Sveikutes mergaites
Turbut neviena cia turime problemu su inkstyneis juodulukais Gal kas mergaites patarsites kas ka naudoje ,mano odele sausa o juodulukai renkasi nosytes srytyje aplink lupas ir smakras
QUOTE(asara1 @ 2010 04 26, 11:22)
Sveikos, gal galetumete patarti kur galima butu isigyti ekologiska nagu laka ?
nes vakar po metu pertraukos nusprendziau nusilakuoti nagus, tai iprastas nagu lakas tokiu kvapu trenke, kad net langus atidariau issivedinti
Busiu dekinga uz patarimus
nes vakar po metu pertraukos nusprendziau nusilakuoti nagus, tai iprastas nagu lakas tokiu kvapu trenke, kad net langus atidariau issivedinti
esu maciusi Biopasaulyje, Vilniuj cup`e 3 aukste. Sante berods.
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 04 26, 12:09)
esu maciusi Biopasaulyje, Vilniuj cup`e 3 aukste. Sante berods.
Aš du kartus ten ieškojau - tai neturėjo... Sakė, gal rudenį daugiau bus
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 14, 13:00)
Kodėl netiks...?
Mano plaukai irgi ilgi, šviesiai dažyti, aš jau antrą buteliuką Urtekram su rasulu ir hena baigiu sunaudoti ir labai patenkinta Tiesa, dabar kitą turbūt bandysiu, nes man vis kažko paįvairinimui reikia...
Mano plaukai irgi ilgi, šviesiai dažyti, aš jau antrą buteliuką Urtekram su rasulu ir hena baigiu sunaudoti ir labai patenkinta Tiesa, dabar kitą turbūt bandysiu, nes man vis kažko paįvairinimui reikia...
Na buvau susdarusiu toke nuomuone is forumieciu kad Utekram visosm vele plaukucius .Pati bandziau man netiko, perleidau vyrui sampuna, jis damuse
Tai dabar vel uznestejo isbandyti Uterkram mano plaukai stori ir ilgi lig dupces ,dazyti baltai.Butinai nusipirksiu su rasolu ir hena ,kai pabaigsiu naturasiberica sampuna ir sante brilijant balzama isgirta cia visu, isigyjiau esu patenkinta visu 100% suo balzamu.O kai uzbaigsiu ta kuruos turiu,tada vel grysiu prie Uterkram
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 16, 19:56)
Ne visai tiesa, sakyčiau. Žinoma, nėra nieko, kas taip imtų ir apsaugotų. Bet aliejai (ypač tam tikri) jau nuo senų senovės buvo naudojami, kad padidintų odos elastingumą. O kuo elastingesnė oda, tuo mažiau šansų, kad ji plyš.
Aišku, pirmoj vietoj eina odos savybės ir paveldimumas
Aišku, pirmoj vietoj eina odos savybės ir paveldimumas
Mano odoa turbut istu elestinguju ,todel man gal ir padejo cocosu aliejukas ,jis man nepakeicemas dalykas ,kauke plaukams ,kunui,veidui man deja netiko kimsa poras,bet retsykeis patepu.
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 26, 12:26)
Aš du kartus ten ieškojau - tai neturėjo... Sakė, gal rudenį daugiau bus
As kai nesiekau tik uzmetu aki tai teko matyt, dvieju pasteliniu spalvu
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 04 26, 12:56)
As kai nesiekau tik uzmetu aki tai teko matyt, dvieju pasteliniu spalvu
KAi busiu Vilniuje, reikes i VCUP uzsukti.
QUOTE(asara1 @ 2010 04 26, 10:22)
Sveikos, gal galetumete patarti kur galima butu isigyti ekologiska nagu laka ?
