Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

Aš tai per vėlai ją atradau, jau buvo beišparduodama ax.gif
Atsakyti
Bet tai idomu kodel nebeveza, kazkaip manau kad ji visai populeri buvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(geguze5 @ 2010 06 23, 13:31)
Bet tai idomu kodel nebeveza, kazkaip manau kad ji visai populeri buvo?  g.gif

Kiek Droguose domėjausi, tai vis sakydavo kad jie užsakinėja, bet nebegauna, o paskutinį kart pasakė jog keičiama pakuotė, tai gal dėl to tas importas pristojęs
Atsakyti
gal kvailas klausimas blush2.gif bet jei kaip sakote altera gaminama is prastesniu sudedamuju daliu tai ar jos kenksmingos? ar tik tuo prastesnes kad nieko naudingo is ju nera bet ir zalingo taipogi? nes as naudoju analogiska alterai alverde, kiekviena diena tepuosi veida kremu ir buvau iki siol rami kad jis nekenkia, bet dabar jus man imuset abejone...
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 06 23, 13:48)
gal kvailas klausimas  blush2.gif  bet jei kaip sakote altera gaminama is prastesniu sudedamuju daliu tai ar jos kenksmingos? ar tik tuo prastesnes kad nieko naudingo is ju nera bet ir zalingo taipogi? nes as naudoju analogiska alterai alverde, kiekviena diena tepuosi veida kremu ir buvau iki siol rami kad jis nekenkia, bet dabar jus man imuset abejone...

Jei sudėtyje nėra "blogiukų", tai tikrai nieko ten kenksmingo wink.gif Tik paprastai būna naudojami pigesni aliejai, ekstraktai ir pan., skurdesnė sudėtis. T.y. labiau bazinis variantas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 06 23, 15:20)
Jei sudėtyje nėra "blogiukų", tai tikrai nieko ten kenksmingo wink.gif Tik paprastai būna naudojami pigesni aliejai, ekstraktai ir pan., skurdesnė sudėtis. T.y. labiau bazinis variantas smile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 06 23, 13:26)

kai skurdesnė sudėtis, tai ir pliusų galima įžvelgti, pvz. mažesnę alergijos tikimybę wink.gif Šiaip jokių blogybių ten tikrai nebuvo, todėl svarbu, kad tinka ir patinka smile.gif
Atsakyti
vasaros metas,
noriu paklausti ką gal kas naujo išbandė iš dezodorantų ar kitų priemonių nuo prakaitavimo?

visai niekuo nesitepti nelabai išeina karatais, o dabar dar kažkoki alergija atsirado ir niežti/peršti pažastis doh.gif
Atsakyti
ką iki šiol naudojai? Šiaip gerai veikia laimas arba žalioji citrina. Reikia atsipjauti riekelę, ryte ja patepti pažastis ir nudžiovinti - nesivilkti drabužio, jeigu oda dar drėgna. Veikia tikrai gerai.

jei iš pirktinių, tai labiausiai išgirtas ir LT galima lyg ir Šeimos vaistinėse įsigyti Acorelle dezodorantą. Sprendžiant iš forumiečių vertinimų, visi kiti mažiau veiksmingi už šį mirksiukas.gif
Atsakyti
Norėčiau jūsų patarimo dėl riebaus kūno kremo / sviesto.
Jau ilgą laiką naudoju sviestmedžio aliejų iš Kvapų namų, poveikis jo lyg ir geras, bet tepimosi procedūra... doh.gif Na, nepatinka man jis. Ir konsistencija jo, ir kvapas, ir pats įsitepimo procesas... Ieškau kuo tą sviestmedžio sviestą pakeisti. Aliejus įvairiausius esu išbandžiusi, bet kažkaip neprisijaukinu aš jų. Kremų jau senokai nebenaudoju, bet pagalvojau, gal jūs bandžiusios, turit savo mėgstamą ir galit rekomenduoti kokį kūno kremą labai sausai odai?
Labai lauksiu atsakymų ir ačiū iš anksto.
Atsakyti
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2010 06 28, 10:06)
Norėčiau jūsų patarimo dėl riebaus kūno kremo / sviesto.
Jau ilgą laiką naudoju sviestmedžio aliejų iš Kvapų namų, poveikis jo lyg ir geras, bet tepimosi procedūra...  doh.gif Na, nepatinka man jis. Ir konsistencija jo, ir kvapas, ir pats įsitepimo procesas... Ieškau kuo tą sviestmedžio sviestą pakeisti. Aliejus įvairiausius esu išbandžiusi, bet kažkaip neprisijaukinu aš jų. Kremų jau senokai nebenaudoju, bet pagalvojau, gal jūs bandžiusios, turit savo mėgstamą ir galit rekomenduoti kokį kūno kremą labai sausai odai?
Labai lauksiu atsakymų ir ačiū iš anksto.

Logonos kūno sviestus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(belle femme @ 2010 06 27, 15:33)
vasaros metas,
noriu paklausti ką gal kas naujo išbandė iš dezodorantų ar kitų priemonių nuo prakaitavimo?

visai niekuo nesitepti nelabai išeina karatais, o dabar dar kažkoki alergija atsirado ir niežti/peršti pažastis  doh.gif

mano sios vasaros atradimas Druide rutulinis dezodorantas. Pirkau nimfali. Brangokas, apie 50 lt, bet veiksmingas. Tik vienas minusas. Jis siek tiek rusvas ir tepa baltus rubus.
Atsakyti