Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(mkdk @ 2010 03 01, 14:53)
manot...  g.gif  nes mano plaukai ilgi ir man svarbu, kad nebutu koltunu, kad butu nesausi ir lygus. o kur galima butu ji isbandyti? gal kur buna meginiu?

mano irgi ilgi, kai perejau ant naturaliu priemoniu, siaubas kokie kaltunai buvo doh.gif sausi, besiveliantys plaukai, todel vos vos negrizau prie sintetiniu doh.gif bet isbandziau si ir super wub.gif
Atsakyti
o kur galima nupirkti ta kondic.plaukms?
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2010 02 25, 18:27)

Nusipirkau jau sviestmedziu alieju sausom vietom ) (na ir kvapas tongue.gif ) ir atejau su klausymu)
Man jau apie 40 , veido oda  misri ir deja turiu jau rauksliu verysad.gif .Gal galite ka nors pasiulyti.Pasimeciau ka pirkti , ar eiti i parduotuve ir ten klausyneti??
aciu labai , kas pades) 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Galima bandyt kokį eterinį aliejų įmaišyti, nes ,sutinku, kvapas nelabai...

QUOTE(mkdk @ 2010 03 01, 01:45)
Ernesin, gal Jus galite patarti. mano plaukai sviesinti, del to sausi ir isplovus galva visada reikia naudotis kondicionerium. bet ne kiekvienas kondicionerius padaro juos langvai sukojamus, ir "gyvus". neseniai tik radau toki kondic., kuris tikraja to zodzio prasme padaro stebukla ir jokio vargo su plaukais as dabar neturiu. .....  bet yra vienas "bet" - jis nei eko, nei organiskas, o tikru tikriausia chemija ....  nors ir stebuklinga  biggrin.gif

Man pati geriausia kaukė plaukams yra kokoso aliejus-plaukai stipresni, glotnūs wub.gif O natūralių kondicionierių ar šampūnų sau dar neatradau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mkdk @ 2010 03 02, 08:41)
o kur galima nupirkti ta kondic.plaukms?
CUP'e IIIa priešais liftus Boutique parduotuvėje.
QUOTE(Amadeja @ 2010 03 02, 10:00)
Man pati geriausia kaukė plaukams yra kokoso aliejus-plaukai stipresni, glotnūs  wub.gif

Man plaukus ji atgaivina, bt visada kitą dieną plaukai kaip susiriebalavę, nors išplaunu tikrai kruopščiai ir gerai ax.gif
Atsakyti
Sveikos, jau kelios savaites vis skaitinejuos apie produktus be nuodu, tai net galva susisuko wacko.gif , vis konspektuojuos kazka, bet esu visiskai pasimetus biggrin.gif
Siandien pasiemiau meginuka kremo ir zele "madaros" lyg, tai nezinau ar pirkciau krema uz 90 litu g.gif , na nebent po tu meginuku stebukla pamatyciau ant veido biggrin.gif . O mano oda i raudonuma, dar spuogiuku meta, zodziu nekas doh.gif .
As vis rasaus firmas ir t.t., bet kaikuriu kainos nezmoniskos turbut. Kas jau daug nagrinejotes, gal galetumet pasakyti kuri firma is tu geruju yra pigesne rolleyes.gif ..Ir plaukams begalo reikia kazko drekinancio, balzamo nenuplaunamo rekomendavo kirpeja, det kas savaite kaukes drekinancias...
Is anksto aciu uz bet koki atsakyma smile.gif

Senoj temoj skaiciau apie sveika savaimini idegi, tai prisiminiau kaip ziurejau kazkokia laida per rusus ir viena dainininke sake, kad duoda grazu atspalvi jos odai morku sultys, tipo kas ryta isgeria stikline morku sulciu, tai nusprendziau ir as taip daryti bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
gal kas zinot kavos tirscius galima naudoti kaip veido sveitikli ax.gif nes pamenu kazkada buvo diskutuota , kad kunui thumbup.gif bet kunui turiu kita, o veidui noreciau visiskai naturalaus tai prisiminiau kavos tirscius g.gif niekas nebandet g.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 04, 18:28)
Sveikos, jau kelios savaites vis skaitinejuos apie produktus be nuodu, tai net galva susisuko  wacko.gif , vis konspektuojuos kazka, bet esu visiskai pasimetus  biggrin.gif
Siandien pasiemiau meginuka kremo ir zele  "madaros" lyg, tai nezinau ar pirkciau krema uz 90 litu  g.gif , na nebent po tu meginuku stebukla pamatyciau ant veido  biggrin.gif . O mano oda i raudonuma, dar spuogiuku meta, zodziu nekas  doh.gif .
As vis rasaus firmas ir t.t., bet kaikuriu kainos nezmoniskos turbut. Kas jau daug nagrinejotes, gal galetumet pasakyti kuri firma is tu geruju yra pigesne  rolleyes.gif ..Ir plaukams begalo reikia kazko drekinancio, balzamo nenuplaunamo rekomendavo kirpeja, det kas savaite kaukes drekinancias...
Is anksto aciu uz bet koki atsakyma  smile.gif

Senoj temoj skaiciau apie sveika savaimini idegi, tai prisiminiau kaip ziurejau kazkokia laida per rusus ir viena dainininke sake, kad duoda grazu atspalvi jos odai morku sultys, tipo kas ryta isgeria stikline morku sulciu, tai nusprendziau ir as taip daryti  bigsmile.gif  biggrin.gif

tai morkos turi karotino ar karoteno (nezinau kuris teisingas variantas), kazkada ir as per tv maciau, kad geria karotino tabletes, kad oda igautu atspalvi, bet nezinau man tai nerealu atrodo g.gif na pabandyk ir pranesk ar teisybe drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 03 04, 17:34)
gal kas zinot kavos tirscius galima naudoti kaip veido sveitikli  ax.gif  nes pamenu kazkada buvo diskutuota , kad kunui  thumbup.gif  bet kunui turiu kita, o veidui

Mano nuomone, veidui šiek tiek per šiurkštu, tikrai geriau kūnui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 03 04, 16:34)
gal kas zinot kavos tirscius galima naudoti kaip veido sveitikli  ax.gif  nes pamenu kazkada buvo diskutuota , kad kunui  thumbup.gif  bet kunui turiu kita, o veidui noreciau visiskai naturalaus tai prisiminiau kavos tirscius  g.gif  niekas nebandet  g.gif
Papildyta:
tai morkos turi karotino ar karoteno (nezinau kuris teisingas variantas), kazkada ir as per tv maciau, kad geria karotino tabletes, kad oda igautu atspalvi, bet nezinau man tai nerealu atrodo  g.gif  na pabandyk ir pranesk ar teisybe  drinks_cheers.gif

Tipo odai perkietas tas sveitiklis, bet as kavos tirscius uzpilu su trupuciu alejaus alyvuogiu ir pastoveje kavos tirsciai apminksteja ir tada lengvai lengvai trinu. O dar turbut geriau veida pagarinus gal ax.gif .
Reiks dometis daugiau apie aliejus, nes esu isikandus tik alyvuogiu alieju kazkaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 04, 18:39)
Mano nuomone, veidui šiek tiek per šiurkštu, tikrai geriau kūnui smile.gif

o ka patartum namu salygomis pasidaryt ax.gif ir neimanoma nieko blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 04, 18:40)
Tipo odai perkietas tas sveitiklis, bet as kavos tirscius uzpilu su trupuciu alejaus alyvuogiu ir pastoveje kavos tirsciai apminksteja ir tada lengvai lengvai trinu. O dar turbut geriau veida pagarinus gal ax.gif .
Reiks dometis daugiau apie aliejus, nes esu isikandus tik alyvuogiu alieju kazkaip g.gif

o tu veidui esi naudojus? ax.gif ar tik kunui?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 04, 17:28)
Sveikos, jau kelios savaites vis skaitinejuos apie produktus be nuodu, tai net galva susisuko  wacko.gif , vis konspektuojuos kazka, bet esu visiskai pasimetus  biggrin.gif
Siandien pasiemiau meginuka kremo ir zele  "madaros" lyg, tai nezinau ar pirkciau krema uz 90 litu  g.gif , na nebent po tu meginuku stebukla pamatyciau ant veido  biggrin.gif . O mano oda i raudonuma, dar spuogiuku meta, zodziu nekas  doh.gif .
As vis rasaus firmas ir t.t., bet kaikuriu kainos nezmoniskos turbut. Kas jau daug nagrinejotes, gal galetumet pasakyti kuri firma is tu geruju yra pigesne  rolleyes.gif ..Ir plaukams begalo reikia kazko drekinancio, balzamo nenuplaunamo rekomendavo kirpeja, det kas savaite kaukes drekinancias...
Is anksto aciu uz bet koki atsakyma  smile.gif

