Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(AIRA @ 2010 05 18, 22:24)
Kalbu apie visagalį kokosų aliejų iš čia Gal jau buvo apie tai kalbėta, suabejojau jo tikrumu dėl mažesnės nei kitų parduotuvių kainos blush2.gif

Su Sveikų Produktų aliejais šiaip jau viskas gerai smile.gif
Tik dauguma perka šį kokosų al.: http://www.sveikipro...olmuhle-solling
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 19, 08:39)
Su Sveikų Produktų aliejais šiaip jau viskas gerai smile.gif
Tik dauguma perka šį kokosų al.:  http://www.sveikipro...olmuhle-solling

Aš ir šį turiu, bet jį naudoju maistui rolleyes.gif Kaip suprantu jis lygiai toks pats, kaip ir tas kosmetinis, tik kita pakuotė ir kaina dar geresnė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2010 05 19, 10:15)
Aš ir šį turiu, bet jį naudoju maistui rolleyes.gif  Kaip suprantu jis lygiai toks pats, kaip ir tas kosmetinis, tik kita pakuotė ir kaina dar geresnė ax.gif

Tai kad ne, kaina šito geresnė išeina smile.gif Bent jau perkant ne mažiau kaip 250 ml.
Atsakyti
Tai aš taip ir sakau ax.gif O geriausiai pirkti 1l. taroje, tik kaip su galiojimu nežinau g.gif

Dar užmačiau, kad "sveiki produktai" pradėjos prekiauti aubrey organics dekoratyvine kosmetika. Kažkaip nematau jokių sertifikatų ant pakuočių, ar JAV kiti reikalavimai, mažesni? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AIRA: 19 gegužės 2010 - 11:17
QUOTE(AIRA @ 2010 05 19, 11:00)
Tai aš taip ir sakau  ax.gif O geriausiai pirkti 1l. taroje, tik kaip su galiojimu nežinau g.gif

Dar užmačiau, kad "sveiki produktai" pradėjos prekiauti aubrey organics dekoratyvine kosmetika. Kažkaip nematau jokių sertifikatų ant pakuočių, ar JAV kiti reikalavimai, mažesni? g.gif

Aš irgi užmačiau, kad atsirado dek.kosmetika pas juos. Bet kaip suprantu, Aubrey - natūrali, bet ne ekologiška ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ekofaberlic @ 2010 05 19, 13:46)
ANTIAMŽIAUS KOSMETIKĄ
blink.gif

Faberlic setrifikuota? g.gif Parodykit! bigsmile.gif

Va cia kitiems - nuotaikai pakelti- is forumo Faberlic cituoju"Tenka kartais aiškinti apie kremų sudėtį. Gerai būtų nusimanančio mediko komentaras. Bet kol jo nėra, tenka pasiieškoti medicininės informacijos.
Apie parabenus išverčiau Straipsniukų temoje. Taip, jų yra Faberlic gaminiuose, bet gana nedaug. Pažvelgkite į taip vadinamas ekologiškų kremų (su reklamėle organik, bio...) sudėtis - ten vieni parabenai ir sintetiniai kvapai. Ir pigios kitos sudedamosios dalys, nes kremukas pigus (iš kur jame rasis milijonus kainavusių tyrimų atrasti ingridientai ). Mane pirmiausia Faberlic'e "veža" jų nuosavos laboratorijos ir mokslinių tyrimų (juk apie 20 patentų) turėjimas :Yahoo!:"
Nu negaliu doh.gif lotuliukas.gif
Va dar koks sukis bigsmile.gif -Ne viskas, kas natūralu, yra naudinga. Kai kas naudinga, kas nenatūralu !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 19 gegužės 2010 - 13:06
Diva:), nežinau, ar tu kitas temas paskaitai, bet aš kartais spėju įdomybių pamatyti, kol tos žinutės dėl nesuprantamų priežasčių nebūna ištrinamos wink.gif

