Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(Gretukas* @ 2010 05 25, 14:38)
Kažkas rašė,kad irgi ieško Kaune Laveros įdegio kremo,ir jei kažką praleidau tai nepykit,nes mačiau šiandien jį Urmo bazėj,tuose traukinukuose,šalia 8 salės.

O ! Reiks užsukti,koks adresas ? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretukas*: 25 gegužės 2010 - 17:41
QUOTE(gabija77 @ 2010 05 25, 15:40)
o kuom skiriasi kokosu aliejus maistinis ir kosmetinis? nes vakar nusipirkau kaip ir maistini, galiu as juo plaukus tepti  g.gif  jo poveikis bus toks pat kaip kosmetinio? va kosmetinis http://www.sveikipro...olmuhle-solling o as pirkau toki http://www.sveikipro...olmuhle-solling  g.gif

Aš turėjau tą maistinį ir dabar iš AN turiu, tai poveikis toks pat, jokio skirtumo nepastebėjau mirksiukas.gif Ant plaukų, odos gali tepti smile.gif
Atsakyti
Gal galit patarti kur perkat eterinius aliejus, kad butu kokybiski ir kaina ne pati auksciausia, nes paskutiniu metu pirkau keleta eukaliptu EA skirtingose vietose tai sakyciau kokybe zenkliai skiriasi.
Kazkaip pirkti brangiausius ranka nekyla, o prasto irgi nesinori, gal jau kas atlkikote si rinkos tyrima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ievalen @ 2010 05 26, 11:53)
Gal galit patarti kur perkat eterinius aliejus, kad butu kokybiski ir kaina ne pati auksciausia, nes paskutiniu metu pirkau keleta eukaliptu EA skirtingose vietose tai sakyciau kokybe zenkliai skiriasi.
Kazkaip pirkti brangiausius ranka nekyla, o prasto irgi nesinori, gal jau kas atlkikote si rinkos tyrima  ax.gif

Aš perku Aroma Natural. Geros kokybės produktas turi savo kainą. Nemanau, kad kokybišką EA galima nusipirkti pigiai.
Atsakyti
o ką manot apie šitą http://www.evija.lt/lt/apie-krema/ ?
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2010 05 26, 14:49)

idomu kokia jo kaina ax.gif nes pagal aprasyma toks visai nieko atrodo, gal butu veiksmingesnis uz medetku tepala
Atsakyti
QUOTE(myself @ 2010 05 26, 12:06)
Aš perku Aroma Natural. Geros kokybės produktas turi savo kainą. Nemanau, kad kokybišką EA galima nusipirkti pigiai.

Siaip siam puslapyje kainos an patinka thumbup.gif nes kitur kur ziurejau zenkliai brangesnes

Aciu reiks pabandyti
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 05 25, 13:43)
jo yra ir naujai atsidariusioje parduotuveje, netoli laisves alejos.  ax.gif

o kurioje konkreciau vietoje ta parduotuvele yra? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2010 05 26, 17:02)
o kurioje konkreciau vietoje ta parduotuvele yra? 4u.gif

Mickeviciaus gatveje, ten yra faberlic atstovybe netoli ir priemones papuosalams gaminti tai tarp ju yra ta parduotuve. tokia nuo gatves nekrentanti i akis. kitoj gatves pusei jei neklystu sodra. nu bet ir paaiskanau doh.gif bet gal suprasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2010 05 26, 13:49)

as turiu. Man tai jis zaizdeliu gydimams pirmas vaistas thumbup.gif man labai padeda ziema kai lupos skeldeje ir pan. Zodziu man jis labai labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2010 05 26, 18:11)
as turiu. Man tai jis zaizdeliu gydimams pirmas vaistas thumbup.gif man labai padeda ziema kai lupos skeldeje ir pan. Zodziu man jis labai labai thumbup.gif

o kiek mokejai? blush2.gif
Atsakyti
siandien pirma karta isbandziau kokosu alieju plaukam, bet ar gali buti kad suerzino galvos oda g.gif nes pasitepiau galiukus o ant ranku kas buvo like perbraukiau per plauku saknis ir pradejo po keliu min be proto niezeti doh.gif gal cia del to taip, kad pries naudojima pasildziau ir mano akim per daug as ji pasildziau g.gif o siaip palaikiau puse val ir ejau plauti galvos nes jau neapsikenciau su tuo niezejimu doh.gif o galiukai po aliejaus tai thumbup.gif tik gal sampunas gerai neisiskalavo nes sukrito plaukai isdziuve g.gif
Atsakyti