Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(Jolančiukė @ 2010 05 16, 15:53)
o skusti kojas turiu kone kasdien, nes vieną dieną nusiskuti, kita diena jau jaučiasi ataugę plaukeliai doh.gif

Suprantu, ką tai reiškia. doh.gif
Nežinau, ar tikrai taip, bet gal galėtų padėti avokadų aliejus. Daug kur girdėjau, kad nuo jo plaukeliai lėčiau auga, bet negaliu pasakyt, ar tai tiesa. Ir dar aš pati nebandžiau, bet daug kas džiaugiasi papainu iš Aroma natural. O ką iš savo patirties žinau, tai kad ilgai naudojant vašką, plaukai kažkiek silpnėja ir lėčiau auga.
Atsakyti
QUOTE(Evut @ 2010 05 17, 16:14)
Suprantu, ką tai reiškia. doh.gif
Nežinau, ar tikrai taip, bet gal galėtų padėti avokadų aliejus. Daug kur girdėjau, kad nuo jo plaukeliai lėčiau auga, bet negaliu pasakyt, ar tai tiesa. Ir dar aš pati nebandžiau, bet daug kas džiaugiasi papainu iš Aroma natural. O ką iš savo patirties žinau, tai kad ilgai naudojant vašką, plaukai kažkiek silpnėja ir lėčiau auga.

Dėkoju už patarimus, reiks pabandyt 4u.gif jo, dėl vaško sutinku, bet man po gimdymo labai dirgina odą, niekaip nebeprisipratinu vaško... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolančiukė @ 2010 05 17, 12:46)
kokie negerumai šiame aliejuke, jei jų yra? Sudėtis:
VITIS VINIFERA( GRAPE) SEED OIL-APRICOT OIL-LAURETH 3-PARFUM/FRAGNANCE-BORAGO OFFICINALIS SEED OIL-LAVENDER OIL-LIMONENE-LINALOOL-HIPPOPHAE RHAMNOIDES OIL-ROSEMARY LEAF EXTRACT-SUNFLOWER SEED OIL-PELARGONIUM GRAVEOLENS FLOWER OIL-TEA TREE LEEF OIL-CITRONELLOL-GERANIOL

laureth3 - sintetika, neaišku, kokios kilmės kvapas - greičiausiai sintetinis, todėl taip ir patinka, nes iš sudėties neturėtų būti stebuklingas aromatas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 17, 16:29)
laureth3 - sintetika, neaišku, kokios kilmės kvapas - greičiausiai sintetinis, todėl taip ir patinka, nes iš sudėties neturėtų būti stebuklingas aromatas smile.gif

Ačiukas, Satura 4u.gif

Nu gaila, kad kol kas pagal kitas sudedamąsias dalis nerandu iš ekologiškų panašaus ... šnd nusipirkau iš Essentialcare 100 % ekologišką, atrodė panašus pagal tai, kas įeina, bet toks stiprus levandų kvapas, o man jis ne per labiausiai... tačiau teks dabar naudot ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolančiukė: 17 gegužės 2010 - 17:03
QUOTE(Satura @ 2010 05 17, 09:37)
Kai oras pasidarė karštas, kokosai patys nesustingsta į sviesto būvį, o lieka skysti, tai ir mišinukas skystas. Nuneštum kur į vėsų rūsį (į šaldytuvą nedėk biggrin.gif), įsitikintum, kad sukietėja. Dėl to, kad kokosai vasarą pasidaro skysti, kai kas juos net ir parduoda ne stiklainėliuose, o buteliukuose smile.gif

Aš kažkurią dieną išsiimu kokosus, galvojau pasitepsiu, paimu, atsuku indelį, o tas aliejus beveik skystas. Kaip iššigandau, jau galvojau, kad kažkas atsitiko, o paskui prisiminiau, kad čia nuo šilumos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolančiukė @ 2010 05 17, 17:00)
bet toks stiprus levandų kvapas, o man jis ne per labiausiai...

o kaip anas kvepėjo? Jei kuo nors egzistuojančiu gamtoje, tai galima bandyti levandas su natūraliais eteriniais aliejais koreguoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 17, 23:12)
o kaip anas kvepėjo? Jei kuo nors egzistuojančiu gamtoje,  tai galima bandyti levandas su natūraliais eteriniais aliejais koreguoti smile.gif

Ant ano buteliuko parašytos pagr. sudedamosios dalys arbatmedis (tea tree), pelargonija (geranium) ir levanda, bet levandos kvapas mane erzina, o ten jo visiškai nejaučiau. Bet nepaskaičius, nebūčiau galėjus apibūdint koks kvapas, tai matyt nelabai gal gamtoj egzistuoja g.gif ir gal todėl taip atpalaiduojančiai veikė.. g.gif
Tikrai puiki mintis su eteriniais aliejais pakoreguoti 4u.gif paieškosiu gal rasiu arbatmedžio (pelargonijos abejoju) eterinio aliejaus. O dar man patinka bergamotės kvapas, gal galima pabandyt? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolančiukė: 18 gegužės 2010 - 08:59
Sakykit, jei ant aliejaus buteliuko rašo "ekologiškas, tyras, šalto spaudimo", ar tai reiškia nerafinuotas ar nebūtinai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolančiukė @ 2010 05 18, 08:55)
paieškosiu gal rasiu arbatmedžio (pelargonijos abejoju) eterinio aliejaus. O dar man patinka bergamotės kvapas, gal galima pabandyt?  rolleyes.gif

dar atkreipk dėmesį, kad arbatmedis ten pačiame gale, vadinasi, jo nedaug. O dėl kvapo ten dar dėta CITRONELLOL-GERANIOL - EA sudėtinių dalių. Šiaip tai abejoju, kad arbatmedis paskanins levandas, jei nuoširdžiai, kad tik nepasidarytų blogiau g.gif Į visą kiekį nelašink eterinio, bandyk mažame kiekyje iš pradžių smile.gif

bergamotę ir aš kažkur dėjau (į kremą), dėl skanaus kvapo. Bet matyt sudėtinių dalių visuma taip paveikė, kad liko tik kvapo rūgštumas blink.gif Tai irgi patarčiau neeksperimentuoti su visu kiekiu smile.gif

pelargonijų eterinis nėra deficitas. Jo turi AromaNatural, Kvapų namai (kelių rūšių). Bet irgi nepasakysiu naujienos - prieš įsigyjant vertėtų pauostyti, ar kvapas patinka smile.gif

QUOTE(AIRA @ 2010 05 18, 11:35)
Sakykit, jei ant aliejaus buteliuko rašo "ekologiškas, tyras, šalto spaudimo", ar tai reiškia nerafinuotas ar nebūtinai? g.gif

teoriškai taip smile.gif Galėtum įdėti, ką nusižiūrėjai, kad būtų aiškiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 18, 15:20)
dar atkreipk dėmesį, kad arbatmedis ten pačiame gale, vadinasi, jo nedaug. O dėl kvapo ten dar dėta CITRONELLOL-GERANIOL - EA sudėtinių dalių. Šiaip tai abejoju, kad arbatmedis paskanins levandas, jei nuoširdžiai, kad tik nepasidarytų blogiau  g.gif Į visą kiekį nelašink eterinio, bandyk mažame kiekyje iš pradžių smile.gif

bergamotę ir aš kažkur dėjau (į kremą), dėl skanaus kvapo. Bet matyt sudėtinių dalių visuma taip paveikė, kad liko tik kvapo rūgštumas  blink.gif Tai irgi patarčiau neeksperimentuoti su visu kiekiu smile.gif

pelargonijų eterinis nėra deficitas. Jo turi AromaNatural, Kvapų namai (kelių rūšių). Bet irgi nepasakysiu naujienos - prieš įsigyjant vertėtų pauostyti, ar kvapas patinka smile.gif

Aš taip ir ketinau daryti- eksperimentuoti su mažesniu kiekiu, po truputį smile.gif

O bendrai tai juo toliau, juo smagiau, kai žinai kuo prausiesi, ką ant kūno ar veido tepi, rolleyes.gif džiaugiuosi, kad visokie "Body Shopai" baigtas reikalas biggrin.gif
Ir taip pat smagu, kad yra bendraminčių, su kuo gali pabendrauti, pasidalinti patirtimi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolančiukė: 18 gegužės 2010 - 19:47
QUOTE(Satura @ 2010 05 18, 15:20)

teoriškai taip smile.gif Galėtum įdėti, ką nusižiūrėjai, kad būtų aiškiau wink.gif

Kalbu apie visagalį kokosų aliejų iš čia Gal jau buvo apie tai kalbėta, suabejojau jo tikrumu dėl mažesnės nei kitų parduotuvių kainos blush2.gif
Atsakyti
AIRA, jis absoliučiai patikimas drinks_cheers.gif
Atsakyti