Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(gabija77 @ 2010 03 04, 17:51)
viena forumiete vezasi eko kosmetika is vokietijos tai pradziai galima ja pabandyti, nes kainos  thumbup.gif  o kiek ka pirkau likau patenkinta.  ax.gif

Taip, Vokietijos rinkoje tikrai pasirinkimas 100x didesnis ir kainos įvairesnių lygių smile.gif
Dažnai netgi siųstis iš užsienio puslapių (vokiškų, prancūziškų), pridėjus siuntimo išlaidas, išeina pigiau nei pirkti LT. Bet, aišku, tada nepauostysi, nepabandysi, spalvų nepažiūrėsi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 04, 18:01)
O ta roziu vandenuka kiek laiko galima laikyti atidaryta? Turbut ilgai naudojasi kaip tonikas?
O moli koki nauodoji? Skaiciau, kad kazkokie ten beverciai, dar kremu sudety kazkoks melynas molis negeras buna, bet vat koks gi geras, tai taip ir nezinau......
O kaip vadinasi ta kosmetika, turi sertifikatus?

Jei vėsiau laikant, tai, manau, gan ilgai. Nerašo, per kiek sunaudoti atidarytą, paprastai sakoma, kad per 6 mėn. Aš porą mėnesių jau kokių naudoju smile.gif

Apie molius irgi daug info internete: būna baltasisi, raudonasis, žaliasis, Rasulo (pastarasis ypač tinka prausimuisi, nes turi saponifikuojančių savybių). Na, o mėlyno tai man neteko girdėti smile.gif

"Kvapų namai" savo puslapyje daug informacijos pateikia, pavyzdžiui: http://www.kvapunamai.lt/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 04 kovo 2010 - 17:06
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 04, 19:01)
esu viska trinusi  smile.gif
Labai aciu, butinai domesiuos.
O ta roziu vandenuka kiek laiko galima laikyti atidaryta? Turbut ilgai naudojasi kaip tonikas?
O moli koki nauodoji? Skaiciau, kad kazkokie ten beverciai, dar kremu sudety kazkoks melynas molis negeras buna, bet vat koks gi geras, tai taip ir nezinau......
O kaip vadinasi ta kosmetika, turi sertifikatus?

alverde firma, o del sertifikatu nezinau, nesigilinau tik sudeti ziurejau, o ant pakuociu yra zenkliukas kontrolierer natural kosmetic, o kitas zenkliukas oko test. jie turi savo tinklalapi jei neklystu www.alverde.com
Atsakyti
vat sampuno tai ir as ieskau naturalaus kad sausiems plaukams tiktu ax.gif dabar turiu santes su jojoba tai biski sausina. turejau urtekram su rozem irgi sausino. avedos tinka dauguma , bet kaina kandziojasi. sekantispirkinys bus aubrey organics koks nors. girdejau kad siu sampunu sudetis labai gerai. blush2.gif dar man smalsu ka turi mergaites pasakyti apie welwdos sampunus ir neobio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2010 03 04, 20:55)
sekantispirkinys bus aubrey organics koks nors. girdejau kad siu sampunu sudetis labai gerai. blush2.gif  dar man smalsu ka turi mergaites  pasakyti apie welwdos sampunus ir neobio mirksiukas.gif

Pati bandžiusi nesu, bet iš daug ko girdėjau, kad riebalina plaukus (aš vien dėl to ir bijau bandyt). Tai Jums gal kaip tik bus, jei daug kas sausina smile.gif
O sudėtys tai jų tikrai puikios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2010 03 04, 19:55)
vat sampuno tai ir as ieskau naturalaus kad sausiems plaukams tiktu ax.gif    dabar turiu santes su jojoba  tai biski sausina. turejau urtekram su rozem irgi sausino.  avedos tinka dauguma , bet kaina kandziojasi. sekantispirkinys bus aubrey organics koks nors. girdejau kad siu sampunu sudetis labai gerai. blush2.gif  dar man smalsu ka turi mergaites  pasakyti apie welwdos sampunus ir neobio mirksiukas.gif