Egipto žemės temoje viena narė baisiai nustebo, kad EŽ nėra natūrali, TekilaSunrise labai diplomatiškai atsakė - pasistudijuokit maždaug, kad ten daugiausiai kenksmingi ingredientai. Niekas į žūtbūtinę kovą šiaip ir nesivėlė, toliau diskusija vyko kaip vykusi: kuo tepti, kiek kabinti ir pan. Garantuoju, po kiek laiko vėl kas nors atblūdys, vėl klaus, vėl žinutės bus ištrintos bigsmile.gif

arba gal Mary Kay tema dar nėra pratrinta, tai ten irgi viena pirkėja nurašiusi visą a la mineralinės pudros sudėtį, kur pirmoj vietoj talkas thumbup.gif , paskui eina silikonai, parabenai ir kas tik nori. Konsultantė irgi aiškina, kaip viskas gerai ir natūralu. Perklausta, kaip čia yra, kad natūralūs ingredientai tik pabaigoje, t.y. jų mažiausia, išsisuko, neva, sutapimas, matote, kad gale, nes ir priekyje yra natūralių - gudobelės žiedų krakmolas. Čia po talko ir dar kažko biggrin.gif

na taip smegenėlės platintojams praplautos, kaip kokioj sektoj. galvoja, kad žino burtažodžius "natūralu", "sertifikuota" ir vis puls pirkti. Deja deja, mes jau keliomis myliomis priekyje ir, kaip kai kam bebūtų apmaudu, keliame naują vartotojų požiūrį, susipratimą, madą cool.gif

konkrečiose temose informatyvių žinučių nelieka moderuojančios narės valia, tada mūsų temelės tampa vos ne marginalų/platintojų taikiniais. Na ir vėl gaunasi bardakas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 19 gegužės 2010 - 13:30
QUOTE(Satura @ 2010 05 19, 14:28)
Diva:), nežinau, ar tu kitas temas paskaitai, bet aš kartais spėju įdomybių pamatyti, kol tos žinutės dėl nesuprantamų priežasčių nebūna ištrinamos wink.gif

Nea, neskaitau ne naturaliu temu, nespeju biggrin.gif - nes dar ir kaciu temose reikia pabuti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 19 gegužės 2010 - 13:33
kadangi nepratrinta, tai siūlau įdomių, mums aktualių skaitinių laisvalaikiui iš MK temos:

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 05 17, 14:10)
Sudetis mineralines pudros (fui, pavyko nurasyti : lotuliukas.gif  ) : talc, zea, mays starch, zinc stearate, dimethicone, boron nitride, zeolite, methylparaben, sorbic acid, ethylene/methacrylate copolymer, propylparaben, tetrasodium edta, isopropyl titanium triisostearate, bht, iron oxides, mica. May contain.peut contenir: titanium dioxide.
Sakyciau nelabai naturali sudetis  g.gif

QUOTE(Tigriukee @ 2010 05 17, 22:41)
drinks_cheers.gif  Mary Kay kosmetika nera visiskai naturali ,bet sudetyje yra minimaliai 95 % naturaliu medziagu ,keleta pagrindiniu pavardinisu  mirksiukas.gif  Dar labai daug priklauso koks procentas tu ingredientu  g.gif

Titano Dioksidas (titanium dioxide) - tai yra vienas iš svarbesnių sudėtinių dalių mineralinėje kosmetikoje. Jis apsaugo nuo tiesioginių saulės spindulių SPF 15, atspindi šviesą bei puikiai pasidengia ant odos.

Žėrutis (mica) - dauguma kosmetikos kompanijų naudoją žėrutį kaip vieną iš sudėtinių makiažo pagrindo dalių. Žėrutis dažniausiai naudojamas mineralinėje kosmetikoje nes neturi didelio blizgesio. Atspindi šviesą bei sumažina porų bei raukšlelių matomumą.
Šis pusskaidris mineralas yra 100% nealergizuojantis odos, nekemša porų, tačiau turi mažesnį sukibimą su oda. Labai dažnai šis mineralas yra naudojamas mineraliniams šešėliams gaminti.