Nelengvus klausimus čia uždavėt, labai nelengvus... ax.gif biggrin.gif
Aš kažkaip irgi niekada nebuvau pratus daug kosmetikai išleisti, nes man pigesnės priemonės dažniausiai tikdavo ir patikdavo taip pat kaip ir brangios blush2.gif
O ekologiška kosmetika tikrai visumoje yra nepigi. Iš pigesnių galiu paminėti "Eco cosmetics", "Benecos".
Bet iš esmės norint čia sutaupyti reikia skirti laiko paieškoms wink.gif Nes kartais tą patį dalyką galima rasti daug pigiau kažkur kitur. Pavyzdžiui, rožių vandenuką, kurį naudoju kaip toniką, perku "Sveikuose produktuose" už 8-9 Lt./200 ml. Kokosų aliejus ten pat perkant didesnę pakuotę išeina apie 7 Lt/100 gr. ir tt. ir pan. smile.gif
Be to, dabar tikrai atsidarė labai daug naujų internetinių parduotuvyčių, prekiaujančių ekologiška kosmetika. Google pagalba galite rasti ir studijuoti asortimetą wink.gif
Faktas, padirbėti reikia. Tikrai nebus taip, kad nuėjus į vieną parduotuvę už geras kainas susipirksim visus natūralius gaminius... Na, gal kada nors bus, bet negreit biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 04, 17:40)

Oi, būtinai pasidomėkit - aliejų daug ir puikių yra, reikia savo atrasti. Ir migdolų, ir abrikosų kauliukų, avokadų, argano ir t.t. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gabija77 @ 2010 03 04, 17:45)
o ka patartum namu salygomis pasidaryt  ax.gif  ir neimanoma nieko  blush2.gif

Veidui paprastai naudoju molį - ir kaip prausiklį, kuris giliau valo, ir kaip kaukę. Jei norisi kažko rupesnio, galima naudoti avižinius dribsnius sumaltus, kukurūzų miltus ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 04, 18:49)
Nelengvus klausimus čia uždavėt, labai nelengvus...  ax.gif  biggrin.gif
Aš kažkaip irgi niekada nebuvau pratus daug kosmetikai išleisti, nes man pigesnės priemonės dažniausiai tikdavo ir patikdavo taip pat kaip ir brangios  blush2.gif
O ekologiška kosmetika tikrai visumoje yra nepigi. Iš pigesnių galiu paminėti "Eco cosmetics", "Benecos".
Bet iš esmės norint čia sutaupyti reikia skirti laiko paieškoms wink.gif Nes kartais tą patį dalyką galima rasti daug pigiau kažkur kitur. Pavyzdžiui, rožių vandenuką, kurį naudoju kaip toniką, perku "Sveikuose produktuose" už 8-9 Lt./200 ml. Kokosų aliejus ten pat perkant didesnę pakuotę išeina apie 7 Lt/100 gr. ir tt. ir pan. smile.gif
Be to, dabar tikrai atsidarė labai daug naujų internetinių parduotuvyčių, prekiaujančių ekologiška kosmetika. Google pagalba galite rasti ir studijuoti asortimetą wink.gif
Faktas, padirbėti reikia. Tikrai nebus taip, kad nuėjus į vieną parduotuvę už geras kainas susipirksim visus natūralius gaminius... Na, gal kada nors bus, bet negreit  biggrin.gif
Papildyta:
Oi, būtinai pasidomėkit - aliejų daug ir puikių yra, reikia savo atrasti. Ir migdolų, ir abrikosų kauliukų, avokadų, argano ir t.t. smile.gif

viena forumiete vezasi eko kosmetika is vokietijos tai pradziai galima ja pabandyti, nes kainos thumbup.gif o kiek ka pirkau likau patenkinta. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 03 04, 16:45)

o tu veidui esi naudojus?  ax.gif  ar tik kunui?

esu viska trinusi smile.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 04, 16:51)

Pavyzdžiui, rožių vandenuką, kurį naudoju kaip toniką, perku "Sveikuose produktuose" už 8-9 Lt./200 ml. Veidui paprastai naudoju molį - ir kaip prausiklį, kuris giliau valo, ir kaip kaukę. Jei norisi kažko rupesnio, galima naudoti avižinius dribsnius sumaltus, kukurūzų miltus ir t.t. smile.gif

Labai aciu, butinai domesiuos.
O ta roziu vandenuka kiek laiko galima laikyti atidaryta? Turbut ilgai naudojasi kaip tonikas?
O moli koki nauodoji? Skaiciau, kad kazkokie ten beverciai, dar kremu sudety kazkoks melynas molis negeras buna, bet vat koks gi geras, tai taip ir nezinau......

QUOTE(gabija77 @ 2010 03 04, 16:51)
viena forumiete vezasi eko kosmetika is vokietijos tai pradziai galima ja pabandyti, nes kainos  thumbup.gif  o kiek ka pirkau likau patenkinta.  ax.gif

O kaip vadinasi ta kosmetika, turi sertifikatus?
Atsakyti