Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(Pookelis @ 2010 05 26, 13:49)

Esam bandę. Visai nieko. Nuo sumušimų, žaizdelių, išbėrimų, sakė, tinka atsiradus bėdoms maitinančioms mamoms ir t.t.

QUOTE(gabija77 @ 2010 05 26, 21:39)
o kiek mokejai?  blush2.gif

Tiksliai nepamenu, bet tikrai nedaug

QUOTE(gabija77 @ 2010 05 26, 23:31)
siandien pirma karta isbandziau kokosu alieju plaukam, bet ar gali buti kad suerzino galvos oda  g.gif  nes  pasitepiau galiukus o ant ranku kas buvo like perbraukiau per plauku saknis ir pradejo po keliu min be proto niezeti  doh.gif  gal cia del to taip, kad pries naudojima pasildziau ir mano akim per daug as ji pasildziau  g.gif  o siaip palaikiau puse val ir ejau plauti galvos nes jau neapsikenciau su tuo niezejimu  doh.gif  o galiukai po aliejaus tai  thumbup.gif  tik gal sampunas gerai neisiskalavo nes sukrito plaukai isdziuve  g.gif

Tikimybė,kad produktas vienam tiks, kitam ne visada išlieka mirksiukas.gif Kokoso aliejaus plaukų kaukėms nešildau. Jis gerai tirpsta rankose. Išteptus plaukus apsuku rankšluosčiu.
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 05 26, 16:21)
Mickeviciaus gatveje, ten yra faberlic atstovybe netoli ir priemones papuosalams gaminti tai tarp ju yra ta parduotuve. tokia nuo gatves nekrentanti i akis. kitoj gatves pusei jei neklystu sodra. nu bet ir paaiskanau  doh.gif bet gal suprasi  blush2.gif

Aha dekui 4u.gif , cia Holos, kai praeita syki buvau, nemaciau Laveros g.gif
Atsakyti
siandien pirma karta isbandziau kokosu alieju plaukam, bet ar gali buti kad suerzino galvos oda  g.gif  nes  pasitepiau galiukus o ant ranku kas buvo like perbraukiau per plauku saknis ir pradejo po keliu min be proto niezeti  doh.gif  gal cia del to taip, kad pries naudojima pasildziau ir mano akim per daug as ji pasildziau  g.gif  o siaip palaikiau puse val ir ejau plauti galvos nes jau neapsikenciau su tuo niezejimu  doh.gif  o galiukai po aliejaus tai  thumbup.gif  tik gal sampunas gerai neisiskalavo nes sukrito plaukai isdziuve  g.gif

As tai kadangi ypatingo poveikio plaukams po šių kokoso aliejaus kaukių nepastebėjau, tai dabar susigalvojau kitą šio azliejaus pritaikymo buda- kadangi turiu labai purius plaukus linkusius garbanotis, o sukuosena reikalauja tiesiu plauku, tai issidziovinus plaukus sutepu juos kokosu aliejumi, jie pasunksta ir issitiesina:) Tik labai svarbu nepadauginti, nes jei padauginsit atrodys kaip riebaluoti:)
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2010 05 27, 10:16)
Aha dekui 4u.gif , cia Holos, kai praeita syki buvau, nemaciau Laveros g.gif

tai gal as tada ne taip nuziurejau firma blush2.gif doh.gif arba maciau ka norejau lotuliukas.gif nes as tik aki uzmeciau ten i kremus g.gif dabr internete paziurejau tai tikrai nelabai jie lavera prekiauja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 05 27, 11:45)
tai gal as tada ne taip nuziurejau firma  blush2.gif  doh.gif  arba maciau ka norejau  lotuliukas.gif nes as tik aki uzmeciau ten i kremus  g.gif  dabr internete paziurejau tai tikrai nelabai jie lavera prekiauja  blush2.gif

Aha, matyt sumaišiai su Weleda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadeja @ 2010 05 27, 08:18)
Esam bandę. Visai nieko. Nuo sumušimų, žaizdelių, išbėrimų, sakė, tinka atsiradus bėdoms maitinančioms mamoms ir t.t.
Tiksliai nepamenu, bet tikrai nedaug
Tikimybė,kad produktas vienam tiks, kitam ne visada išlieka  mirksiukas.gif  Kokoso aliejaus plaukų kaukėms nešildau. Jis gerai tirpsta rankose. Išteptus plaukus apsuku rankšluosčiu.

na tikrai kad ne daug kainuoja kremas, 50 g 11 lt. smile.gif
Atsakyti

Kokios firmos tas kokosų aliejus?
Atsakyti
Gal rasit ir čia ko reikia http://www.gamtosdovanos.lt/ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evut @ 2010 05 29, 22:25)
Kokios firmos tas kokosų aliejus?

toks http://www.oelmuehle...9d7061b3ab6.jpg tik pas mane 30 ml tai kitoks indelis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabija77: 30 gegužės 2010 - 21:39
o kokosu alieju is sveiku produktu dabar kai silta i saldytuva deti, ar nekreipti demesio i ta jo patirpima? nes man jis dabar kai silta ir toks patirpes, toks jausmas, lyg sugedes butu, kazkaip lyg ir smirda jis man net.. nors skaiciau cia,kad viskas tvarkoj lyg ir. bet ant jo parasyta, kad laikyt tamsioj vesioj vietoj. tai gal vistik saldytuvan?
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 05 31, 17:45)
o kokosu alieju is sveiku produktu dabar kai silta i saldytuva deti, ar nekreipti demesio i ta jo patirpima? nes man jis dabar kai silta ir toks patirpes, toks jausmas, lyg sugedes butu, kazkaip lyg ir smirda jis man net.. nors skaiciau cia,kad viskas tvarkoj lyg ir. bet ant jo parasyta, kad laikyt tamsioj vesioj vietoj. tai gal vistik saldytuvan?

Aš nededu į šaldytuvą, man tai normalu, kad jei šilta patirpsta. Aš virtuvėj stalčiuje laikau, kaip ir alyvuogių aliejų. O kad patirpo, tai tikrai nepagedo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 05 30, 22:35)
toks http://www.oelmuehle...9d7061b3ab6.jpg tik pas mane 30 ml tai kitoks indelis.

O jis čia ne maistinis? Nes jei maistinis, tai gali būti, kad taip atsitiko būtent dėl to, o su kitokiu kokosų aliejumi nebūtų. Nežinau, ar jis geras, rafinuotas ar nerafinuotas, nes nebandžiau, bet net ekologiškai rafinuoto aliejaus poveikis būna kitoks negu nerafinuoto.
Paprastai naudojant aliejų kaip plaukų kaukę, jį reikia geriau, krupčiau, daugiau kartų išplauti. smile.gif

QUOTE(agnuske @ 2010 05 31, 18:45)

Na, buvo jau apie tai kalbėta. Jei trumpai tai kokosų aliejus tirpsta, kai kambariuose pakyla temperatūra, nes skystėja gana žemoj temperatūroj. Kaip ir kiti aliejai gali būti laikomi ne šaldytuve, taip ir kokosų gali būti laikomas ne šaldytuve. Be to, aliejui, kaip ir daugumai kitų produktų, labiau kenkia didelis temperatūrų skirtumas, todėl į šaldytuvą jo geriau nedėti.
Atsakyti