QUOTE(kunigunda78 @ 2010 05 09, 23:33)
ne, AN produkcijos kokybe mane tenkina, todel perku is ten ir is KN. Kameliju aliejus is SP. Is prancuzijos siunciuosi is esmes tik tai -ko nera LT. Net ir maistui as perku kokybiskus aliejus, t.y. tokius, kuriuos man nebutu bjauru uzsitepti ant odos, o tie pilstomi yra butent tie, kuriu mano oda neprieme. Todel, deja, bet bandyti vel juos man nekyla jokio noro
Kazkada man yra teke is ten nusipirkti kakavos sviesta, tai jis buvo rafinuotas ir labai grazioje formoje iskeliavo "von". Visus produktus is alieju bandziau jau ilga laika panaudojus KN produkcija, todel man skirtumas didelis
Siame forume kazkodel savo nuomones pasakymas jau suprantamas kaip pamokslavimas ir vos ne isakymas daryti tik taip ir ne kitaip. Man asmeniskai visiskai nusispjauti ka naudoja kitos moterys, as pasakau savo nuomone -kam reikes, tas pasinaudos mano ziniom ir praktika, o jei joms gerai ir jos nori naudoti tai ka naudoja, tai pirmyn
labai gerai gvaizdikeliu EA, bet as tai negaliu pernesti to kvapo
. Geriausia tepti maisyta su aliejum, ilgiau laikys.
Atsiprašau už oftopic, bet ekologiškų prekių ir vegetarų forumuose žmonės kažkodėl būna baisiai kategoriški , ir kas iš tiesų gaila, nemandagūs .aš pati perku iš labai daug kur, kartais apsišaunu, kartais randu labai gerų dalykų, pvz. tuose nelemtuose aliejuose prieskoniai tikrai nuostabūs, kakavos svoestas buvo nerafinuotas ,aliejai kai kurie tikrai taip sau, bet būtent todėl ir klausiau,kad galėčiau greitai susirinkti informaciją,pvz. kokoso aliejus buvo malonus atradimas, tik taip universaliai kaip kai kurios mamytės aš jo nelinkusi naudoti. Man tik atrodo labai nemandagios tokios arogantiškos išvados: žmonės perka prastus aliejus ir prastą kosmetiką ,gal dar ir maistą, bet jei jiems gerai, tai prašom, paskui bus gyvas pavyzdys, kaip nereikia atrodyti. Asmeniškai aš perku kiek galima kokybiškesnes prekes ,ypatingai tai taikau maistui, vitaminams ir be abejo kosmetikai ,tačiau dažnai lygiavetės kainos ir prekės ženklo gaminiai savo kokybe ar dažniau tinkamumu tau konkrečiai gali radikaliai skirtis ,todėl taupyti kosmetikos sąskaita reiškia ne pirkti pigesnę prekę, o tikslingai pirkti reikiamą daiktą ,tai jei man patiko kažkos neprestižinis aliejus, aš puikiai žinau, kad jis man nepakenks ,o čia atėjau su tikslu pasirinkti informacijos, t.y. paklausti patarimo kuris aliejus geresnis , o ne išgirsti vetinimų apie žmones, perkančius pigesnius/brangesnius, pilstomus/nepilstomus aliejus.