Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

Turiu klausimuką, gal patartumėt kokį purškaliuką, kad saugotų plaukus nuo UV spindulių ax.gif
nevisada yra galimybė ir noras nešioti galvos apdangalus, tad, jeigu tiksliai pamenu, yra purškaliukų apsauginių ax.gif ką patartumėt? g.gif
norėtųsi ekologiško dalyko, nes pamažu pereinu prie jos, atsirenku, kas tinka, kas ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(myself @ 2010 06 07, 20:00)
Pavyzdžiui, ši kaukė žinau, kur kainuoja 35 Lt, o naturata.lt 47 Lt

Mes taip pat žinome - juk kiekvieną kartą skirtingose vietose vieniems ar kitiems produktams yra taikomos akcijos ir kaskart tikrai ne tose pačiose vietose cool.gif.
Beje, žinome kur tokios kaukės yra bent 10 litų brangesnės:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 08 birželio 2010 - 11:43
Sveikos merginos. Gal galit pasakyt kur galima įsigyti ALVERDE šampūnų? Ačiū kas padės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilbur @ 2010 06 08, 14:27)
Sveikos merginos. Gal galit pasakyt kur galima įsigyti ALVERDE šampūnų? Ačiū kas padės  4u.gif

Įsiveskite šį žodį į googl'ą ir taip surasite.
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2010 06 08, 12:41)
Mes taip pat žinome - juk kiekvieną kartą skirtingose vietose vieniems ar kitiems produktams yra taikomos akcijos ir kaskart tikrai ne tose pačiose vietose cool.gif.
Beje, žinome kur tokios kaukės yra bent 10 litų brangesnės:)

Šaunu, kad žinote, bet gal yra, kas nežino.
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2010 06 08, 14:42)
Įsiveskite šį žodį į googl'ą ir taip surasite.

Ačiū už patarimą, bet aš jau taip ieškojau, deja nesėkmingai.... Randu atsiliepimus, kad merginos turi, vadinasi kažkur randa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilbur @ 2010 06 09, 12:58)
Ačiū už patarimą, bet aš jau taip ieškojau, deja nesėkmingai.... Randu atsiliepimus, kad merginos turi, vadinasi kažkur randa  ax.gif

Pažiūrėkit Droguose, anksčiau būdavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 06 09, 13:48)
Pažiūrėkit Droguose, anksčiau būdavo ax.gif

Droguose budavo ne Alverde, o Alterra mirksiukas.gif Bet man kartais kyla toks pamąstymas, ar tik čia ir nebus ta dingusi Alterra persivadinusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 06 09, 13:54)
Droguose budavo ne Alverde, o Alterra mirksiukas.gif Bet man kartais kyla toks pamąstymas, ar tik čia ir nebus ta dingusi Alterra persivadinusi biggrin.gif

doh.gif Netaip perskaičiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2010 06 06, 21:42)
Ot imsiu  ir "padarysiu" THAI antireklamą. Nors iš tiesų tai tik tiesą pasakysiu, kurios nežinojau nė pati. Prieš gerą mėnesį šios firmos akmenį išmečiau su visam tongue.gif. Apie tai, kuo skiriasi sintetinis ir natūralus alūno kristalas ax.gif.

unsure.gif ot geras...nu tiksliau ot š...das cool.gif

ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 06 09, 14:54)

ne, cia ne tas pats, cia dvi skirtingos firmos. ax.gif nes vokietijoj ju abieju parduotuvese gali rasti
Atsakyti
Nelabai suprantu, dėl ko jums tas dirbtinis kristalas nepatinka. Dėl minties, kad jis dirbtinis? g.gif

Iš dalies visai pritarčiau Klombai.

Niekas neįrodė, kad dezodorantai tikrai kenkia. Na, gerai, įtarimams pagrindas yra. Už tai negirdėjau, kad kas būtų įrodęs, kad natūralus kristalas nekenkia - ar kas nors buvo atlikęs tokius tyrimus? Ir pagaliau, ar kas nors palygino dirbtinį ir natūralų kristalus ir įrodė, kad vienas jų kažkuo pranašesnis?
O tame straipsnyje praktiškai jokios informacijos nėra.
Atsakyti