Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(Evut @ 2010 05 04, 20:25)
Tai be kremo niekaip? g.gif Taip nesinori prikti.
Čia kažkas rašė (neatsimenu gal Satura ar Kunigunda), kad naudoja Sveikų produktų kamelijų aliejų ir jis toks pats geras kaip KN. Ar tikrai jis toks pats geras, ką kitos mano? Nes kaina tai žymiai skiriasi. O kaip dėl kitų aliejų? Jų kokybė irgi nesiskiria?

As KN neturiu, nes daug anksciau, nei KN atsiveze, pirkau primaveros, 30 ml kainavo virs 40 litu siunciantis is Vokietijos. Tai man jokio skirtumo tarp sio ir SP aliejaus -tepiau ant veido, o bet ko ant veido as neuztepciau schmoll.gif
Atsakyti
Bet čia stebuklai. blink.gif biggrin.gif
Viso kito kokybė šitaip skiriasi. O kitų bazinių aliejų Kvapų namų ir sveikų produktų kokybė irgi nesiskiria? Nes aš kažkurį pirkau iš sveikų produktų (pigesnį) ir man skyrėsi nuo Kvapų namų.
Atsakyti
QUOTE(Evut @ 2010 05 04, 20:25)
Tai be kremo niekaip? g.gif Taip nesinori prikti.

galimas toksai variantas: nusiperki aliejų ar aliejų mišinį, hidrolatą ir naudoji. Jei matai, kad trūksta drėgmės, oda sausėja, tada dasiperki emulsinio ar bičių vaško ir pasidarai kremuką bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 05, 09:35)
galimas toksai variantas: nusiperki aliejų ar aliejų mišinį, hidrolatą ir naudoji. Jei matai, kad trūksta drėgmės, oda sausėja, tada dasiperki emulsinio ar bičių vaško ir pasidarai kremuką  bigsmile.gif

Kol kas ir naudoju aliejų ir hidrolatą arba kokią arbatą. Žiūrėsiu, kaip bus. g.gif
Atsakyti
jeigu tiks dabartinis variantas, tai labai šaunu, bet jei kartais neįtiktų, tai parašiau patarimą, ką galima sumąstyti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 05, 11:53)
jeigu tiks dabartinis variantas, tai labai šaunu, bet jei kartais neįtiktų, tai parašiau patarimą, ką galima sumąstyti wink.gif

Ačiū. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2010 05 04, 11:42)
O kaip pirmas blizgis laikosi?

Laikosi, kol nepradedi valgyti ar gerti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Evut @ 2010 05 04, 21:02)
Bet čia stebuklai. blink.gif biggrin.gif
Viso kito kokybė šitaip skiriasi. O kitų bazinių aliejų Kvapų namų ir sveikų produktų kokybė irgi nesiskiria? Nes aš kažkurį pirkau iš sveikų produktų (pigesnį) ir man skyrėsi nuo Kvapų namų.

Kitu alieju is SP neturiu, negaliu lyginti. O kuo tau skyresi, kas konkreciai tau netiko
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 05 05, 22:32)
Kitu alieju is SP neturiu, negaliu lyginti. O kuo tau skyresi, kas konkreciai tau netiko

Tai jau seniai buvo. Neatsimenu, koks tai aliejus, bet man atrodo jojobos. Tai pasirodė labai letai susigeriantis, o AN visai kitoks. Nežinau, ar čia oda per tą laiką pasausėjo, ar tie aliejai skirtingi, nes per daug laiko praėjo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Evut @ 2010 05 06, 10:16)
Tai jau seniai buvo. Neatsimenu, koks tai aliejus, bet man atrodo jojobos. Tai pasirodė labai letai susigeriantis, o AN visai kitoks. Nežinau, ar čia oda per tą laiką pasausėjo, ar tie aliejai skirtingi, nes per daug laiko praėjo. g.gif

Aš turiu AN jojobos aliejuką wub.gif mano oda buvo labai išsausėjusi,tik jis mane išgelbėjo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 04 21, 15:36)
Beje visdelto pigiausi aliejai kiek teko matyti yra Haliu turguj (aliejus.com). pigiau nei pas ta mergina is manodrabuziai.lt.
Aisku kaip su kokybe tai neaisku - ant kai kuriu klijuoja lipdukus "ekologiskas", ant kai kuriu ne, kai kurie laikomi aliejai moliniuose induose, o kai kurie - persvieciamuose, sviesoje. kai paklausiau kodel, pasake, kad saules spinduliai ju nepasiekia, vadinasi nieko tokio... O ir siaip, klausimas ant kiek rimtai tie aliejai sviesoje praranda veikliasias medziagas. Gal tai labai ilgas procesas, nevertas tu pinigu,kuriuos moketume pirkdami brangiau...
Bet kita vertus, bet kokioj parduotuvej perkant gali kilti abejoniu del kokybes, ekologiskumo, laikymo salygu. As tai nzn del cia megstamu Kvapu namu ir Aroma Natural alieju - viskas atrodo labai jau brangu, o ir 100 proc tikejimo man sitos parduotuves nesukelia, juk vistiek garantiju neturiu ir nematau kaip jie tuos aliejus saugo ir pan.
Zodziu as tai alieju uzsipirkau Halese,nes ten pigu.Ir kolkas esu patenkinta:)

Kas mano kitaip, papriestaraukit. gal priversite pamastyti kitaip?

Aš kadangi netoli dirbu, tai irgi kartas nuo karto ten užsuku prieskonių , kakavos sveisto ir aliejų thumbup.gif , dėl aliejų kokybės nežinau, dideliais kiekiais neperku, jie ten tikrai nėra labai apšviesti, perku įvairius ir naudoju viskam, pagrinde maistui . Jie nesiskelbia, kad yra ekologiški, bet asmeniškai aš labai didelio skirtumo tarp ekologiškų ir ne nesu pastebėjusi, vienžo naudoju viską iš ten negailėdama ir dideliais kiekiais hihihi.gif Beje jau spėjau užsisakyti visokių gėrybių iš Aroma natural, turėsiu su kuo palyginti .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuberosa: 06 gegužės 2010 - 20:07
QUOTE(Tuberosa @ 2010 05 06, 19:40)
vienžo naudoju viską iš ten negailėdama ir dideliais kiekiais hihihi.gif

viska lemia poziuris, as net ir neturedama pinigu, antra karta nepirkciau is ten jokiu alieju schmoll.gif
Ir ta pasakytu bet kuri, kuri bande tikrai aukstos kokybes aliejus, ir visokius pilstomus aliejus. O tai,kad daugumai jie tinka ir patinka -tai tikrai ne kokybe irodo, LT apstu prastos kokybes produktu, kuriuos zmones perka unsure.gif
Atsakyti