QUOTE(Tuberosa @ 2010 05 06, 20:27)
Tuberosa, 06 Geg 2010 - 20:27, parašė:
Tuberosa, 06 Geg 2010 - 20:27, parašė:
o tie iš aroma natural taip pat prastos kokybės? Ta prasme jūs patartumėte pirkti iš kvapų namų ? nes tą aliejų com aš pagrinde vertinu dėl prieskonių ir kakavos sviesto . Apskritai nesu snobė, galiu pirkti visur, o beje aliejų man reikia labai įvairių - alyvuogių ir avokadų maistui, agurklių veidui ir pan., man vienas daiktas, turintis tikti visiems tikslamas galiausiai pasidaro nebetinkamas niekam
o tie iš aroma natural taip pat prastos kokybės? Ta prasme jūs patartumėte pirkti iš kvapų namų ? nes tą aliejų com aš pagrinde vertinu dėl prieskonių ir kakavos sviesto . Apskritai nesu snobė, galiu pirkti visur, o beje aliejų man reikia labai įvairių - alyvuogių ir avokadų maistui, agurklių veidui ir pan., man vienas daiktas, turintis tikti visiems tikslamas galiausiai pasidaro nebetinkamas niekam
ne, AN produkcijos kokybe mane tenkina, todel perku is ten ir is KN. Kameliju aliejus is SP. Is prancuzijos siunciuosi is esmes tik tai -ko nera LT. Net ir maistui as perku kokybiskus aliejus, t.y. tokius, kuriuos man nebutu bjauru uzsitepti ant odos, o tie pilstomi yra butent tie, kuriu mano oda neprieme. Todel, deja, bet bandyti vel juos man nekyla jokio noro
Kazkada man yra teke is ten nusipirkti kakavos sviesta, tai jis buvo rafinuotas ir labai grazioje formoje iskeliavo "von". Visus produktus is alieju bandziau jau ilga laika panaudojus KN produkcija, todel man skirtumas didelis
Siame forume kazkodel savo nuomones pasakymas jau suprantamas kaip pamokslavimas ir vos ne isakymas daryti tik taip ir ne kitaip. Man asmeniskai visiskai nusispjauti ka naudoja kitos moterys, as pasakau savo nuomone -kam reikes, tas pasinaudos mano ziniom ir praktika, o jei joms gerai ir jos nori naudoti tai ka naudoja, tai pirmyn
QUOTE(Lori @ 2010 05 07, 14:01)
Lori, 07 Geg 2010 - 14:01, parašė:
Lori, 07 Geg 2010 - 14:01, parašė:
Laba diena,
Gal kas galėtų rekomenduoti priemones nuo erkių ir kt. vabzdžių įkandimų tinkančių ir mažiems vaikams. Radau KN štai tokį receptuką Prieš erkes: arbatmedis + eukaliptas + čiobrelis; tepti odą, drabužius Tik nesuprantu, ar čia grynus aliejus tepti ant odos, ar maišyti į kokį bazinį.
Pamenu labai senoje temoje kažkas dalinosi patirtimi, bet dabar niekaip neatrandu. Matyt istrintos temos. Šiaip įdomu būtų sužinoti išbandytų ir veiksmingų receptukų.
Matyt aktualus klausimas ne tik man, artėjant vasaros šašlykų ir kelionių sezonui
Laba diena,
Gal kas galėtų rekomenduoti priemones nuo erkių ir kt. vabzdžių įkandimų tinkančių ir mažiems vaikams. Radau KN štai tokį receptuką
Prieš erkes: arbatmedis + eukaliptas + čiobrelis; tepti odą, drabužius Tik nesuprantu, ar čia grynus aliejus tepti ant odos, ar maišyti į kokį bazinį.
Pamenu labai senoje temoje kažkas dalinosi patirtimi, bet dabar niekaip neatrandu. Matyt istrintos temos. Šiaip įdomu būtų sužinoti išbandytų ir veiksmingų receptukų.
Matyt aktualus klausimas ne tik man, artėjant vasaros šašlykų ir kelionių sezonui
labai gerai gvaizdikeliu EA, bet as tai negaliu pernesti to kvapo
. Geriausia tepti maisyta su aliejum, ilgiau laikys.