Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(ernesin @ 2010 05 20, 17:10)
O kur galima įsigyti CATTIER produkcijos? mirksiukas.gif

Aš užsisakiau štai iš čia, va tokį :
http://www.ekopievos...zinio-atsp.html mirksiukas.gif

Dar pridėjo 5 įvairius mėginėlius kūno priemonių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolančiukė: 20 gegužės 2010 - 17:28
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 19, 14:05)
blink.gif
Faberlic setrifikuota?  g.gif  Parodykit!  bigsmile.gif

Parašysiu visiškai ne į temą, bet... Ko galima tikėtis iš pardavėjų, kurie savo puslapyje ačiū rašo su ų (ačių). biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Reina @ 2010 05 20, 16:00)
O dabar noriu pasiklausti kas ką naudojat ar žadat naudot apsaugai nuo saulės (tiek sau tiek vaikams)?

Man tai čia tragedija, negaliu nieko rast su spf ne mažesniu nei 50. verysad.gif
Va vieną tuoj įdėsiu į skelbimus parduot (Kaune)
Atsakyti
Gal kam teko bandyt šį ekologišką vašką depiliacijai? smile.gif

http://www.lacrima.l...ozatoriumi.html
Atsakyti
QUOTE(Jolančiukė @ 2010 05 20, 22:25)
Gal kam teko bandyt šį ekologišką vašką depiliacijai?  smile.gif

http://www.lacrima.l...ozatoriumi.html

Kiek SM skaičiau naudojančių atsiliepimus, tai tik geri mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evut @ 2010 05 20, 18:14)
Parašysiu visiškai ne į temą, bet... Ko galima tikėtis iš pardavėjų, kurie savo puslapyje ačiū rašo su ų (ačių). biggrin.gif  biggrin.gif

Tos raidės šalia, gal ne tą paspaudė. Būkime tolerantiškesnės. 4u.gif

Iš www.ekopievos.lt aš ne kartą užsisakiau, visada greitai pristatė, įdėjo mėginėlių. thumbup.gif Cattier firmos turiu valomąjį veido pienelį ir paakių kremą, patinka. Iš mėginėlių bandžiau šampūną ir losjoną kol kas, tai šampūnas neišplovė plaukų, reikėtų daugiau jo naudoti, tai nelabai apsimoka ilgaplaukei, o losjonas per tirštas man, sunkiau tepamas, geriau kokosų aliejus smile.gif

Beje, kad jau prabilau apie šampūnus, tai įdomu, kokius jūs naudojate. blush2.gif Nes dar nesusiradau ekologiško šampūno. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 20 gegužės 2010 - 23:26
Galiu tik pritarti dėl Cattier 4u.gif Šampūną baigiau šitą:

user posted image

Labai daug susinaudoja, plaukai šiurkštoki, na ir kaina schmoll.gif

Dabar aš ir dukrytė plaukus plaunam su šiuo:
user posted image

Mums jis visai patinka, geriau putoja, o kai dar kokoso aliejų panaudoju plaukams tai rezultatas geras ax.gif

Pienelis visai nesusigeria, neturiu su juo kantrybės schmoll.gif
Lūpų blizgiu esu patenkinta tongue.gif

Mačiau jie turi eko kvepaliukų, tik kažkaip sunku pirkti nepauosčius unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2010 05 20, 23:22)
Tos raidės šalia, gal ne tą paspaudė. Būkime tolerantiškesnės. 4u.gif

Iš www.ekopievos.lt aš ne kartą užsisakiau, visada greitai pristatė, įdėjo mėginėlių. thumbup.gif Cattier firmos turiu valomąjį veido pienelį ir paakių kremą, patinka. Iš mėginėlių bandžiau šampūną ir losjoną kol kas, tai šampūnas neišplovė plaukų, reikėtų daugiau jo naudoti, tai nelabai apsimoka ilgaplaukei, o losjonas per tirštas man, sunkiau tepamas, geriau kokosų aliejus smile.gif

Beje, kad jau prabilau apie šampūnus, tai įdomu, kokius jūs naudojate. blush2.gif Nes dar nesusiradau ekologiško šampūno. blush2.gif

Aš Urtekramo naudoju "Brown sugar" , man neblogai išplauna, nors plaunu aš kas antrą dieną, man riebaluojasi greit plaukai, bet jaučiu, jei sausesni būtų mano plaukai, tai jis sausintų tikriausia. Dar užsisakiau nemažai gerų nuomonių pelniusį SANTE Brilliant Care kondicionierių smile.gif
Papildyta:
QUOTE(AIRA @ 2010 05 21, 09:10)

Mums jis visai patinka, geriau putoja, o kai dar kokoso aliejų panaudoju plaukams tai rezultatas geras ax.gif

O kokosų aliejų naudojat ant išplautų plaukų? ar į šampūną? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolančiukė @ 2010 05 21, 10:27)
O kokosų aliejų naudojat ant išplautų plaukų?  ar į šampūną?  4u.gif

Ant neplautų jis tepamas ir laikomas kurį laiką(pagal poreikį ir turimą laiką), o tada išplaunamas plaunant galvą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolančiukė @ 2010 05 21, 09:27)
O kokosų aliejų naudojat ant išplautų plaukų?  ar į šampūną?  4u.gif

Jei ryte plaunu galvą, tai iš vakaro ištepu plaukus aliejumi ir per naktį taip būnu. Jį galima tepti ir ant švarių plaukų, jei jie labai sausi.
Atsakyti
gal kas naudojat Thai kuno minerala? jis tikrai naturalus ir nekenksmingas? nes as ji jau metai kaip naudoju ir tik dabar sumasciau pasidometi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 05 21, 09:35)
Ant neplautų jis  tepamas ir laikomas kurį laiką(pagal poreikį ir turimą laiką), o tada išplaunamas plaunant galvą mirksiukas.gif

Ir po to jau kondicionieriaus kaip suprantu nebereikia? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolančiukė @ 2010 05 21, 13:58)
Ir po to jau kondicionieriaus kaip suprantu nebereikia?  bigsmile.gif

Jei plaukams reikia tai gali dėti mirksiukas.gif Aš dažniausiai darau taip:išplaunu galvą su šampūnų, kondicionieriumi, otada ant drėgnų plaukų dar šiek tiek užtepu kokosų ax.gif
Atsakyti