Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(Evut @ 2010 06 10, 14:03)
Nelabai suprantu, dėl ko jums tas dirbtinis kristalas nepatinka. Dėl minties, kad jis dirbtinis? g.gif

Iš dalies visai pritarčiau Klombai.

Niekas neįrodė, kad dezodorantai tikrai kenkia. Na, gerai, įtarimams pagrindas yra. Už tai negirdėjau, kad kas būtų įrodęs, kad natūralus kristalas nekenkia - ar kas nors buvo atlikęs tokius tyrimus? Ir pagaliau, ar kas nors palygino dirbtinį ir natūralų kristalus ir įrodė, kad vienas jų kažkuo pranašesnis?
O tame straipsnyje praktiškai jokios informacijos nėra.

labai teisingai pastebejai, man teko bunant vokietijoje matyti laika apie dezodorantus, tai nezinau ten snekejo, kad tie akmenys yra geriau, bet konkreciu tyrimu jokiu nepateikia... g.gif tai kazin, bet as naudoju thai ir nesiskundziu..
Atsakyti
QUOTE(Evut @ 2010 06 10, 14:03)
Nelabai suprantu, dėl ko jums tas dirbtinis kristalas nepatinka. Dėl minties, kad jis dirbtinis? g.gif

Iš dalies visai pritarčiau Klombai.

Niekas neįrodė, kad dezodorantai tikrai kenkia. Na, gerai, įtarimams pagrindas yra. Už tai negirdėjau, kad kas būtų įrodęs, kad natūralus kristalas nekenkia - ar kas nors buvo atlikęs tokius tyrimus? Ir pagaliau, ar kas nors palygino dirbtinį ir natūralų kristalus ir įrodė, kad vienas jų kažkuo pranašesnis?
O tame straipsnyje praktiškai jokios informacijos nėra.

4u.gif ai, nusprendžiau nelaukti, kol įrodys ar neįrodys - nusipirkau šitą ir tepliosiuos, nežinau kiek veiks kiek ne..bet bent jau sertifikuotas tongue.gif lotuliukas.gif o THAI atidėjau geresniems laikams - reik pasidomėt plačiau kas ir kaip ten 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Favorites @ 2010 06 10, 23:02)
4u.gif  ai, nusprendžiau nelaukti, kol įrodys ar neįrodys - nusipirkau  šitą ir tepliosiuos, nežinau kiek veiks kiek ne..bet bent jau sertifikuotas  tongue.gif  lotuliukas.gif  o THAI atidėjau  geresniems laikams - reik pasidomėt plačiau kas ir kaip ten  4u.gif  biggrin.gif

Lauksiu atsiliepimų, ar tikrai netepa drabužių 4u.gif
Atsakyti
Aš pastebėjau, kad man oda priprato prie alūno akmenėlio, ir dabar nebeturi tokio poveikio kaip pačioj pradžioj tik nusipirkus. Tai dabar kitokį naudoju, o paskui vėl keičiu į alūą. Gal yra daugiau tai pastebėjusių?
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2010 06 13, 13:13)
Aš pastebėjau, kad man oda priprato prie alūno akmenėlio, ir dabar nebeturi tokio poveikio kaip pačioj pradžioj tik nusipirkus. Tai dabar kitokį naudoju, o paskui vėl keičiu į alūą. Gal yra daugiau tai pastebėjusių?

aš tai irgi pastebėjau.. rolleyes.gif
Atsakyti
jus man dabar pasakykit kuom skiriasi kosmetika turinti toki pati sertifikata, pvz natur kosmetik zenkliuka, ji galima rasti ant logonos ir ant alteros ar alverde jis toks pats, produktu kainos kardinaliai skiriasi, tai kas realiai skiriasi, kad ju kainos tokios skirtingos? ar mokame brangiau uz logona del reklamos ir kitu marketinginiu reikaliuku g.gif nes turiu logona krema ir alverde krema ir palyginau zenkliukai tokie patys g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 06 13, 19:45)
jus man dabar pasakykit kuom skiriasi kosmetika turinti toki pati sertifikata, pvz natur kosmetik zenkliuka, ji galima rasti ant logonos ir ant alteros ar alverde jis toks pats, produktu kainos kardinaliai skiriasi, tai kas realiai skiriasi, kad ju kainos tokios skirtingos? ar mokame brangiau uz logona del reklamos ir kitu marketinginiu reikaliuku  g.gif nes turiu logona krema ir alverde krema ir palyginau zenkliukai tokie patys  g.gif

Manyčiau, kad skiriasi sudėtis. Tarkim, logonos kosmetikoje yra visokių aliejukių, sviestukų, o alteros kosmetikoje koks vienas kitas aliejukas. Ženkliukas parodo, kad sudėtis (nepamenu kiek tiksliai procentų) yra ekologiška. Tikiuosi suprantamai paaiškinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 06 09, 13:54)
Droguose budavo ne Alverde, o Alterra mirksiukas.gif Bet man kartais kyla toks pamąstymas, ar tik čia ir nebus ta dingusi Alterra persivadinusi biggrin.gif

Alterra tik iš Lietuvos dingo, gamintojo šalyje dar galima rasti.
Atsakyti
Sveikos. Norėjau paklausti ar tikrai viskas ekologiška puslapyje www.ekolinija.lt ? Ir šiaip įdomu kodėl į šampūnus dedama citrinų rūgštis? Dėl blizgumo? Ar ji nesausina?
Atsakyti
Sveikos merginos,
įsiterpiu į jūsų diskusijas su tokiu klausimu: Ar esate kuri nors bandžiusi Urtekram kūno šveitiklį? Štai šį: http://www.ekoeko.lt...mp;changelang=2
Kokie atsiliepimai?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 06 13, 19:45)
jus man dabar pasakykit kuom skiriasi kosmetika turinti toki pati sertifikata, pvz natur kosmetik zenkliuka, ji galima rasti ant logonos ir ant alteros ar alverde jis toks pats, produktu kainos kardinaliai skiriasi, tai kas realiai skiriasi, kad ju kainos tokios skirtingos? ar mokame brangiau uz logona del reklamos ir kitu marketinginiu reikaliuku  g.gif nes turiu logona krema ir alverde krema ir palyginau zenkliukai tokie patys  g.gif

Skiriasi sudetiniu daliu kokybe. Tiesiog naudojami ekologiski, taciau nepacios auksciausios kokybes aliejai ir kitos sudedamosios dalys.
Ekologiska, tai tik reiskia, kad nekenkia gamtai.
Tai paciai Logonai ar Aubrey kosmetikai yra naudojami toli grazu ne auksciausios kokybes komponentai . Ji gali pamaitinti ar sudrekinti oda, bet ispresti tam tikru problemu - nelabai. Cia zinoma kiekvieno teise rinktis pagal poreikius ir kisene.
Atsakyti
Kitoje temoje klausiau, bet ir šioje paklausiu to paties :

Gal galite man patarti - noriu šampūno natūralaus ir lengvo, tinkančio kasdieniam plovimui, bet aš jį norėčiau pati "pasigerinti" - na pvz vyrui įlašinčiau arbatmedžio EA, nuo pleiskanų, sau - rozmarinų EA. Vnždž man kaip ir tokios šampūno bazės reiktų. Gal galit patarti koks šampūnas tam tiktų. 4u.gif
Atsakyti