Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(gabija77 @ 2010 06 04, 20:24)
to skysto talpa nedidele, bet kiek ml nepasakysiu, gal kokiu 50  g.gif  sudetis susikristalizave drusku akmenukai ir vandui....

O ilgam užtenka?
Atsakyti
QUOTE(Magrėtė @ 2010 06 05, 12:06)
O ilgam užtenka?

zinok skysta as pirma karta perku, visada akmenuka pirkdavau tai uztekdavo mazdagu 2 metam, purskiamas manau greiciau baigsis, bet ji galima uzpilti vandeniu kelis kartus yr sugraduota kiek pirma karta pilti vandens, kiek antra ir pan.
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2010 06 01, 19:16)
sveikos merginos
ka pasiulytumet jaunai odai,paauglei.oda jautri,linkusi i spuogelius .brendimo bedos.jau apsigydem,naudojom muila eko,ir krema buvau pirkusi.dabar nerandu nuorodeles.gal padesit? 4u.gif

Mano oda irgi tokia buvo ir dar šiek tiek yra, tik gal seniau nebuvo jautri. Labai gerai probleminei odai arbatmedis, bet jis jautriai turbūt netinka, todėl patariu pabandyt ką nors iš medetkų, ramunėlių, levandų. Pavyzdžiui, medetkų fitolį, levandų eterinį aliejų arba kad ir nuovirus šitų augalų. smile.gif Dar nuo randelių tamanai labai gerai, bet nežinau, ar jie jautriai odai tinka. Levandos ir tamanai regeneruoja odą, o ramunėlės ir medetkos ją dar ir ramina. Tai produktai, kurie tikrai padeda daugumai. Dar galite riebiai odai pabandyti santalus, pelargonijas (levanda irgi tinka) ir labai daug yra tų eterinių, bet nežinau, ar jie tinka jautriai odai.
Aš pati labai mėgstu lietuviškus augaliukus, tai riebiai odai iš visiems žinomų tinka dilgėlės, bet vėl nežinau, ar jie tinka jautriai odai. Ramunėlės irgi naudojamos riebiai odai.

QUOTE(smokey_eyes @ 2010 06 01, 19:50)
gal butu kokiu pasiulymu kur sunaudot rafinuota alieju?  ant odos nelabai noretusi tept, visgi sendina doh.gif  isdure pardarveja doh.gif

Parduot? biggrin.gif Jei ekologiškai rafinuotas suvalgyt.
Nieko jie nesendina, čia KN propaganda užsiėmė. Jie tiesiog šiaip labai nesveika, nors lyginant su neekologiškais pirktiniais kremais jie žymiai sveikiau.
Atsakyti
Va man irgi tokios pačios problemos, kas labai padėjo, tai vietoj prausiklio ružavo molio mišinio su vandeniu ir jojobos aleijum naudojimas, tiek poras pravalo, tiek žaizdelės užgyja, pati oda tapo žymiai skaistesnė ir švaresnėsmile.gif

tad vakarais plaunu veiduką šiuo mišiniu, o rytais virintu vandeniu, taip jau nuo žiemos, tai rezultatas tikrai jaučiasi:)
4u.gif

tačiau dabar prasidėjo kitos problemos, turėjau kokias tris paskiras dienas su įtampa ir privalomu buvimu saulėje,ir po jų vis grįžtu su alergiškai išberta, niežtinčia veido oda, nesuprantu, ar čia gali būti alergija į saulę, į stresą ar dar į ką blink.gif verysad.gif niekad taip nebūdavo. pirmus du kartus pasitepiau arbatmedžio aliejum,labai nuramino ir jau ryte odelė jautėsi gerai, vėl kokia savaitę buvo normali, o vakar vėl išbėrė, na galvoju,reik vėl arbatmedžiu pasitempt,tik šįkart kremuką tepiau,tai baisu,galvojau, visą odą nusigremsiu, taip kutent padėjo.. tai dabar galvoju, kas tai odelei tokią įtaką padarė:/
Atsakyti
Arbuzu, negali būti taip, kad per intensyvias priemones naudojot ir oda pasidarė jautri? Nebandėt naudoti apsauginio kremo nuo saulės?

