokose Natuderm produkcija 4u.gif

Droguose taip pat galima rasti dideli Natura siberica pasirinkima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ElGuna @ 2010 07 03, 23:03)
man vis tik naturalus sampunai netinka,neisplauna taip gerai,kaip "cheminiai" smile.gif nors visa kita kunui puikiai tinka ir patinka.

O trenkate galvą du kartus? smile.gif Nes su natūraliais šampūnais būtent antrą kartą trenkant plaukus ir suputoja kaip cheminis ir atlieka savo darbą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 07 03, 23:24)
O trenkate galvą du kartus?  smile.gif Nes su natūraliais šampūnais būtent antrą kartą trenkant plaukus ir suputoja kaip cheminis ir atlieka savo darbą mirksiukas.gif

taip,butinai mirksiukas.gif po 1 karto ir su cheminiais sampunais ma per mazai poveikio,megstu, kad plaukas girgzdetu nuo svaros smile.gif
Atsakyti
gal kas bande puiklapiu (tamanu) alieju nuo spuogu? ar juo taip ir teptis vienu? nes ten (KN puslapyje) raso kad uztenka 5 proc tamanu misinyje... g.gif tai gal koki misini darytis, nes vienas kazkaip ir nedaro stebuklu man kolkas.. o tikejausi:)
nors cia ir buvo jau kalbeta kazkas,bet isvis ar yra kasnors, kad tikrai efektyviai isgydytu spuogus? ar kam tai pavyko? nes apsigyriau cia daug kam kad perejau ant naturalios kosmetikos tiktai,tai noretusi ir kokiu rezultatu kad pasimatytu:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuske: 04 liepos 2010 - 12:04
QUOTE(ElGuna @ 2010 07 04, 09:31)
taip,butinai mirksiukas.gif  po 1 karto ir su cheminiais sampunais ma per mazai poveikio,megstu, kad plaukas girgzdetu nuo svaros smile.gif

Tada labai keista, jau septintą natūralų šampūną naudoju ir visi per anrąjį trinkimą suputoja kuo puikiuasiai g.gif
Papildyta:
QUOTE(agnuske @ 2010 07 04, 13:02)
gal kas bande puiklapiu (tamanu) alieju nuo spuogu? ar juo taip ir teptis vienu? nes ten (KN puslapyje) raso kad uztenka 5 proc tamanu misinyje... g.gif tai gal koki misini darytis, nes vienas kazkaip ir nedaro stebuklu man kolkas.. o tikejausi:)
nors cia ir buvo jau kalbeta kazkas,bet isvis ar yra kasnors, kad tikrai efektyviai isgydytu spuogus? ar kam tai pavyko? nes apsigyriau cia daug kam kad perejau ant naturalios kosmetikos tiktai,tai noretusi ir kokiu rezultatu kad pasimatytu:)

Man tik po gerų metų oda pakankamai susitvarkė perėjus ant natūralios kosmetikos, pradžioje buvo netgi blogiau nei galėjau tikėtis, turėsi apsišarvuoti didele kantrybe kol veidukas išsivalys rolleyes.gif
Esu bandžiusi ir Kvapų namų emulsiją(jie ten vietoje gamina) nuo spuogų, man nepasiteisino, nes veidas nelabai toleruoja eterinius aliejus. Jei kalbant apie tamanus, tai iš patirties rekomenduoju tuo aliejumi ne spuogiukus tepti, o apsipurškus veidą hidrolatu arba distiliuotu/filtruotu/mineraliniu vandeniu mažą lašiuką šio aliejaus paskirstyti ant delnų ir pasitepti visą veiduką, kaip kremu(tik saugok akis nes velniškai graužia). Jis nelabai lengvai skirstosi, bet įmanoma. Va kai to aliejaus ant veido pateks mažas kiekis, jis tikrai palaipsniui atlikinės gydomąją savo funkciją neapsunkindamas ir nenusausindamas odelės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 07 04, 13:16)
Tada labai keista, jau septintą natūralų šampūną naudoju ir visi per anrąjį trinkimą suputoja kuo puikiuasiai g.gif
Papildyta:

Man tik po gerų metų oda pakankamai susitvarkė perėjus ant natūralios kosmetikos, pradžioje buvo netgi blogiau nei galėjau tikėtis, turėsi apsišarvuoti didele kantrybe kol veidukas išsivalys rolleyes.gif
Esu bandžiusi ir Kvapų namų emulsiją(jie ten vietoje gamina) nuo spuogų, man nepasiteisino, nes veidas nelabai toleruoja eterinius aliejus. Jei kalbant apie tamanus, tai iš patirties rekomenduoju tuo aliejumi ne spuogiukus tepti, o apsipurškus veidą hidrolatu arba distiliuotu/filtruotu/mineraliniu vandeniu mažą lašiuką šio aliejaus paskirstyti ant delnų ir pasitepti visą veiduką, kaip kremu(tik saugok akis nes velniškai graužia). Jis nelabai lengvai skirstosi, bet įmanoma. Va kai to aliejaus ant veido pateks mažas kiekis, jis tikrai palaipsniui atlikinės gydomąją savo funkciją neapsunkindamas ir nenusausindamas odelės 4u.gif

na va,o taip norisi greitai ir dabar doh.gif tai tiesa del to mazo kiekio vadinas.. o koks tas mineralinis vanduo-negazuotas is PC? o paprastas vanduo netinka? as su paprastu bandau,tai biski pasiskirsto,bet 5 proc ar lb mazu kiekiu to nepavadinciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(ElGuna @ 2010 07 03, 22:03)

Man iš pradžių irgi ekologiški šampūnai nepatikdavo, nes žiauriai suveldavo, o ir neišplkaudavo plaukų. Dabar darau taip, kad antrą arba trečia kartą (man dviejų mažai) kai išputoja šampūnas, skalauju žemyn galvą nulenkusi. Ir Sante kondicionierių pradėjau naudoti.
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 07 04, 13:02)

Pritariu ką pasakė Ernesin, tik aš dar eterinių aliejų esu naudijusi. Labai efektyvus arbatmedžio aliejus. Dar medetkų fitolis ir arbata, ramunėlių arbata čia grynai nuo spuogų. Tamanų aliejus man greičiau juos gydo, bet nemažina paties atsiradimo, be to, puikiai padeda nuo randelių. Taip pat naudoju valančias kaukes iš molių, balansuojančias arba mažinančias riebumą, greitinančias gyjimą priemones ir rezultatas tikrai yra ir iš karto - nereikia metų laukti. Ir daugiau kas bandė džiaugiasi iš karto, čia individualu, manau. smile.gif

O tamanų aliejų naudoju visam veidui apie 10 proc. koncentracijos ir poveikis yra, o randui arba spuogui gryną arba maždaug per pusę. Tik mišinius nuolat keičiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evut: 04 liepos 2010 - 20:35
QUOTE(agnuske @ 2010 07 04, 14:52)
na va,o taip norisi greitai ir dabar doh.gif  tai tiesa del to mazo kiekio vadinas.. o koks tas mineralinis vanduo-negazuotas is PC? o paprastas vanduo netinka? as su paprastu bandau,tai biski pasiskirsto,bet 5 proc ar lb mazu kiekiu to nepavadinciau g.gif

Aš vandenė perfiltruotą per brita filtrą naudoju smile.gif Aliejaus imi visam veidui tiesiog lašą ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti