Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(kunigunda78 @ 2010 05 06, 21:16)
viska lemia poziuris, as net ir neturedama pinigu, antra karta nepirkciau is ten jokiu alieju  schmoll.gif
Ir ta pasakytu bet kuri, kuri bande tikrai aukstos kokybes aliejus, ir visokius pilstomus aliejus. O tai,kad daugumai jie tinka ir patinka -tai tikrai ne kokybe irodo, LT apstu prastos kokybes produktu, kuriuos zmones perka  unsure.gif

o tie iš aroma natural taip pat prastos kokybės? Ta prasme jūs patartumėte pirkti iš kvapų namų ? nes tą aliejų com aš pagrinde vertinu dėl prieskonių ir kakavos sviesto . Apskritai nesu snobė, galiu pirkti visur, o beje aliejų man reikia labai įvairių - alyvuogių ir avokadų maistui, agurklių veidui ir pan., man vienas daiktas, turintis tikti visiems tikslamas galiausiai pasidaro nebetinkamas niekam doh.gif
Atsakyti
Patarčiau jums, Tuberosa, tiesiog išbandyti keletą tos pačios rūšies iš skirtingų vietų ir pačiai nuspręsti. Jei bandėt tik pigius ir nebandėt geresnių, tai negalit lygint, bet kai išbandysit, gal pamatysit ar tai tik kainos užkeltos, ar tikrai būna ir geriau. mirksiukas.gif
Aš tai asmeniškai nematau problemos, jei žmogus perka pigius ir nekokybiškus aliejus ar iš viso pigią kosmetiką ir jam gerai ir geriau nereikia. Jeigu oda dar neturi problemų ir poros akivaizdžiai nesikemša, dar yra tokių žmonių, kurie užsispyrusiai nieko neklauso ir patys žino geriausiai (čia ne apie Tuberosa, tiesiog būna tokių), tai tegul jie ir naudoja, kas jiems gerai. Gal vėliau savo pavyzdžiu parodys kitiems kaip nesielgti. smile.gif
Atsakyti
Tai lauksiu, Tuberosa,atsiliepimu, ta prasme palyginimo:) Labai idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2010 05 06, 19:40)
asmeniškai aš labai didelio skirtumo tarp ekologiškų ir ne nesu pastebėjusi, vienžo naudoju viską iš ten negailėdama ir dideliais kiekiais hihihi.gif

įdomu, ką su tokiu požiūriu veiki Ekologijos subforume? g.gif Jei nei kokybė rūpi, nei vartojimo apimtys? mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena,

Gal kas galėtų rekomenduoti priemones nuo erkių ir kt. vabzdžių įkandimų tinkančių ir mažiems vaikams. Radau KN štai tokį receptuką Prieš erkes: arbatmedis + eukaliptas + čiobrelis; tepti odą, drabužius Tik nesuprantu, ar čia grynus aliejus tepti ant odos, ar maišyti į kokį bazinį.
Pamenu labai senoje temoje kažkas dalinosi patirtimi, bet dabar niekaip neatrandu. Matyt istrintos temos. Šiaip įdomu būtų sužinoti išbandytų ir veiksmingų receptukų. smile.gif
Matyt aktualus klausimas ne tik man, artėjant vasaros šašlykų ir kelionių sezonui smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lori @ 2010 05 07, 15:01)
Laba diena,

Gal kas galėtų rekomenduoti priemones nuo erkių ir kt. vabzdžių įkandimų tinkančių ir mažiems vaikams. Radau KN štai tokį receptuką Prieš erkes: arbatmedis + eukaliptas + čiobrelis; tepti odą, drabužius Tik nesuprantu, ar čia grynus aliejus tepti ant odos, ar maišyti į kokį bazinį.
Pamenu labai senoje temoje kažkas dalinosi patirtimi, bet dabar niekaip neatrandu. Matyt istrintos temos. Šiaip įdomu būtų sužinoti išbandytų ir veiksmingų receptukų.  smile.gif
Matyt aktualus klausimas ne tik man, artėjant vasaros šašlykų ir kelionių sezonui smile.gif  biggrin.gif