Ir kur perkate tą rausvą molį?

Visai pamiršau apie odos valymą, juk tai labai svarbu riebiai ir probleminei odai. Aš irgi naudoju molį prausimui, tik gasulo. Nors merginos jį labai giria kaip švelnų ir gerai plaunantį, nesu tikra, ar jis taip jau gerai plauna.
Odą gerai valo molio kaukės, galima ir su priedais. Apie molius esu rašiusi ankščiau 39tame puslapyje, jei įdomi mano nuomonė. biggrin.gif
Atsakyti
na man molis tai labai gerai plauna, aš jį pasiruošiu labai skystą palygint ir daug aliejaus pilu, kad kuo švelnesnis plovimas būtų, ir blakstienų tušas puikiai nusiplauna, ko man niekad nebūdavo bandant paprastai nuvalyt tušą su sušlapintu vatos gabalėsiu aliejum. O jį pirkau eurokos parduotuvėj, rusiškas, ir rinkaus ružava, nes pagal visus aprašymus, tai jis idealiausias jautriai odai. šitą pabaigsiu, bandysiu rasuli:)
Apsauginio kremo tai nenaudojau pirmais kartais, vakar tik pasitepiau, bet su mažu SPF... doh.gif

pasiskaitinėjau trupučiuką, na tai visos mano bėdos tikrai labai panašios į alergiją saulei, tik tas keista,kad niekad gyvenime to nebuvo, nors esu gan šviesi. nuo rudenio naudoju natūralesnes priemones veidui, bet kūnui tai visad naudodavau aliejus, tad keista, kad ir rankų beo kojų oda sureagavo tai neigiamai į saulį..gal kokių medžiagų trūksta odai...
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 06 04, 16:23)
as tai naudoju thai, gaunasi dar pigiau, o dabar iki buvo akcija tai 10 lt sumokejau tik.  thumbup.gif tik ten ne thai, kitoks kazkoks pavadinimas. bet tokie patys akmenukai tik patogiau naudoti juos nes istirpini vandenyje ir purskiesi kaip iprasta dezika

Ot imsiu ir "padarysiu" THAI antireklamą. Nors iš tiesų tai tik tiesą pasakysiu, kurios nežinojau nė pati. Prieš gerą mėnesį šios firmos akmenį išmečiau su visam tongue.gif. Apie tai, kuo skiriasi sintetinis ir natūralus alūno kristalas ax.gif.
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2010 06 06, 20:42)
Ot imsiu  ir "padarysiu" THAI antireklamą. Nors iš tiesų tai tik tiesą pasakysiu, kurios nežinojau nė pati. Prieš gerą mėnesį šios firmos akmenį išmečiau su visam tongue.gif. Apie tai, kuo skiriasi sintetinis ir natūralus alūno kristalas ax.gif.

Prisijungsiu prie antireklamos. Ir jisai man visai prakaito kvapo nepanaikindavo schmoll.gif Ismeciau.
Atsakyti
QUOTE(asara1 @ 2010 06 07, 11:59)
Ot imsiu  ir "padarysiu" THAI antireklamą. Nors iš tiesų tai tik tiesą pasakysiu, kurios nežinojau nė pati. Prieš gerą mėnesį šios firmos akmenį išmečiau su visam . Apie tai, kuo skiriasi sintetinis ir natūralus alūno kristalas .

