Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(Satura @ 2010 07 02, 10:35)
Babi*, o triklozanas? wink.gif Cheminis toksiškas antibakterinis ingredientas, galintis sukelti vėžį

Šito nežinojau blush2.gif Ir NKG temoje parašyta, ot žiopla pasidariau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 02 liepos 2010 - 09:57
QUOTE(Babi* @ 2010 07 02, 10:32)
Paraudoninti ingredientai nėra geri.  Natūralus dezodorantai nesulaiko prakaito, tik panaikina jo kvapą.
Sarmoje man atrodo yra Madara kosmetikos. Šioje temoje yra daug informacijos apie parduotuves, atsiliepimai apie produktus smile.gif

Oi dekui uz nuoroda,uzejau,ten tiek daug mane dominancios informacijos smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz atsiliepimus ir nuorodas apie afrikietiska muila! Dabar suabejojau, ar man jo reikia, nes as su vaikais tokie sviesiaodziai, plonaodziai, nera jokiu odos problemu, bet kazin ar "grauziantis" muilas mums nebutu per stiprus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2010 07 02, 10:54)
Bet kai pirkau,man pasake kad sis produktas yra antivezinis unsure.gif

Kas čia per naujiena... doh.gif biggrin.gif
Apkritai su platinama kosmetika atsargiai wink.gif Jie ten patys nežino, ką šneka. Teko susidurti pačiai, su keliais pažįstamasi pašnekėti - tai smegenukai praplauti profesionaliai... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2010 07 02, 09:54)
Bet kai pirkau,man pasake kad sis produktas yra antivezinis unsure.gif

ingriduk, man žmogiškai įdomu, kas verčia tikėti tuo, kai draugė/pažįstama/bendradarbė ateina, pasako, aš esu X firmos konsultantė, galiu patarti, parinkti? Šitas kremas natūralus, tonikas ekologiškas, o dezodorantas antivėžinis? Pvz., žinau, kad ji baigusi siuvimo kursus/teisę/administravimą. Kur yra racijos grūdas tikėti kiekvienu žodžiu?

nesakau, aš irgi ne medikė, ne chemikė, ne kosmetologė. BET: 1) naudojuosi nepriklausomais šaltiniais, 2) nesu su jokia tinklinio marketingo kompanija susijusi komerciniais santykiais ir visiškai nesuinteresuota pardavimais, tad irgi galiu rinktis objektyviai. Patarti irgi galiu žymiai objektyviau, nei tos "gerosios" konsultantės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2010 07 02, 10:09)
Dar noriu paklaust kur jus perkates naturalia kosmetika?ar yra tokiu produktu pvz sarmoi,droge ar kosmadoi?Noreciau pradziai isigyt muila,sampuna,kondicionieriu,duso zele ir kuno krema.Na dar veidui butu labai idomu isbandyt kaska ir atrast patinkanti ir tinkanti varianta.Isanksto dekui 4u.gif

Sarmoje jau parašė smile.gif
Kosmadoje yra Natura Siberica, Madara, Sante produkcijos.
Droge, šiuo metu nieko nėra.
Eurokose Natuderm produkcija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 07 02, 12:19)
Sarmoje jau parašė smile.gif
Kosmadoje yra Natura Siberica, Madara, Sante produkcijos.
Droge, šiuo metu nieko nėra.
Eurokose Natuderm produkcija 4u.gif

Dekui 4u.gif
Baisiausia,kad siandien perziurejus visas savo kuno priemones,kosmetika,sampunus ir t.t...pamaciau kiek ten daug visokio brudo doh.gif Anksciau apie tai net nesusimastydavau,svarbiausia budavo-tinka ir skaniai kvepia ax.gif Tikiuosi greit isisgyt kaska naturalaus ir isbandyt. smile.gif
Atsakyti
Kokias naudojate plaukų priežiūros priemones? Turėjau "Nude" šampūną ir kondicionierių, na pirmus kartus liktai nieko, o paskui labai jau plaukai riebaluotis pradėjo g.gif . Ir plaukų kaukės, kokios geros išsišakojusiems galukams reikėtų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulenes: 02 liepos 2010 - 12:39
QUOTE(ingridukas @ 2010 07 02, 13:29)
Dekui 4u.gif
Baisiausia,kad siandien perziurejus visas savo kuno priemones,kosmetika,sampunus ir t.t...pamaciau kiek ten daug visokio brudo doh.gif Anksciau apie tai net nesusimastydavau,svarbiausia budavo-tinka ir skaniai kvepia ax.gif Tikiuosi greit isisgyt kaska naturalaus ir isbandyt. smile.gif

Visos pradžioje gauna šį šoką lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2010 07 02, 13:29)
Anksciau apie tai net nesusimastydavau,svarbiausia budavo-tinka ir skaniai kvepia ax.gif

Turbūt daugumai buvo lygiai taip pat wink.gif Bent jau man tai tikrai rolleyes.gif
Atsakyti
Tikiuosi nesupyksite, kad ikelsiu cia maza "reklamele"
Isskirtinai siandien www.beautyfly.lt elektronineje parduotuveje Acorelle bei Aviva kosmetikai nuolaida 40proc. http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pa...lt/209950514022
Atsakyti
QUOTE(saulenes @ 2010 07 02, 14:38)
Kokias naudojate plaukų priežiūros priemones? Turėjau "Nude" šampūną ir kondicionierių, na pirmus kartus liktai nieko, o paskui labai jau plaukai riebaluotis pradėjo g.gif . Ir plaukų  kaukės, kokios geros išsišakojusiems galukams reikėtų

na man nuo daugumos naturaliu sampunu buna, kad pirmus kartus lyg viskas gerai o paskui pripranta tai del to turiu 3 rusiu biggrin.gif ir karts nuo karto pakeiciu ax.gif siuo metu turiu fiht in nature (bet jis nera 100 proc naturalus) ir urtekram firmos sampunus bigsmile.gif
Atsakyti