QUOTE(girene @ 2010 06 01, 19:16)
sveikos merginos
ka pasiulytumet jaunai odai,paauglei.oda jautri,linkusi i spuogelius .brendimo bedos.jau apsigydem,naudojom muila eko,ir krema buvau pirkusi.dabar nerandu nuorodeles.gal padesit?
Mano oda irgi tokia buvo ir dar šiek tiek yra, tik gal seniau nebuvo jautri. Labai gerai probleminei odai arbatmedis, bet jis jautriai turbūt netinka, todėl patariu pabandyt ką nors iš medetkų, ramunėlių, levandų. Pavyzdžiui, medetkų fitolį, levandų eterinį aliejų arba kad ir nuovirus šitų augalų.
Dar nuo randelių tamanai labai gerai, bet nežinau, ar jie jautriai odai tinka. Levandos ir tamanai regeneruoja odą, o ramunėlės ir medetkos ją dar ir ramina. Tai produktai, kurie tikrai padeda daugumai. Dar galite riebiai odai pabandyti santalus, pelargonijas (levanda irgi tinka) ir labai daug yra tų eterinių, bet nežinau, ar jie tinka jautriai odai.
Aš pati labai mėgstu lietuviškus augaliukus, tai riebiai odai iš visiems žinomų tinka dilgėlės, bet vėl nežinau, ar jie tinka jautriai odai. Ramunėlės irgi naudojamos riebiai odai.
QUOTE(smokey_eyes @ 2010 06 01, 19:50)
gal butu kokiu pasiulymu kur sunaudot rafinuota alieju? ant odos nelabai noretusi tept, visgi sendina
isdure pardarveja
Parduot?
Jei ekologiškai rafinuotas suvalgyt.
Nieko jie nesendina, čia KN propaganda užsiėmė. Jie tiesiog šiaip labai nesveika, nors lyginant su neekologiškais pirktiniais kremais jie žymiai sveikiau.