Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

gal yra bandziusiu http://www.ekolinija...elis-250ml.html arba http://www.ekolinija...kram-250ml.html
Butu idomu isgirsti atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smokey_eyes @ 2010 05 02, 22:16)

esu turejusi prausikli, tai labai fainas thumbup.gif akyciu negrauzia thumbup.gif
Atsakyti
Cia jus visos tokios prisiskaiciusios thumbup.gif galvojau reikia pasigaminti koki kremuka, nes kuo toliau tuo labiau baisu ziuret i veidrodi, bet pamacius ingredientus visus metus ju ieskociau doh.gif tad ka manot apie "Kvapu namu" jau pagamintus produktus?
Mano oda misri, tad problemu su ja laaabai daug, nuo gydomuju vaistu labai isauseja, nuo maskavimo priemoniu riebaluojasi, kemsasi poros, o maskuot reikia, i gatve juk tokia neiseisi..tai psidalinkit kokius produktus naudojate jus, turincios tokiu pat problemu?
Atsakyti
QUOTE(smokey_eyes @ 2010 05 01, 20:03)
o man kaip tik AN kainos nerealios, kad ir tie patys ea, kainos kaip metos firmos, o mililitru perpus maziau schmoll.gif

kokiam universitete tokio keisto skaičiavimo moko? g.gif Mėtos eteriniai kokybe AN niekaip neprisilygina, todėl AN ir kainos didesnės - net nėra ką daugiau ir kalbėti smile.gif Aišku, jeigu esmė mililitruose, tai reikia ieškoti, kur eterinius aliejus kibirais ir pigiai parduoda smile.gif

QUOTE(agnuske @ 2010 05 02, 13:43)
va KN tas pats aliejus tokio pacio kiekio kaip Halese kainuoja ne maziau kaip 5 kartus brangiau.

kokybė irgi nesulyginama mirksiukas.gif

QUOTE(sineja @ 2010 05 03, 11:14)
tad ka manot apie "Kvapu namu" jau pagamintus produktus?

geri, bet vien aliejus naudojant vasarą odai gali drėgmės trūkti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sineja @ 2010 05 03, 11:14)
ka manot apie "Kvapu namu" jau pagamintus produktus?
Mano oda misri,

man pagamintas aliejus netiko, mano oda misri, tai labai issausino, oda papleiskanavo, kur riebiau uzkimso poras, tokiai odai, kaip suprantu reikia kremo, kad ir drekintu ir maitintu rolleyes.gif

Na as irgi baigiu pakeisti visas priemones i naturalias, tad patarkit ir man, kokios firmos rinktis putas i vonia vaikams? ir reikia vyrui pakeisti plauku zele su slapiu efektu i kazka naturalaus tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 05 02, 21:00)
Bet ar tu bandei lyginti tuos aliejus ant odos realiai. As pati esu turejusi visus aliejus ir KN, dali vis dar turiu, tai pat turiu alieju is AN -tai ju kokybe tikrai gera, bet teko nusipirkti pabandymui is tu alieju.com -tai siaubas - kokybes net negalima lyginti, as juos pabandziau ant ranku ir to man uzteko, kad ant veido net nebandyciau tepti tokio riebalo  schmoll.gif . Be to, jie labai greitai oksidavosi ir visus, kuriuos buvau pirkusi ismeciau. Nei vienas mano aliejus, net nakvisu, pirktas is KN po metu neoksidavosi-tai pasako labai daug.

Dar naujoke esu, tai nebandziau. Net nzn ka reiskia kai aliejus oksiduojasi... Pirkau neseniai, tai kolkas nesugedo man jie, naudoju sekmingai:) Tiesa,rieboki,rieboki... Nuo veido plaukai susiriebaluoja netgi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 05 03, 18:01)
Tiesa,rieboki,rieboki... Nuo veido plaukai susiriebaluoja netgi... g.gif

Ne visiems apskritai patinka aliejus veidui. O šiaip pabandykit mažiau jo naudoti. Tepkit ant drėgnos odos ir tada vos vos tereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 05 02, 13:43)
1. -  Labai idomu, bet taip tiesiog ant odos tepti ea? Ar ea, sumaisius su kokiu kitu aliejum? Jei nemaisant,per stipru jauciu, o jei sumaisius kvapas per silpnas turetu buti...

Oi ne, ant grynos odos eterinis aliejus gali sudirginti odą. Reikia skiesti į bazinį aliejų. Jei nesidarau kokio mišiniuko, tai perku iš KN absoliutą kokį man patinkantį ir pagal kainą tinkantį. Gan stipriai kvepia ir skalsiai naudojasi. Esu turėjusi čampakų atarą, tai man wub.gif O darbe kai riešus pasitepiau prie atdaro lango, tai iš kito kabineto kolegos atėjo pauostyti lotuliukas.gif Šiaip yra EA kurių gan stiprus kvapas, pvz mano taip mėgstamų ylang-ylang, arba kokių jazminų absoliutas.
Papildyta:
QUOTE(agnuske @ 2010 05 03, 17:01)
Dar naujoke esu, tai nebandziau. Net nzn ka reiskia kai aliejus oksiduojasi... Pirkau neseniai, tai kolkas nesugedo man jie, naudoju sekmingai:) Tiesa,rieboki,rieboki... Nuo veido plaukai susiriebaluoja netgi... g.gif

Agnuske, mažiau aliejaus tepk, ir mažiau riebaluosis, ir skalsiau priemonė naudosis. Tai irgi leidžia pasirinkti brangesnę priemonę, nes jos mažiau naudoji. Ir aš tai ryte kokį lankelį užsidedu kad plaukai nelįstų kai veidą tepu.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

gal kuri naudojate ir galėtumėt rekomenduoti ekologiškus lūpų dažus ar lūpų blizgį? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady*: 03 gegužės 2010 - 21:28
Aš asmeniškai naudoju tokį lūpų blizgesį ČIA , jis labai maloniai pasidengia ir sudėty turi mentolio, tai jaučiasi toks šaltukas nat lūpų ax.gif
Turiu ir TOKĮ, man jis nepatinka, sunkiai pasidengia, subėga g.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2010 05 04, 13:07)
Aš asmeniškai naudoju tokį lūpų blizgesį ČIA  , jis labai maloniai pasidengia ir sudėty turi mentolio, tai jaučiasi toks šaltukas nat lūpų ax.gif
Turiu ir TOKĮ, man jis nepatinka, sunkiai pasidengia, subėga  g.gif

O kaip pirmas blizgis laikosi?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 05 03, 14:21)
geri, bet vien aliejus naudojant vasarą odai gali drėgmės trūkti wink.gif

Tai be kremo niekaip? g.gif Taip nesinori prikti.

Čia kažkas rašė (neatsimenu gal Satura ar Kunigunda), kad naudoja Sveikų produktų kamelijų aliejų ir jis toks pats geras kaip KN. Ar tikrai jis toks pats geras, ką kitos mano? Nes kaina tai žymiai skiriasi. O kaip dėl kitų aliejų? Jų kokybė irgi nesiskiria?

Beje, man kamelijų aliejus labai gerai sausai odai. rolleyes.gif
Atsakyti