Turiu lygiai tokį patį ir negaliu atsidžiaugti. smile.gif Nors sako naturata.lt labai jau kainas užsikėlę, bet man ten viskas kokybe kvepia.
Prakalbot apie veido priežiūrą: aš veidui naudoju MONOI de Tahiti muilą.
O gal žinot kur geriausia pirkti molius, atsižvelgiant į kainos ir kokybės santykį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magrėtė: 07 birželio 2010 - 11:14
QUOTE(MAMarija @ 2010 06 06, 20:42)
Ot imsiu  ir "padarysiu" THAI antireklamą. Nors iš tiesų tai tik tiesą pasakysiu, kurios nežinojau nė pati. Prieš gerą mėnesį šios firmos akmenį išmečiau su visam tongue.gif. Apie tai, kuo skiriasi sintetinis ir natūralus alūno kristalas ax.gif.

O kuo blogai ar tas mineralas naturalus ar isaugintas, jeigu esme ir sudetis labai panasi? Ar potassium ar amonnium, vis tiek tai yra aliuminio druskos. Skaiciau kazkur straipsni, kad tie kristalai irgi turi aliuminio, nuo kurio mes taip begam sintetiniuose dezodorantuose. Tik tiek kad aliuminio molekules kristaluose yra didesnes ir neisiskverbia i oda, tame ir yra tas gerumas. Ir ta pati savybe yra tiek naturaliu tiek susintetintu kristalu.
As pati turiu kazkoki amerikietiska atsisiuntus, kazkada issirinkau nes geriausi atsiliepimai buvo visam pasaulyje. Sudetis ten ir naturalios druskos, ir tas pats amonium alum. Tikrai veiksmingas ir negaliu atsidziaugt, man net geriau nei kazkada naudoti sintetiniai. Bet kiek girdejau lygiai taip pat veiksmingi kokie nors Sante ir panasus. Thai tai daugeliui netinka ir nepatinka, matyt lietuviai kaip ir visur nesugeba gerai ismokt nukopijuot ir kokybiskai padaryt.
Atsakyti
QUOTE(Magrėtė @ 2010 06 07, 12:13)
Turiu lygiai tokį patį ir negaliu atsidžiaugti. smile.gif Nors sako naturata.lt labai jau kainas užsikėlę, bet man ten viskas kokybe kvepia.
Prakalbot apie veido priežiūrą: aš veidui naudoju MONOI de Tahiti muilą.
O gal žinot kur geriausia pirkti molius, atsižvelgiant į kainos ir kokybės santykį?

Kainas jie tikrai užsikėlę, o dar už siuntimą nemažą sumą reikia mokėti. Pavyzdžiui, ši kaukė žinau, kur kainuoja 35 Lt, o naturata.lt 47 Lt

http://www.naturata....ralin-kauk.html
Atsakyti
QUOTE(klomba @ 2010 06 07, 12:22)
O kuo blogai ar tas mineralas naturalus ar isaugintas, jeigu esme ir sudetis labai panasi? Ar potassium ar amonnium, vis tiek tai yra aliuminio druskos. Skaiciau kazkur straipsni, kad tie kristalai irgi turi aliuminio, nuo kurio mes taip begam sintetiniuose dezodorantuose. Tik tiek kad aliuminio molekules kristaluose yra didesnes ir neisiskverbia i oda, tame ir yra tas gerumas. Ir ta pati savybe yra tiek naturaliu tiek susintetintu kristalu.
As pati turiu kazkoki amerikietiska atsisiuntus, kazkada issirinkau nes geriausi atsiliepimai buvo visam pasaulyje. Sudetis ten ir naturalios druskos, ir tas pats amonium alum. Tikrai veiksmingas ir negaliu atsidziaugt, man net geriau nei kazkada naudoti sintetiniai. Bet kiek girdejau lygiai taip pat veiksmingi kokie nors Sante ir panasus. Thai tai daugeliui netinka ir nepatinka, matyt lietuviai kaip ir visur nesugeba gerai ismokt nukopijuot ir kokybiskai padaryt.

Ant maniškio parašyta 100% Potassium alun (Prancūziškas). O šiaip, kiekvienas pasirenka kuo tikėti. smile.gif
Atsakyti