Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(MAMarija @ 2010 06 06, 19:42)
Ot imsiu  ir "padarysiu" THAI antireklamą.

kokia įdomi info 4u.gif Aš su siaubu prisimenu THAI - taip baisiai berdavo nuo jo pažastis ir neveikdavo jis man doh.gif

QUOTE(kryyste @ 2010 06 13, 12:13)
Aš pastebėjau, kad man oda priprato prie alūno akmenėlio, ir dabar nebeturi tokio poveikio kaip pačioj pradžioj tik nusipirkus.

ir aš kaitalioju drinks_cheers.gif

QUOTE(Izolda @ 2010 06 15, 11:26)
Sveikos. Norėjau paklausti ar tikrai viskas ekologiška puslapyje www.ekolinija.lt ? Ir šiaip įdomu kodėl į šampūnus dedama citrinų rūgštis? Dėl blizgumo? Ar ji nesausina?

kaip ir kiekviename puslapyje reiktų nepatingėti kiekvieno daikto, kurį norisi pirkti, sudėtį pasiskaitinėti, nes visko būna, vargu, ar kas duos šimtaprocentinę garantiją smile.gif

į šampūnus taip pat dedama plaukus drėkinančių medžiagų, todėl būtų per drąsu pamačius citrinos rūgštį sudėtyje iškart mesti šampūną į šalį smile.gif

QUOTE(Tynka @ 2010 06 18, 10:40)
Gal galite man patarti - noriu šampūno natūralaus ir lengvo, tinkančio kasdieniam plovimui, bet aš jį norėčiau pati "pasigerinti"

pagerinimams tinka bet kuris patinkantis šampūnas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2010 06 15, 12:26)
Ir šiaip įdomu kodėl į šampūnus dedama citrinų rūgštis? Dėl blizgumo? Ar ji nesausina?

Galbūt ir dėl blizgumo, bet šiaip dėl ph, nes šampūnas juk šarmas. Jei gerai įdėta (o turėtų būt gerai), tada nesausina, bet jei vieną citrinos rūgštį naudotumėt, tada sausintų.
Atsakyti
http://www.moteris.l...rgiai_sampunas/ Pradžia straipsno nieko, poto paaiškėjo, kad reklaminis... bet gal reiks nueit pažioplinėt kada
Papildyta:
QUOTE(Babi* @ 2010 06 13, 21:31)
Manyčiau, kad skiriasi sudėtis. Tarkim, logonos kosmetikoje yra visokių aliejukių, sviestukų, o alteros kosmetikoje koks vienas kitas aliejukas. Ženkliukas parodo, kad sudėtis (nepamenu kiek tiksliai procentų) yra ekologiška. Tikiuosi suprantamai paaiškinau blush2.gif

nepatariu ant Alteros pinigų mėtyt... nu nbent kokį dyįo želė apsimoka, visa kita tai... hm nekas.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2010 06 22, 13:10)
nepatariu ant Alteros pinigų mėtyt... nu nbent kokį dyįo želė apsimoka, visa kita tai... hm nekas.

Aš nenorėjau bandyti šios firmos produktų, nes skaičiau atsiliepimų, ir jie tokie pusėtini unsure.gif Tik va, kodėl alteros produktai tokie pigūs? Gal ten nėra nieko labai naudingo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 06 22, 12:30)
Aš nenorėjau bandyti šios firmos produktų, nes skaičiau atsiliepimų, ir jie tokie pusėtini unsure.gif Tik va, kodėl alteros produktai tokie pigūs? Gal ten nėra nieko labai naudingo? blush2.gif

nes jiem gaminti naudojamos pigios priemonės matyt...
Atsakyti
O as kazkada senokai nusipirkau Alteros krema kunui, pasitepiau viena karta, jis man labai nepatiko nes labai prastai susigeria i oda, reik ilgai trint kad issivaiksciotu... bet dabar labai greitai susiruoseme i kelione ir neturejau nieko kito tai teko pasiimti Altera krema. Egipte deginantis kasdiena juo tepdavausi ryte ir vakara ir tiesa pasakius jis man net labai patiko:) aisku geriau isigerti jis nepradejo, vistiek reikia ilgokai patrinti, bet uztat drekina tikrai gerai ir pirma karta sugebejau issaugoti oda po deginimosi niekur nenusilupusia:) tai zodziu man Altera visai ir patinka, o dar plius kaina irgi tinka 4u.gif zinoma uz tokia kaina ypatingai aukstos kokybes net neverta tiketis, bet siaip neblogai:)
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 06 22, 13:30)

Nes labai paprastutės sudėtys, praktiškai tik pagrindinės dalys ir vienas kitas ekstraktas. Nemažai šios firmos gaminių bandžiau, alavijų pienelis veidui ir mėtinės prausimosi putos patiko, dekoratyvine irgi patenkinta likau. Visai neblogas variantas nenorinčioms leisti daug pinigų kosmetikai.
Atsakyti
o kur yra pirkti Alteros kosmetikos?
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2010 06 22, 22:03)
o kur yra pirkti Alteros kosmetikos?

I Lietuvą kaip ir nebeveža, kiek man žinoma, nebent galima ieškoti Droguose užsilikusių priemonių.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2010 06 22, 12:10)

o man lb patiko jų kremai su orchidėjom, ir prausiklis su ramunėlėm nieko. ir serumo ampulės iš vis super, kaip po veido masažų oda būdavo. ir kaukės yra geros drėkinančios popieriniuose pakeliuose. o prausiklį su mėtom naudoja mano paauglys sūnus.
nepatiko linija su alavijais ir kremai kūnui.
bet iš principo gaila, kad į mūsų miestelį drogas nebeveža alteros doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 06 22, 13:30)

Man labai patikdavo, kūno aliejukai, ne vieną esu sunaudojusi ir dar pirkčiau bet deja nėra, o MB pastoviai naudoja alavijų toniką, jam tinka, man jis nepatikdavo nes tarsi plėvele veidą aptraukdavo ax.gif
Atsakyti
Dabar galvoju, kad turbūt būsiu per daug nuvertinusi Altera kosmetiką blush2.gif
Atsakyti