Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 19, 13:36)
Eik tu, ką, žinutę ištrynė??  blink.gif  biggrin.gif

iš kažkur yra įkalta, kad ten grynas molžemis  ax.gif

na surask dabar, kad gudri tongue.gif Nes aš jos tai neberandu biggrin.gif

jo, atkerta kelio gabalėlį, įdeda į dėžutę ir duoda dažytis... Ar ne tam skirtos pasakos ir apie kažkokią keptą pudrą, kur vieni silikonai ir parabenai? biggrin.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 05 19, 13:38)
blink.gif  net nebejuokinga...Nu bet kaip sitaip meluot!!!

bet kaip įdomu skaityti - ne tas žodis rolleyes.gif
Atsakyti
o, vėl dalis prevenciškų žinučių apie MK dingo biggrin.gif Bet spėjau išsisaugoti, jei ką cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 19 gegužės 2010 - 14:03
Mane irgi baisingai siutina, kai bet kokiame forume paskaitau apie MK, the body shop, faberlic skelbiamą natūralumą doh.gif Taip, pinigų reikia visiems, bet reikia turėt proto ir nesakyt, kad 95% faberlic pudros yra natūrali, nors sudėtyje aiškiausiai matosi talkas, parabenai ir kiti nenetūralūs ingredientai. Vartotojų nekaltinu, nes pirmas dalykas- tai jų pasirinkimas. Antra:aš pati kažkada pirkau tokio tipo kosmetiką, nes nesidomėjau jos darom žala gamtai ir sau. Dar man ir juokinga ir kartu pikta, kai oriflame pradėjo skelbti savo kosmetikos ekologiškumą. Ir kur ten slepiasi tas natūralumas, kai vieni parabenai doh.gif Dar toks klausimas man iškilo:kodėl yra atskira natūralios komsmetikos gamintojų tema ir ši, nors esmė jų lyg ir vienoda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 05 19, 17:48)
kodėl yra atskira natūralios komsmetikos gamintojų tema ir ši, nors esmė jų lyg ir vienoda blush2.gif

nes kai buvo sukurtas šis subforumas Rasma mūsų nepersikėlė, kad ten liktumėm atsvara. O ir čia skyreliui tokios temos dėl visumos reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 05 19, 17:48)
Mane irgi baisingai siutina, kai bet kokiame forume paskaitau apie MK, the body shop, faberlic skelbiamą natūralumą doh.gif Taip, pinigų reikia visiems, bet reikia turėt proto ir nesakyt, kad 95% faberlic pudros yra natūrali, nors sudėtyje aiškiausiai matosi talkas, parabenai ir kiti nenetūralūs ingredientai. Vartotojų nekaltinu, nes pirmas dalykas- tai jų pasirinkimas. Antra:aš pati kažkada pirkau tokio tipo kosmetiką, nes nesidomėjau jos darom žala gamtai ir sau. Dar man ir juokinga ir kartu pikta, kai oriflame pradėjo skelbti savo kosmetikos ekologiškumą. Ir kur ten slepiasi tas natūralumas, kai vieni parabenai doh.gif Dar toks klausimas man iškilo:kodėl yra atskira natūralios komsmetikos gamintojų tema ir ši, nors esmė jų lyg ir vienoda blush2.gif

Kalbant apie tai, kaip Forever living produktai? Žinau, kad ne ekologiški, bet gal natūralūs pakankamai, ir sako, kad tų chemijų ten tiek, kad produktas laikytųsi, kiek reikia, bet ar tai tiesa?

Dar, eco firmos ekologiškas dezodorantas visas baltas palaidines sugadino, nes pažastys tapo geltonos. Be to, visai nelaiko kvapo sad.gif Gal ką patartumėte? ką pačios naudojate?
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2010 05 19, 21:32)
Kalbant apie tai, kaip Forever living produktai?

Gal ką patartumėte?

irgi chemija, sudėtis pažiūrėk wink.gif

kaip dezodorantą gali naudoti laimą (mažą žalią citriną) - atsipjauni griežinėlį ryte, pasitepi pažastis, nudžiovini ir viskas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 20, 08:58)
irgi chemija, sudėtis pažiūrėk wink.gif

kaip dezodorantą gali naudoti laimą (mažą žalią citriną) - atsipjauni griežinėlį ryte, pasitepi pažastis, nudžiovini ir viskas wink.gif

Dėkui, pabandysiu, pagal viską tikrai turėtų padžiovinti odą drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šiandien gavau savo pirmąjį ekologiškos dekoratyvinės kosmetikos produktą- lūpų blizgesį iš CATTIER thumbup.gif džiaugiuosi kaip maža mergaitė biggrin.gif nors kalbant apie tai, dabar jau nebe taip baisu, jei ir dukružė prigriebus savo zūbas pasitepliotų mamai nematant (ką retsykiais mėgsta padaryt) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolančiukė: 20 gegužės 2010 - 14:13
Mielos, mamytes,
noreciau paprasyti patarimo - norisi isigyti naturalaus burnos skalavimo skyscio. Gal galetumete patarti? Aciu is anksto
Atsakyti
Sveikos mamytės,

Ačiū kažkuriai mamytei už paprotinimą apie alūno akmenėlį kaip priemonę nuo prakaito. Atrodo, jis kol kas man veiksmingiausias iš visų natūralių dezodorantų kiek teko naudoti.

O dabar noriu pasiklausti kas ką naudojat ar žadat naudot apsaugai nuo saulės (tiek sau tiek vaikams)?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 19, 21:18)
nes kai buvo sukurtas šis subforumas Rasma mūsų nepersikėlė, kad ten liktumėm atsvara. O ir čia skyreliui tokios temos dėl visumos reikia  mirksiukas.gif

Dabar aišku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 20, 09:58)
Kaip dezodorantą gali naudoti laimą (mažą žalią citriną) - atsipjauni griežinėlį ryte, pasitepi pažastis, nudžiovini ir viskas wink.gif
drinks_cheers.gif
Aš jau metus jį naudoju ir nejaučiu jokio poreikio niekam kitam, mama vis skeptiškai žiūrėdavo kai važiuodama pas ją laimą atsiveždavau, bet paskutinį kartą nusipirko nevykusi perisperantą ir neturėdama kuo jį pakeisti išbandė laimą, tai nenustebsiu kad taip ir pasiliks prie jo biggrin.gif

QUOTE(Jolančiukė @ 2010 05 20, 15:10)
Šiandien gavau savo pirmąjį ekologiškos  dekoratyvinės kosmetikos produktą- lūpų blizgesį iš CATTIER  thumbup.gif  džiaugiuosi kaip maža mergaitė  biggrin.gif
O kur galima įsigyti CATTIER produkcijos? mirksiukas.gif

QUOTE(Reina @ 2010 05 20, 16:00)
O dabar noriu pasiklausti kas ką naudojat ar žadat naudot apsaugai nuo saulės (tiek sau tiek vaikams)?

Aš bandysiu į savo naudojamą kūno losjoną įsimaišyti cinko oksido, kaip manote gera būtų tai apsauga? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 20 gegužės 2010 - 17:12