QUOTE(Babi* @ 2010 05 19, 17:48)
Mane irgi baisingai siutina, kai bet kokiame forume paskaitau apie MK, the body shop, faberlic skelbiamą natūralumą
Taip, pinigų reikia visiems, bet reikia turėt proto ir nesakyt, kad 95% faberlic pudros yra natūrali, nors sudėtyje aiškiausiai matosi talkas, parabenai ir kiti nenetūralūs ingredientai. Vartotojų nekaltinu, nes pirmas dalykas- tai jų pasirinkimas. Antra:aš pati kažkada pirkau tokio tipo kosmetiką, nes nesidomėjau jos darom žala gamtai ir sau. Dar man ir juokinga ir kartu pikta, kai oriflame pradėjo skelbti savo kosmetikos ekologiškumą. Ir kur ten slepiasi tas natūralumas, kai vieni parabenai
Dar toks klausimas man iškilo:kodėl yra atskira natūralios komsmetikos gamintojų tema ir ši, nors esmė jų lyg ir vienoda
Kalbant apie tai, kaip Forever living produktai? Žinau, kad ne ekologiški, bet gal natūralūs pakankamai, ir sako, kad tų chemijų ten tiek, kad produktas laikytųsi, kiek reikia, bet ar tai tiesa?
Dar, eco firmos ekologiškas dezodorantas visas baltas palaidines sugadino, nes pažastys tapo geltonos. Be to, visai nelaiko kvapo
Gal ką patartumėte? ką pačios naudojate?