Man šis klausimas irgi labai akturalus. Ir nuo uodų dar būtų neblogai rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos
Erkiu klausimas isties laaaaabai aktualus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, žiūriu kai kiurios dalyvės mane gal nelabai suprato, gal aš pati buvau pavargusi ir kažkaip padrikai parašiau ,todėl tikrai atsiprašau. Taigi mano pastarųjų dienų bandymų rezultatai : pirkau iš sveiko maisto ir kvapų namų. Kvapų namų avokadų aliejus labai geras , už aliejus com. geresnis, tačiau jei aliejus tikrai naudojamas dideliais kiekiais: pvz. jo daug naudojama maistui ir pan., galima drąsiai pirkti iš aliejus.com , alyvuogių aliejus iš kvapų namų neblogas , bet mano parsivežtasis iš Graikijos kaimelio už jį geresnis n kartų , man net labiau patiko alyvuogių aliejus iš sveikas maistas( kur spaustas iš alyvuogių be kauliukų ) , kokosų aliejus iš sveikas maistas irgi geras, bet viskam jį naudoti man greitai atsibostų. Tepu plaukų galiukus, rezultatu patenkinta. Aromatinis levandų aliejus iš kvapų namų žinoma, kad geras, bet visai neblogas ir mūsų Barmunės levandų aliejus , jų rezultatas maždaug 3:2 kvapų namų naudai( beje Barmunės levandų aliejumi aš be viso kito kvepinu spintą, ir jei kam natūraliais būdais aktualu atbaidyti kandis, tai tikrai būdas Nr. 1) . Kol kas tiek bandymų , reziumė tokia: vieni daiktai savo kainą pateisina, kiti ne , bet visada svarbiau ne ieškoti etiketės su užrašu ekologiškas, o pasikliauti savo nuojauta, pvz. iš pajūrio turiu parsivežusi čiobrelių, tai patikėkite, nei viena pirkta ekologiška čiobrelių arbata jai neprilygsta nei iš tolo nei kvapu nei skoniu . o dėl priekaišto ką veikiu ekologijos forume, galiu atsakyti nebent tiek, kad ekologiškos priemonės sudaro kokį trečdalį mano naudojamų daiktų - ekologišką kosmetiką naudoju promaišiui su neekologiška , mirk gyvenk negalėčiau atsisakyti kvepalų ( beje mano mėgstamioausi Guerlain skelbiasi naudojantys labai daug natūralių medžiagų, kiek tai tiesa, o kiek reklamos triukas, neturiu supratimo) . O dėl kažkokios pastabos apie pigios ir brangios kosmetikos naudojimą tegaliu pasakyti, kad dažnai pasirenkame ne mes, o mūsų oda - turiu keletą man patinkančių pigesnės kosmetikos priemonių, keletą brangios , pvz. daugmaž natūrali Haushka mano odai absoliučiai netinka, o visai nenatūrali Guerlain labai tinka, itin vertinu japonišką kosmetiką, bet ji irgi anaiptol nenatūrali, tiesiog mano odai labai tinka. O vat naminės kaukės man tinka puikiausiai, iš pirktinių tokio rezultato nesulaukiu.
Oi, dar pamačiau apie erkes- jos nemėgsta gvazdikėlių ir eukalipto kvapo , aš tepdavausi eukalipto aliejumi, o kadangi gvazdikėlių neturėjau, tai tiesioh šiaip gvazdikėlį patrindavau: erkės tikrai neįsisiurbė, tik nežinau, ar jų nesutikau, ar tas receptas padėjo .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuberosa: 09 gegužės 2010 - 19:36
QUOTE(Tuberosa @ 2010 05 09, 20:24)

Tavo požiūris labai suprantamas ir, kaip sakoma, "su sveiku blaiviu protu ir šaltais nervais" wink.gif Tiesiog čia ekologijos forumas, todėl natūralu, kad dauguma dalyvių yra labiau prijaučiantys ekologijai, todėl ir požiūrį turi radikalesnį smile.gif Aš labai tau pritariu, nes irgi stengiuosi neturėti išankstinių nusistatymų ir ieškoti "aukso viduriuko" wink.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 09, 21:30)
QUOTE(Tuberosa @ 2010 05 09, 20:24)

Tavo požiūris labai suprantamas ir, kaip sakoma, "su sveiku blaiviu protu ir šaltais nervais" wink.gif Tiesiog čia ekologijos forumas, todėl natūralu, kad dauguma dalyvių yra labiau prijaučiantys ekologijai, todėl ir požiūrį turi radikalesnį smile.gif Aš labai tau pritariu, nes irgi stengiuosi neturėti išankstinių nusistatymų ir ieškoti "aukso viduriuko" wink.gif drinks_cheers.gif

Ačiū 4u.gif Tiesiog gerai žinau, kad patys ekologiškiausi produktai bus iš nuosavos močiutės lysvės , ar gal dar iš kokio Graikijos kaimelio senuko, kurie jokiais sertifikatais nesirūpina, tiesiog esu konkrečiai nusivylusi pavyzdžiui sertifikuotomis ekologiškomis arbatomis ir kai kuriais maisto produktais - na ne iš bobutės daržo ir tiek schmoll.gif . o dėl kosmetikos, tai be abejo ,kuo geresnis produktas, tuo geriau , bet visada reikia ir labai gerai žinoti savo odos poreikius , ją alergizuojančius veiksnius , tada bus galima protingai variuoti tarp brangesnių ir pigesnių produktų .
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2010 05 06, 20:27)
o tie iš aroma natural taip pat prastos kokybės? Ta prasme jūs patartumėte pirkti iš kvapų namų ? nes tą aliejų com aš pagrinde vertinu dėl prieskonių ir kakavos sviesto . Apskritai nesu snobė, galiu pirkti visur, o beje aliejų man reikia labai įvairių - alyvuogių ir avokadų maistui, agurklių veidui ir pan., man vienas daiktas, turintis tikti visiems tikslamas galiausiai pasidaro nebetinkamas niekam doh.gif