Aš nemanau, kad egzistuoja ekologiškas nagų lakas , gal mane pataisys geriau nusimanančios. O va lakas vandens pagrindu yra Suncoat
Radau ir e-parduotuvę jau pradėjusia juo prekiauti Vajone
QUOTE(AIRA @ 2010 04 27, 12:15)
Aš nemanau, kad egzistuoja ekologiškas nagų lakas , gal mane pataisys geriau nusimanančios. O va lakas vandens pagrindu yra Suncoat
Jei kas išbandys, duokit žinoti. Mano nuomone, tai visiškai nesilaikantis nagų lakas. Jei parašyta, kad jį galima nuimti porą minučių palaikius karštam vandenį, tai ką aš žinau... Čia nebent nusilakuoti porai valandų, pasisukioji kur nors, nieko neliesdama ir viskas
Manau kad lakas tikrai nebus toks patvarus kaip įprastas O va kokie nurodymai kaip jį naudoti "Avoid soaking your nails in hot water during the first couple of hours after the application. Normal showering and dishwashing is usually fine after one hour as long as the polish is not scratched. Ideally do not use very hot water on your nails for the first 4 hours after application. Although dry to the touch, the polish is still curing / drying throughout the day (or overnight if applied in the evening)."
Tai kaip suprantu geriausiai nusilakuoti prieš miegą ir nejudant iki ryto gal lakas bus nudžiūvęs
O šiaip nagų lakas ir ekologija kažkaip nesuderinama, padėjau į spintą visus lakus ir kitas nagų priemones, nežinau ką su jom daryti
Tai kaip suprantu geriausiai nusilakuoti prieš miegą ir nejudant iki ryto gal lakas bus nudžiūvęs
O šiaip nagų lakas ir ekologija kažkaip nesuderinama, padėjau į spintą visus lakus ir kitas nagų priemones, nežinau ką su jom daryti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 27, 13:17)
Jei kas išbandys, duokit žinoti. Mano nuomone, tai visiškai nesilaikantis nagų lakas. Jei parašyta, kad jį galima nuimti porą minučių palaikius karštam vandenį, tai ką aš žinau... Čia nebent nusilakuoti porai valandų, pasisukioji kur nors, nieko neliesdama ir viskas
na as turejau eko nagu laka, tik nepamenu kokios firmos, nes porakart pabandziau ir atidaviau as ji, gryzau prie cheminiu, nes laikydavo labai trumpai, jei tik nagas palinkdavo is karto tas sonas lako nukrisdavo. jei ryte nusilakuoju tai per pietus nagai baisiai atrodo. nezianu bet eko nagu lakai vienintele priemone is eko, kurios atsisakau.
QUOTE(gabija77 @ 2010 04 27, 12:58)
na as turejau eko nagu laka, tik nepamenu kokios firmos, nes porakart pabandziau ir atidaviau as ji, gryzau prie cheminiu, nes laikydavo labai trumpai, jei tik nagas palinkdavo is karto tas sonas lako nukrisdavo. jei ryte nusilakuoju tai per pietus nagai baisiai atrodo. nezianu bet eko nagu lakai vienintele priemone is eko, kurios atsisakau.
Aš neišbandžius, bet įtarimai tokie ir buvo... Gaila. Bet taip jau yra - ne visos natūralios priemonės gali atstoti sintetines norimu efektu. O toliau jau kiekvieno pasirinkimas - naudoti, nenaudoti... Džiaugiuosi, kad bent plaukų, odos priežiūrai skirtus produktus visus galėjau kuo puikiausiai pakeisti natūraliais
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 27, 14:17)
Aš neišbandžius, bet įtarimai tokie ir buvo... Gaila. Bet taip jau yra - ne visos natūralios priemonės gali atstoti sintetines norimu efektu. O toliau jau kiekvieno pasirinkimas - naudoti, nenaudoti... Džiaugiuosi, kad bent plaukų, odos priežiūrai skirtus produktus visus galėjau kuo puikiausiai pakeisti natūraliais
tai pas mane aplamai namie liko tik nagu labai is sintetiniu, o taip net visus ploviklius ir valiklius eko susipirkau