Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

O sakykit, ar kvepaliukų irgi atsisakėt? blush2.gif Mačiau, kad yra keli eko kvepaliukai, bet kažkaip sunku man savo mėgstamų atsisakyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2010 04 30, 11:49)
O sakykit, ar kvepaliukų irgi atsisakėt? blush2.gif  Mačiau, kad yra keli eko kvepaliukai, bet kažkaip sunku man savo mėgstamų atsisakyti ax.gif

Aš ne, ir turbūt dar negreitai atsisakysiu, nei pačiai kas prilipo nei su SB noriu pyktis, o tai sakė su smirdančia negyvens doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2010 04 30, 12:49)
O sakykit, ar kvepaliukų irgi atsisakėt? blush2.gif  Mačiau, kad yra keli eko kvepaliukai, bet kažkaip sunku man savo mėgstamų atsisakyti ax.gif

o sito tai jau niekaip negaliu atsisakyti blush2.gif nes turiu savo megstamus ir i jokius eko nekeisciau blush2.gif
Atsakyti
Aš bent kol kas irgi neketinu atsisakyti šio malonumo tongue.gif Tiesiog įdomu ar kas bandėt tuos eko kvepalus ir kokie įspūdžiai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 04 30, 10:10)
gali iš AromaNatural nusipirkti mažesnį kiekį pabandymui ir pažiūrėti, ar apskritai tiks smile.gif Juo galima ir veidą, ir kūną prausti, ir kaukes darytis, nes yra labai švelnus, ne tik plaukų plovimui wink.gif

Zinau kad pas juos mazi kiekiai, bet kaip suprantu is AN tik internetu galima pirkti..
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2010 04 30, 13:51)
Aš bent kol kas irgi neketinu atsisakyti šio malonumo tongue.gif  Tiesiog įdomu ar kas bandėt tuos eko kvepalus ir kokie įspūdžiai? ax.gif

Tai žinoma kad yra ir bandžiusių ir naudojančių jau kuris laikas wink.gif
Atsakyti
"QUOTE(Satura @ 2010 04 30, 10:10)
gali iš AromaNatural nusipirkti mažesnį kiekį pabandymui ir pažiūrėti, ar apskritai tiks smile.gif Juo galima ir veidą, ir kūną prausti, ir kaukes darytis, nes yra labai švelnus, ne tik plaukų plovimui wink.gif
*
Zinau kad pas juos mazi kiekiai, bet kaip suprantu is AN tik internetu galima pirkti.."

Jau supratau kaip pirkti, atidziau paskaityt reikejo,geda blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuske: 30 balandžio 2010 - 17:43
QUOTE(Satura @ 2010 04 09, 16:41)
netikiu savo akimis  blink.gif Pirmiausiai, kas tau turėjo užkliūti toje parduotuvėje, tai labai stiprus, sintetinis kvapas  g.gif
palyginti su AN, kur kainos realios, tai atrodo per pigu  4u.gif O kur čia taip?

o man kaip tik AN kainos nerealios, kad ir tie patys ea, kainos kaip metos firmos, o mililitru perpus maziau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2010 04 30, 10:49)

QUOTE(ernesin @ 2010 04 30, 10:51)
Aš ne, ir turbūt dar negreitai atsisakysiu, nei pačiai kas prilipo nei su SB noriu pyktis, o tai sakė su smirdančia negyvens doh.gif

QUOTE(gabija77 @ 2010 04 30, 11:47)
o sito tai jau niekaip negaliu atsisakyti  blush2.gif nes turiu savo megstamus ir i jokius eko nekeisciau  blush2.gif

O, taip, kai pradėjau draugauti su ea ir kitais aliejais, tai kvepalai tiesiog dvokia. Nesvarbu kokie jie būtų. Dar buvau mėginuką eko kvepalų gavusi, bet daugiau neperku, man aliejai mieliau. Pasitepu riešus ir kvepiu sau ir kitiems - rytais, gėlėmis, egzotika smile.gif . Arba visai nesikvėpinu. Irgi visai priimtinas variantas.
P.S turiu kvepalų likučių reikia kažkur juos dėti, o tai tik vietą užima. g.gif

Papildyta:
QUOTE(<MILANA> @ 2010 04 26, 10:55)
Sveikutes mergaites  4u.gif
Turbut neviena cia turime problemu su inkstyneis juodulukais  sad.gif Gal kas mergaites patarsites kas ka naudoje ,mano odele sausa o juodulukai renkasi nosytes srytyje aplink lupas ir smakras  cry.gif

Žalio molio kaukė man produktas nr. 1. Aš ją pati darausi, tai dar pridedu eterinių aliejų ir hidrolato. Jei oda labai sausa, tai dar būtų galima ir aliejaus įmaišyti. Bet jei pati nesigamini, tai manau galima gatavų produktų pasiieškoti.
Papildyta:
QUOTE(agnuske @ 2010 04 21, 14:36)
Beje visdelto pigiausi aliejai kiek teko matyti yra Haliu turguj (aliejus.com). pigiau nei pas ta mergina is manodrabuziai.lt.
Aisku kaip su kokybe tai neaisku - ant kai kuriu klijuoja lipdukus "ekologiskas", ant kai kuriu ne, kai kurie laikomi aliejai moliniuose induose, o kai kurie - persvieciamuose, sviesoje. kai paklausiau kodel, pasake, kad saules spinduliai ju nepasiekia, vadinasi nieko tokio... O ir siaip, klausimas ant kiek rimtai tie aliejai sviesoje praranda veikliasias medziagas. Gal tai labai ilgas procesas, nevertas tu pinigu,kuriuos moketume pirkdami brangiau...
Bet kita vertus, bet kokioj parduotuvej perkant gali kilti abejoniu del kokybes, ekologiskumo, laikymo salygu. As tai nzn del cia megstamu Kvapu namu ir Aroma Natural alieju - viskas atrodo labai jau brangu, o ir 100 proc tikejimo man sitos parduotuves nesukelia, juk vistiek garantiju neturiu ir nematau kaip jie tuos aliejus saugo ir pan.
Zodziu as tai alieju uzsipirkau Halese,nes ten pigu.Ir kolkas esu patenkinta:)

Kas mano kitaip, papriestaraukit. gal priversite pamastyti kitaip?