ne, AN produkcijos kokybe mane tenkina, todel perku is ten ir is KN. Kameliju aliejus is SP. Is prancuzijos siunciuosi is esmes tik tai -ko nera LT. Net ir maistui as perku kokybiskus aliejus, t.y. tokius, kuriuos man nebutu bjauru uzsitepti ant odos, o tie pilstomi yra butent tie, kuriu mano oda neprieme. Todel, deja, bet bandyti vel juos man nekyla jokio noro schmoll.gif
Kazkada man yra teke is ten nusipirkti kakavos sviesta, tai jis buvo rafinuotas ir labai grazioje formoje iskeliavo "von". Visus produktus is alieju bandziau jau ilga laika panaudojus KN produkcija, todel man skirtumas didelis ax.gif

Siame forume kazkodel savo nuomones pasakymas jau suprantamas kaip pamokslavimas ir vos ne isakymas daryti tik taip ir ne kitaip. Man asmeniskai visiskai nusispjauti ka naudoja kitos moterys, as pasakau savo nuomone -kam reikes, tas pasinaudos mano ziniom ir praktika, o jei joms gerai ir jos nori naudoti tai ka naudoja, tai pirmyn

QUOTE(Lori @ 2010 05 07, 14:01)
Laba diena,

Pamenu labai senoje temoje kažkas dalinosi patirtimi, bet dabar niekaip neatrandu. Matyt istrintos temos. Šiaip įdomu būtų sužinoti išbandytų ir veiksmingų receptukų.  smile.gif
Matyt aktualus klausimas ne tik man, artėjant vasaros šašlykų ir kelionių sezonui smile.gif  biggrin.gif

labai gerai gvaizdikeliu EA, bet as tai negaliu pernesti to kvapo doh.gif. Geriausia tepti maisyta su aliejum, ilgiau laikys.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 05 09, 23:33)
ne, AN produkcijos kokybe mane tenkina, todel perku is ten ir is KN. Kameliju aliejus is SP. Is prancuzijos siunciuosi is esmes tik tai -ko nera LT. Net ir maistui as perku kokybiskus aliejus, t.y. tokius, kuriuos man nebutu bjauru uzsitepti ant odos, o tie pilstomi yra butent tie, kuriu mano oda neprieme. Todel, deja, bet bandyti vel juos man nekyla jokio noro  schmoll.gif
Kazkada man yra teke is ten nusipirkti kakavos sviesta, tai jis buvo rafinuotas ir labai grazioje formoje iskeliavo "von". Visus produktus is alieju bandziau jau ilga laika panaudojus KN produkcija, todel man skirtumas didelis  ax.gif
Siame forume kazkodel savo nuomones pasakymas jau suprantamas kaip pamokslavimas ir vos ne isakymas daryti tik taip ir ne kitaip. Man asmeniskai visiskai nusispjauti ka naudoja kitos moterys, as pasakau savo nuomone -kam reikes, tas pasinaudos mano ziniom ir praktika, o jei joms gerai ir jos nori naudoti tai ka naudoja, tai pirmyn
labai gerai gvaizdikeliu EA, bet as tai negaliu pernesti to kvapo  doh.gif. Geriausia tepti maisyta su aliejum, ilgiau laikys.

Atsiprašau už oftopic, bet ekologiškų prekių ir vegetarų forumuose žmonės kažkodėl būna baisiai kategoriški , ir kas iš tiesų gaila, nemandagūs .aš pati perku iš labai daug kur, kartais apsišaunu, kartais randu labai gerų dalykų, pvz. tuose nelemtuose aliejuose prieskoniai tikrai nuostabūs, kakavos svoestas buvo nerafinuotas ,aliejai kai kurie tikrai taip sau, bet būtent todėl ir klausiau,kad galėčiau greitai susirinkti informaciją,pvz. kokoso aliejus buvo malonus atradimas, tik taip universaliai kaip kai kurios mamytės aš jo nelinkusi naudoti. Man tik atrodo labai nemandagios tokios arogantiškos išvados: žmonės perka prastus aliejus ir prastą kosmetiką ,gal dar ir maistą, bet jei jiems gerai, tai prašom, paskui bus gyvas pavyzdys, kaip nereikia atrodyti. Asmeniškai aš perku kiek galima kokybiškesnes prekes ,ypatingai tai taikau maistui, vitaminams ir be abejo kosmetikai ,tačiau dažnai lygiavetės kainos ir prekės ženklo gaminiai savo kokybe ar dažniau tinkamumu tau konkrečiai gali radikaliai skirtis ,todėl taupyti kosmetikos sąskaita reiškia ne pirkti pigesnę prekę, o tikslingai pirkti reikiamą daiktą ,tai jei man patiko kažkos neprestižinis aliejus, aš puikiai žinau, kad jis man nepakenks ,o čia atėjau su tikslu pasirinkti informacijos, t.y. paklausti patarimo kuris aliejus geresnis , o ne išgirsti vetinimų apie žmones, perkančius pigesnius/brangesnius, pilstomus/nepilstomus aliejus.
Atsakyti