Weleda su rozmarinais labai tinka ir Verima roziu smapunas labai liux. O balzamas tai Sante Brilant care thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2010 03 04, 20:55)
vat sampuno tai ir as ieskau naturalaus kad sausiems plaukams tiktu ax.gif    dabar turiu santes su jojoba  tai biski sausina. turejau urtekram su rozem irgi sausino.  avedos tinka dauguma , bet kaina kandziojasi. sekantispirkinys bus aubrey organics koks nors. girdejau kad siu sampunu sudetis labai gerai. blush2.gif 

siulyciau pabandyt logonos su bambuku, man jis pasirode labai svelnus, nenusausinantis, nors mano plaukai prie riebesniu, bet man labai tiko rolleyes.gif aisku, geriausia butu pradziai susiveikti nedideli kieki pabandymui ax.gif o tavo ar patys plaukai sausi ar galvos oda ar ir tas ir tas?
Papildyta:
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 04, 21:11)
Pati bandžiusi nesu, bet iš daug ko girdėjau, kad riebalina plaukus (aš vien dėl to ir bijau bandyt). Tai Jums gal kaip tik bus, jei daug kas sausina smile.gif

weledos sampuna esu turejus su rozmarinais, tai man tikrai neriebalindavo rolleyes.gif plaukai budavo purus, labai patiko, tik kad man nuo jo regis niezedavo galva unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 03 05, 10:26)
weledos sampuna esu turejus su rozmarinais, tai man tikrai neriebalindavo rolleyes.gif plaukai budavo purus, labai patiko, tik kad man nuo jo regis niezedavo galva unsure.gif

Čia ne apie Weleda, o apie Aubrey Organics wink.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 05, 10:44)
Čia ne apie Weleda, o apie Aubrey Organics wink.gif

aaa biggrin.gif aisku 4u.gif apie aubrey sampunus kazkaip tikrai mazokai geru atsiliepimu, kiek teko skaityt ax.gif
Atsakyti
Merginos, gal zinote kas pardavineja sviestmedzio sviesta luitais ar dideliais gabalais? geriausiai butu Kaune 4u.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 03 04, 17:34)
gal kas zinot kavos tirscius galima naudoti kaip veido sveitikli  ax.gif  nes pamenu kazkada buvo diskutuota , kad kunui  thumbup.gif  bet kunui turiu kita, o veidui noreciau visiskai naturalaus tai prisiminiau kavos tirscius  g.gif  niekas nebandet  g.gif

Nebandziau,as bandziau su cukrum,tai biski patirpo aliejuki,labai smagiai sveitesi user posted image

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 04, 17:51)
Veidui paprastai naudoju molį - ir kaip prausiklį, kuris giliau valo, ir kaip kaukę. Jei norisi kažko rupesnio, galima naudoti avižinius dribsnius sumaltus, kukurūzų miltus ir t.t. smile.gif

O ar tinka sausai odai molis?
Merginos o koki atsiliepimai butu apie Laveros sampunus ir kondicionierius?
Nusipirkau siandien muila SUHADA Nature,su BDIH zenkliuku,tai greiciausiai sudeties ne neverta studijuoti,ar esat kuri bandzius?
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 03 05, 10:49)
aaa biggrin.gif aisku 4u.gif apie aubrey sampunus kazkaip tikrai mazokai geru atsiliepimu, kiek teko skaityt ax.gif

Kaip tik iš Pelenės parodos parsinešiau Aubrey šampūno ir kondicionieriaus mėginukus, nes smalsu išbandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2010 03 04, 21:55)
vat sampuno tai ir as ieskau naturalaus kad sausiems plaukams tiktu ax.gif    dabar turiu santes su jojoba  tai biski sausina. turejau urtekram su rozem irgi sausino.  avedos tinka dauguma , bet kaina kandziojasi. sekantispirkinys bus aubrey organics koks nors. girdejau kad siu sampunu sudetis labai gerai. blush2.gif  dar man smalsu ka turi mergaites  pasakyti apie welwdos sampunus ir neobio mirksiukas.gif

sveikutės, sausiems tiktų LAVERA šampūnas su laukinių rožių ekstraktu 4u.gif pati naudoju riebiems su cirtusais, tai mmmm biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti