Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

Su šaukšteliu geriu rytais po valgio lotuliukas.gif Kiekis- maždaug trečdalis arbatinio šaukštelio . Jeigu yra poreikis vartoti nakvišų aliejų, tai šitas bus veiksmingesnis , beje juos maišyti ir vidiniam vartojimui būtų nekvaila mintis( tokių kapsulių yra, dar priedo su saulėgražų aliejumi ) bet aš asmeniškai negaliu prisiversti taip gerti ,o veidui reiks pabandyti. Jei nenori/negali vieno, pilk ant salotų ,tik irgi ,kad bendras aliejaus kiekis nesusidarytų per didelis . Tikiuosi neišgirsti patarimo gerti ant tuščio skrandžio .
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2010 05 13, 23:08)
beje juos maišyti ir vidiniam vartojimui būtų nekvaila mintis

Tikiuosi neišgirsti patarimo gerti ant tuščio skrandžio .

aha, tik nepamenu, kurio proporcingai daugiau reikia per dieną g.gif

wacko.gif scare.gif
blogiausiu atveju, ant duonos gabalėlio reiktų užsipilt biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,puiki temele 4u.gif as dar visai ''sviezia'' sitam reikale,tai turiu jums klausimeli smile.gif uzsisakiau kakavmedzio sviesta,nezinau kodel isivaizdavau kad jis bus tepamas doh.gif tai ar as galeciau ji istirpdint ir supilt i stiklini inda,ar kaip daryti g.gif ar ji paskui saldytuve laikyti?o jei istirpint kartu su kokosu aliejum?kvepia jis man labai,taip noriu kuo greiciau ji naudoti wub.gif ir dar klausimelis,ar turejote kas ta ''monoi'',nu kur kokosu aliejus su kazkokiom gelem.ar jis jum kvepia,nes man jis toks savotiskas,net nedrystu tepti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(indraske @ 2010 05 15, 11:29)
tai ar as galeciau ji istirpdint ir supilt i stiklini inda,ar kaip daryti g.gif
o jei istirpint kartu su kokosu aliejum?

ar jis jum kvepia,nes man jis toks savotiskas,net nedrystu tepti doh.gif

jei vien į indą kad supilti, tai netirpdyk - kam jį dar temperatūra kankinti? wink.gif
tik kadangi kakava ilgai išlaiko šilumą, tai ją reiktų ištirpdyti ne iki galo, o šiekt tiek aptirpinti ir sukti su kokosais smile.gif

kvepia biggrin.gif Prie kvapo priprasi arba ne ax.gif
Atsakyti
Tuberosa, čia ne jums asmeniškai rašiau, (kaip ir paminėjau hmmm g.gif )

QUOTE(Tuberosa @ 2010 05 14, 00:08)
Tikiuosi neišgirsti patarimo gerti ant tuščio skrandžio .

Aš geriu kai kuriuos aliejus ant tuščio skrandžio. biggrin.gif

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Beje, pastebėjot, kad Aniros aliejai pasikeitė, ypač makadamijų? Ar čia man vienai taip atrodo? biggrin.gif

Nežinau, ar tiksliai čia klausiu (nes man visos temos labai panašios atrodo, nesuprantu kam kuri), bet ar galima susimaišyti kremą naudojant tik gėlių vaškus ir lecitiną be jokio emulsinio vaško ir bičių?
Atsakyti
Norėjau paklaust, kokį skutimosi kremą naudojate, kuriuo būtumėte patenkintos? ax.gif aš turiu AUBREY firmos tokį rudą, vadinasi "skrudinti migdolai", bet nepatinka jis man schmoll.gif kažkaip naudos tiek pat, lyg skusčiau be nieko unsure.gif kažkaip užtepus jis nepasiskirsto, visiškai neputoja... dar dabar išsistudijavau, jog produktas, jei neklystu nėra ekologiškas, tik 100 % natūralus... žinoma, geriau nei Gilletai visokie ir sudėtimi, ir pakuotė suyranti, bet norėčiau pabandyti kokį geresnį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolančiukė @ 2010 05 16, 15:00)
Norėjau paklaust, kokį skutimosi kremą naudojate, kuriuo būtumėte patenkintos?  ax.gif  aš turiu AUBREY firmos tokį rudą, vadinasi "skrudinti migdolai", bet nepatinka jis man  schmoll.gif  kažkaip naudos tiek pat, lyg skusčiau be nieko  unsure.gif kažkaip užtepus jis nepasiskirsto, visiškai neputoja... dar dabar išsistudijavau, jog produktas, jei neklystu nėra ekologiškas, tik 100 % natūralus... žinoma, geriau nei Gilletai visokie ir sudėtimi, ir pakuotė suyranti, bet norėčiau pabandyti kokį geresnį smile.gif

ekologišką ar natūralų muilą.. ir putoja, ir pasiskirsto ir taupiai naudojasi.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 05 16, 14:34)
ekologišką ar natūralų muilą.. ir putoja, ir pasiskirsto ir taupiai naudojasi..  smile.gif

Aš bandžiau su ekologišku dušo prausikliu, čia tikriausia kaip ir su muilu beveik tas pats, tačiau efektas ne toks, kokio norėtųsi unsure.gif o skusti kojas turiu kone kasdien, nes vieną dieną nusiskuti, kita diena jau jaučiasi ataugę plaukeliai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolančiukė: 16 gegužės 2010 - 14:54
QUOTE(Jolančiukė @ 2010 05 16, 15:53)
Aš bandžiau su ekologišku dušo prausikliu, čia tikriausia kaip ir su muilu beveik tas pats, tačiau efektas ne toks, kokio norėtųsi  unsure.gif  o skusti kojas turiu kone kasdien, nes vieną dieną nusiskuti, kita diena jau jaučiasi ataugę plaukeliai doh.gif

man kasdien skusti tikrai nereikia... schmoll.gif rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Satura,2010 05 15, 22:56]
jei vien į indą kad supilti, tai netirpdyk - kam jį dar temperatūra kankinti? wink.gif
tik kadangi kakava ilgai išlaiko šilumą, tai ją reiktų ištirpdyti ne iki galo, o šiekt tiek aptirpinti ir sukti su kokosais smile.gif

aciu uz atsakyma 4u.gif bet visvien prisidirbau,bandziau sukti,nepavyko niekaip tu gabalu ismaigyt,tai perdaug istirpdziau doh.gif ir rezultatas skystas ir neuzstingsta blink.gif sugadinau gera daikta.ar jis nesuges dabar tokiam stovi,ar jau mest man ji lauk g.gif
Atsakyti
QUOTE(indraske @ 2010 05 16, 16:51)
ir rezultatas skystas ir neuzstingsta blink.gif sugadinau gera daikta.

nieko nesugadinai, nepergyvenk 4u.gif

kokiomis proporcijomis dėjai kakavos ir kokosų? Kai oras pasidarė karštas, kokosai patys nesustingsta į sviesto būvį, o lieka skysti, tai ir mišinukas skystas. Nuneštum kur į vėsų rūsį (į šaldytuvą nedėk biggrin.gif), įsitikintum, kad sukietėja. Dėl to, kad kokosai vasarą pasidaro skysti, kai kas juos net ir parduoda ne stiklainėliuose, o buteliukuose smile.gif

stovės tau kuo puikiausiai ir neges, naudok savo kūrinį į sveikatą drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolančiukė @ 2010 05 16, 14:53)
Aš bandžiau su ekologišku dušo prausikliu, čia tikriausia kaip ir su muilu beveik tas pats, tačiau efektas ne toks, kokio norėtųsi  unsure.gif

o kokio efekto norėtųsi? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 17, 08:37)
nieko nesugadinai, nepergyvenk  4u.gif

kokiomis proporcijomis dėjai kakavos ir kokosų? Kai oras pasidarė karštas, kokosai patys nesustingsta į sviesto būvį, o lieka skysti, tai ir mišinukas skystas. Nuneštum kur į vėsų rūsį (į šaldytuvą nedėk biggrin.gif), įsitikintum, kad sukietėja. Dėl to, kad kokosai vasarą pasidaro skysti, kai kas juos net ir parduoda ne stiklainėliuose, o buteliukuose smile.gif

stovės tau kuo puikiausiai ir neges, naudok savo kūrinį į sveikatą  drinks_cheers.gif
Papildyta:
o kokio efekto norėtųsi?  mirksiukas.gif

Pabandžiau su kitu ekologišku prausikliu ir atrodo geriau:) man anas prausiklis tiesiog nelabai putojo, tikriausia dėl to kaip be putų skutimas jausdavosi, ir berdavo, kas mano odai nelabai būdinga. Bet atrodo kai pabandžiau su kitu neberia smile.gif
Papildyta:
O dar mergaitės, labai norėčiau paklaust ax.gif jei nesunku, užmeskite prašau akį, kokie negerumai šiame aliejuke, jei jų yra? Sudėtis:
VITIS VINIFERA( GRAPE) SEED OIL-APRICOT OIL-LAURETH 3-PARFUM/FRAGNANCE-BORAGO OFFICINALIS SEED OIL-LAVENDER OIL-LIMONENE-LINALOOL-HIPPOPHAE RHAMNOIDES OIL-ROSEMARY LEAF EXTRACT-SUNFLOWER SEED OIL-PELARGONIUM GRAVEOLENS FLOWER OIL-TEA TREE LEEF OIL-CITRONELLOL-GERANIOL

Čia L'OCCITANE aliejukas, jo kvapas man laaabai patinka, prieš miegą jei pasitepu atpalaiduoja gerai, bet nebežinau ar naudoti g.gif nor man pačiai atrodo, kad nėra jame blogų dalykų (tik kad neekologiškas).

Tiesa, šiandien nusipirkau kokosų aliejų thumbup.gif
Atsakyti