Geležies oksidai (Iron Oxides) – mineralinėje kosmetikoje geležies oksidai yra naudojami sunkiųjų metalų, kurie gali būti žalingi mūsų odai, oksidacijai. Tai yra geležies oksidai sugeria ore esančius sunkiuosius metalus ir neleidžia jiems įsigerti į odą. Suteikia mineralinėms pudroms įvairių atspalvių. Turbūt nerasite nei vienos mineralinės pudros be šių mineralų.

Kaip ten bebūtų, mineralinės kosmetikos natūrali sudėtis – tai šiuolaikinis stebuklas!

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 05 18, 08:07)
bet jusu nurodytu komponentu sudety yra minimaliai, kadangi jie nurodyti paciame gale  unsure.gif

QUOTE(Tigriukee @ 2010 05 18, 08:55)
As apibudinau tik keleta ju taip sutapo kad jie gale,bet yra ir pradzioje naturaliu ingredientu,tokiu kaip :
Mays starch - gudobeles ziedu krakmolas

na ir toliau eina labai "į temą" susirašinėjimas, kaip tapti MK konsultante lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 19, 14:28)
Egipto žemės temoje viena narė baisiai nustebo, kad EŽ nėra natūrali, TekilaSunrise labai diplomatiškai atsakė - pasistudijuokit maždaug, kad ten daugiausiai kenksmingi ingredientai. Niekas į žūtbūtinę kovą šiaip ir nesivėlė, toliau diskusija vyko kaip vykusi: kuo tepti, kiek kabinti ir pan. Garantuoju, po kiek laiko vėl kas nors atblūdys, vėl klaus, vėl žinutės bus ištrintos  bigsmile.gif

Eik tu, ką, žinutę ištrynė?? blink.gif biggrin.gif
Dėl EŽ tai aš pastoviai visai kanalais susiduriu su merginom, kurios labai nustemba, kad ji nenatūrali - iš kažkur yra įkalta, kad ten grynas molžemis ax.gif Bet nieko keisto - jei specialiai tuo nesidomi, tai ir nežinai. Taip kad nežinančių vartotojų aš nekaltinu. Bet platintojus, pardavėjus, gamintojus, kurie "meluoja ir neraudonuoja" - tai netgi labai bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 05 19, 13:33)

tas pats, tas pats, kur nuo visų pasaulio bėdų dalykas wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
blink.gif net nebejuokinga...Nu bet kaip sitaip meluot!!! Is nezinojimo, is kvailumo, is ko?? Man labai patiko - 'minimaliai 95 proc. naturaliu medziagu "- tai cia minimaliai? o kiek yra maksimaliai g.gif biggrin.gif Jetus, gerai,kad ir neskaitau- prisinervuociau ir ismestu mane is supermamu uz nesusitvardyma unsure.gif

P.S. Kad Egipto zeme yra naturali, galvojau ir as - na, buvo taip-senokai, bet buvo... As cia sieju tik su vieninteliu nezinojimu- aplamai su nezinojimu, jog reikia paskaityti bet kokio produkto sudeti! Kai tai suvoki, tada viskas pasidaro aisku. Cia aplamai manau apie viska- maista, kosmetika, buities dalykus.Kai jau pradedi skaityti etiketes, tada suvoki kas yra kas, o ne tik paskaitai tuos grazius apibudinimus.... Niekas negime mokedamas, as niekada nesmerkiu vartotoju, tik svarbu kuo greiciau susidometi ir suprasti- bet platintojai ir produkto prekiautojai!!Nugi susimilkit! Is kito puses- o ka daryti? Pinigeliu gi reikia, gauni vat platintojo darba ir ka daryti? verysad.gif Baisu... negali spjauti i sulini ir pats, kad nereiketu kada is jo gerti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 19 gegužės 2010 - 13:45