QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 04, 17:28)
Sveikos, jau kelios savaites vis skaitinejuos apie produktus be nuodu, tai net galva susisuko
, vis konspektuojuos kazka, bet esu visiskai pasimetus
Siandien pasiemiau meginuka kremo ir zele "madaros" lyg, tai nezinau ar pirkciau krema uz 90 litu
, na nebent po tu meginuku stebukla pamatyciau ant veido
. O mano oda i raudonuma, dar spuogiuku meta, zodziu nekas
.
As vis rasaus firmas ir t.t., bet kaikuriu kainos nezmoniskos turbut.
Kas jau daug nagrinejotes, gal galetumet pasakyti kuri firma is tu geruju yra pigesne ..Ir plaukams begalo reikia kazko drekinancio, balzamo nenuplaunamo rekomendavo kirpeja, det kas savaite kaukes drekinancias...
Is anksto aciu uz bet koki atsakyma
Nelengvus klausimus čia uždavėt, labai nelengvus...
Aš kažkaip irgi niekada nebuvau pratus daug kosmetikai išleisti, nes man pigesnės priemonės dažniausiai tikdavo ir patikdavo taip pat kaip ir brangios
O ekologiška kosmetika tikrai visumoje yra nepigi. Iš pigesnių galiu paminėti "Eco cosmetics", "Benecos".
Bet iš esmės norint čia sutaupyti reikia skirti laiko paieškoms
Nes kartais tą patį dalyką galima rasti daug pigiau kažkur kitur. Pavyzdžiui, rožių vandenuką, kurį naudoju kaip toniką, perku "Sveikuose produktuose" už 8-9 Lt./200 ml. Kokosų aliejus ten pat perkant didesnę pakuotę išeina apie 7 Lt/100 gr. ir tt. ir pan.
Be to, dabar tikrai atsidarė labai daug naujų internetinių parduotuvyčių, prekiaujančių ekologiška kosmetika. Google pagalba galite rasti ir studijuoti asortimetą
Faktas, padirbėti reikia. Tikrai nebus taip, kad nuėjus į vieną parduotuvę už geras kainas susipirksim visus natūralius gaminius... Na, gal kada nors bus, bet negreit
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 04, 17:40)
Reiks dometis daugiau apie aliejus, nes esu isikandus tik alyvuogiu alieju kazkaip
Oi, būtinai pasidomėkit - aliejų daug ir puikių yra, reikia savo atrasti. Ir migdolų, ir abrikosų kauliukų, avokadų, argano ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(gabija77 @ 2010 03 04, 17:45)
o ka patartum namu salygomis pasidaryt
ir neimanoma nieko
Veidui paprastai naudoju molį - ir kaip prausiklį, kuris giliau valo, ir kaip kaukę. Jei norisi kažko rupesnio, galima naudoti avižinius dribsnius sumaltus, kukurūzų miltus ir t.t.