Bet taip galvojant tai tada nei viena parduotuve negalima apsitikėti. Pvz aš žinau, kad kvapų namai savo produkciją, kurią nusiperka didelėse talpose veža išpilstyti į santariškes, kur yra sterilu ir t.t. Tai man sukelia pasitikėjimą. Dėl AN ir Halės turgaus negaliu to pasakyti, nes nežinau, dėl to ten ir neperku. LAimė iš KN važiuoja daug kur pati ir pažįsta tiekėjus, kurių produkcija prekiauja. Mačiau ir nuotraukas, ir jos pasakojimus, taip pat buvo kelionės organizuojamos. Tai man irgi kelia pasitikėjimą. Didelę kainą aš kompensuoju sumažinusi vartojimą. Vietoj to, kad pirkčiau veido, paakių, kūno, rankų, kojų kremą aš pvz. nusiperkų kokosų aliejų, kurį galima viskam naudoti ir t.t
Atsakyti
1. "
QUOTE(kryyste @ 2010 05 01, 23:41)
O, taip, kai pradėjau draugauti su ea ir kitais aliejais, tai kvepalai tiesiog dvokia. Nesvarbu kokie jie būtų. Dar buvau mėginuką eko kvepalų gavusi, bet daugiau neperku, man aliejai mieliau. Pasitepu riešus ir kvepiu sau ir kitiems - rytais, gėlėmis, egzotika smile.gif "

2. "  Bet taip galvojant tai tada nei viena parduotuve negalima apsitikėti. Pvz aš žinau, kad kvapų namai savo produkciją, kurią nusiperka didelėse talpose veža išpilstyti į santariškes, kur yra sterilu ir t.t. Tai man sukelia pasitikėjimą. Dėl AN ir Halės turgaus negaliu to pasakyti, nes nežinau, dėl to ten ir neperku. LAimė iš KN važiuoja daug kur pati ir pažįsta tiekėjus, kurių produkcija prekiauja. Mačiau ir nuotraukas, ir jos pasakojimus, taip pat buvo kelionės organizuojamos. Tai man irgi kelia pasitikėjimą. Didelę kainą aš kompensuoju sumažinusi vartojimą. Vietoj to, kad pirkčiau veido, paakių, kūno, rankų, kojų kremą aš pvz. nusiperkų kokosų aliejų, kurį galima viskam naudoti ir t.t

1. - Labai idomu, bet taip tiesiog ant odos tepti ea? Ar ea, sumaisius su kokiu kitu aliejum? Jei nemaisant,per stipru jauciu, o jei sumaisius kvapas per silpnas turetu buti...

2. - Na taip, kazkoki sprendima kuo pasitiketi vistiek reikia priimti. Tik va KN tas pats aliejus tokio pacio kiekio kaip Halese kainuoja ne maziau kaip 5 kartus brangiau. Pvz. lazdynu aliejaus 100ml Halese kainuoja 5 Lt:) Ir daug kurie labai pigus palyginus... Tai tame reikalas, kad kazkaip galvoji, ar tas vertinguju medziagu kiekis tame aliejuje is KN bus tiek kartu didesnis, kiek didesne to aliejaus kaina... g.gif Stai kur klausimas iskilo...
O siaip kokosu aliejus tai superinis dalykas, ir kvapas labai malonus:) bet kai pagalvoji, tai norisi kazko nuo spuogu, kazko nuo celiulito, kazko nuo randeliu... Taip ir prasideda:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuske: 02 gegužės 2010 - 13:44
Sveikutes... Vakar antra karta ismeginau kokosu aliejaus kauke plaukams. Rezultatas gavosi ne koks (kurio nepastebejau pirma karta). Snd plaukai sausi, pasisiause, issielektrine. Galvoju, truputi galiukus sutepsiu su trupuciu organic alyvuogiu aliejusmi ir plaukai stati stovejo lotuliukas.gif , maniau kad ir pati elektros gausiu blink.gif . manieji plaukai ilgi, sviesus natraliai, nedazyti. Baisu kai pagalvoju, reikia ir man ismeginti taip Jusu giriama antes kondicionieriu. (naudoju Lavera Basic sampuna)
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 05 02, 13:43)
2. -  Na taip, kazkoki sprendima kuo pasitiketi vistiek reikia priimti. Tik va KN tas pats aliejus tokio pacio kiekio kaip Halese kainuoja ne maziau kaip 5 kartus brangiau. Pvz. lazdynu aliejaus 100ml Halese kainuoja 5 Lt:)

Bet ar tu bandei lyginti tuos aliejus ant odos realiai. As pati esu turejusi visus aliejus ir KN, dali vis dar turiu, tai pat turiu alieju is AN -tai ju kokybe tikrai gera, bet teko nusipirkti pabandymui is tu alieju.com -tai siaubas - kokybes net negalima lyginti, as juos pabandziau ant ranku ir to man uzteko, kad ant veido net nebandyciau tepti tokio riebalo schmoll.gif . Be to, jie labai greitai oksidavosi ir visus, kuriuos buvau pirkusi ismeciau. Nei vienas mano aliejus, net nakvisu, pirktas is KN po metu neoksidavosi-tai pasako labai daug.
Atsakyti