sveikos gal kas galetumet parasyt kaip laveros savaiminis idegis? ar jis geras ar suteike gera atspalvi?aciu
QUOTE(giedruze @ 2010 06 29, 14:03)
sveikos gal kas galetumet parasyt kaip laveros savaiminis idegis? ar jis geras ar suteike gera atspalvi?aciu
Merginos jį daug kartų labai labai gyrė Jau po poros kartų efektas pastebimas, tepasi tolygiai, kvapas neįkyrus
QUOTE(ernesin @ 2010 06 29, 19:38)
Merginos jį daug kartų labai labai gyrė Jau po poros kartų efektas pastebimas, tepasi tolygiai, kvapas neįkyrus
aciu jums
QUOTE(sophistica @ 2010 07 01, 21:06)
Kur geriausia pirkti juodaji afrikietiska muila? Ar yra bandziusiu? Suviliojo aprasymas. Gal kas galit parasyti realius ispudzius?
Labai efektyvus nuo spuogelių ir bėrimų, nedžiovina odos kaip kiti muilai, tinka vietoje dušo žele (gerai naikina prakaito kvapą), nepatiko plaukų plovimui (lieka riebumo pojūtis). Kadangi natūralus produktas, naudojame ir vaikams. Kvapas... žemiškas. Vieniems riešutais, kitiems ūkiniu muilu kvepia
QUOTE(Amadeja @ 2010 07 01, 21:52)
Labai efektyvus nuo spuogelių ir bėrimų, nedžiovina odos kaip kiti muilai, tinka vietoje dušo žele (gerai naikina prakaito kvapą), nepatiko plaukų plovimui (lieka riebumo pojūtis). Kadangi natūralus produktas, naudojame ir vaikams. Kvapas... žemiškas. Vieniems riešutais, kitiems ūkiniu muilu kvepia
Aciu! O kur ji geriausia pirkti? Randu gamtosdovanos.lt vienos Akoma firmos, bet gal yra kokiu alternatyvu geresniu? Mane labiausiai ir vilioja tokio muilo naudojimas vaikams, ju plaukuciams. Nors ir pati pabandyciau.
Aš taip pat naudoju juodąjį afrikos muilą 14-liolikmetė dukra taip pat.Oda tikrai pagražėjo.Retsykiais išsiplaunu galvą.Kiekvienam kartui netiko.Girdėjau,kad labai padeda nuo pleiskanų.Mažam vaikiukui nžn ar tiktų be to jis labai graužia akis.Man kvepia(?) ūkišku muilu.Sakausi per tarpininkes iš čia http://www.coastalsc...-black-soap.cfm dabar užsisakiau šį,atsiliepimai dar geresni http://www.sheaterra...product/66.html matysiu Man dabar nepamainomi veido odai 3 dalykai-juodasis afrikos muilas,argano aliejus ir mineralinė pudra
Sveikos,esu naujoke sioi srity,pradejau dometis naturalia kosmetika,nes pasidare svarbu kuom plaunu galva ir kuom save tepu.
Pradziai noriu kad kas pakomentuotu mano dezodoranta.Ar labai jau jis blogas.Pirkau per drauge -Forever living products.Siaip jis man patinka,naturalus kvapas,gerai laiko,didelis,jo uztenka metam.Taigi-ingredients:propylene glycol,purified water,sodium stearate,aloe barbadensis gel,fragrance,triclosan.
Dar noriu paklaust kur jus perkates naturalia kosmetika?ar yra tokiu produktu pvz sarmoi,droge ar kosmadoi?Noreciau pradziai isigyt muila,sampuna,kondicionieriu,duso zele ir kuno krema.Na dar veidui butu labai idomu isbandyt kaska ir atrast patinkanti ir tinkanti varianta.Isanksto dekui
Ps. noreciau ir as nusipirkt to afrikietisko muilo,gal kas turit parduot?
Pradziai noriu kad kas pakomentuotu mano dezodoranta.Ar labai jau jis blogas.Pirkau per drauge -Forever living products.Siaip jis man patinka,naturalus kvapas,gerai laiko,didelis,jo uztenka metam.Taigi-ingredients:propylene glycol,purified water,sodium stearate,aloe barbadensis gel,fragrance,triclosan.
Dar noriu paklaust kur jus perkates naturalia kosmetika?ar yra tokiu produktu pvz sarmoi,droge ar kosmadoi?Noreciau pradziai isigyt muila,sampuna,kondicionieriu,duso zele ir kuno krema.Na dar veidui butu labai idomu isbandyt kaska ir atrast patinkanti ir tinkanti varianta.Isanksto dekui
QUOTE(ingridukas @ 2010 07 02, 10:09)
Sveikos,esu naujoke sioi srity,pradejau dometis naturalia kosmetika,nes pasidare svarbu kuom plaunu galva ir kuom save tepu.
Paraudoninti ingredientai nėra geri. Natūralus dezodorantai nesulaiko prakaito, tik panaikina jo kvapą.
Sarmoje man atrodo yra Madara kosmetikos. Šioje temoje yra daug informacijos apie parduotuves, atsiliepimai apie produktus
Babi*, o triklozanas? Cheminis toksiškas antibakterinis ingredientas, galintis sukelti vėžį
QUOTE(Satura @ 2010 07 02, 10:35)
Babi*, o triklozanas? Cheminis toksiškas antibakterinis ingredientas, galintis sukelti vėžį
Bet kai pirkau,man pasake kad sis produktas yra antivezinis