Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

kiek suprantu sis aliejus ne eko http://www.vitaminai...liejus-plaukams g.gif gal kas ji bande?
Atsakyti
Sveikos!

Atlieku "MADARA" ekologiškos kosmetikos vartotojų elgsenos tyrimą. Norečiau labai Jūsų paprašyiti, kad atsakytumėte į anketos klausimus. Rezultatai bus naudojami mano baigiamajame darbe ax.gif Jūsų nuomone man labai svarbi! smile.gif
Iš anksto dėkoju! wub.gif

http://www.######/ap...31504bff2e.html
vietoje grotelių įrašykite publika(taškas)lt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunyy: 15 balandžio 2010 - 09:38
Sveikos, noriu pasidalinti savo patirtimi. Pradėjau naudoti ekologišką kosmetiką. Mano veideliui ypač tinka Cattier valomasis pienelis, Madara tonikas, Cattier paakių kremas ir Baborganic serijos kremas (Pure Age Preventing Cream). Man 25 metai.
Prie kūno ekologiškos kosmetikos dar neperėjau, tik Eco cosmetics pieštukinį dezodorantą turiu, patinka, tik dažniau reikia tepti, kartais tris kartus per dieną, bet užtat jausmas fainas kažkaip smile.gif
Turiu dar Cattier mėginukų, gautų su paakių kremu ir pieneliu, tai dar išbandysiu vėliau šveitiklį, kaukę, kūno losjoną, yra dar vyrui skutimuisi kažkas.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2010 04 16, 15:08)
Sveikos, noriu pasidalinti savo patirtimi. Pradėjau naudoti ekologišką kosmetiką. Mano veideliui ypač tinka Cattier valomasis pienelis, Madara tonikas, Cattier paakių kremas ir Baborganic serijos kremas (Pure Age Preventing Cream). Man 25 metai.
Prie kūno ekologiškos kosmetikos dar neperėjau, tik Eco cosmetics pieštukinį dezodorantą turiu, patinka, tik dažniau reikia tepti, kartais tris kartus per dieną, bet užtat jausmas fainas kažkaip smile.gif
Turiu dar Cattier mėginukų, gautų su paakių kremu ir pieneliu, tai dar išbandysiu vėliau šveitiklį, kaukę, kūno losjoną, yra dar vyrui skutimuisi kažkas.

sėkmės bandant ir laukiam komentarų 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
labai reikia konsultacijos 4u.gif koks aliejus regeneruoja plaukus? kazkiek radau info apie abrikosu lyg atlieka sia funkcija g.gif nes domejausi visa savaitgali apie plauku senejima ir pan g.gif ir supratau kad reikia senejima stabdancio aliejaus ar kazko panasaus... ir kuom sustambdyti plauku sakojimasi, nes apsikirpau pries 2 sav o galiukai vel visi issisakoje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 04 19, 08:46)
labai reikia konsultacijos  4u.gif koks aliejus regeneruoja plaukus? kazkiek radau info apie abrikosu lyg atlieka sia funkcija  g.gif  nes domejausi visa savaitgali apie plauku senejima ir pan  g.gif  ir supratau kad reikia senejima stabdancio aliejaus ar kazko panasaus... ir kuom sustambdyti plauku sakojimasi, nes apsikirpau pries 2 sav o galiukai vel visi issisakoje  doh.gif

Nežinau, ar galima vienareikšmiškai atsakyti - plaukams tinka labai įvarūs aliejai, tik kiekvienai skirtingi geriausi. Sezamų, avokadų, kokosų, jojobos ir t.t. g.gif
Atsakyti
Nuo plauku galiuku sakojimosi - aguonu aliejus smile.gif Domejausi, tai tikrai taip apie ji parasyta. Pati dar nebandziau.
Atsakyti
Beje visdelto pigiausi aliejai kiek teko matyti yra Haliu turguj (aliejus.com). pigiau nei pas ta mergina is manodrabuziai.lt.
Aisku kaip su kokybe tai neaisku - ant kai kuriu klijuoja lipdukus "ekologiskas", ant kai kuriu ne, kai kurie laikomi aliejai moliniuose induose, o kai kurie - persvieciamuose, sviesoje. kai paklausiau kodel, pasake, kad saules spinduliai ju nepasiekia, vadinasi nieko tokio... O ir siaip, klausimas ant kiek rimtai tie aliejai sviesoje praranda veikliasias medziagas. Gal tai labai ilgas procesas, nevertas tu pinigu,kuriuos moketume pirkdami brangiau...
Bet kita vertus, bet kokioj parduotuvej perkant gali kilti abejoniu del kokybes, ekologiskumo, laikymo salygu. As tai nzn del cia megstamu Kvapu namu ir Aroma Natural alieju - viskas atrodo labai jau brangu, o ir 100 proc tikejimo man sitos parduotuves nesukelia, juk vistiek garantiju neturiu ir nematau kaip jie tuos aliejus saugo ir pan.
Zodziu as tai alieju uzsipirkau Halese,nes ten pigu.Ir kolkas esu patenkinta:)

Kas mano kitaip, papriestaraukit. gal priversite pamastyti kitaip?
Atsakyti
Sveikos, as vel su klausimu smile.gif kazkada SM skaiciau kad kazkas sveicia veida su ryziu miltais atrodo? Man idomu jus juos uzpilat aliejum, valdeniu ar kaip? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 04 21, 15:36)
As tai nzn del cia megstamu Kvapu namu ir Aroma Natural alieju - viskas atrodo labai jau brangu, o ir 100 proc tikejimo man sitos parduotuves nesukelia, juk vistiek garantiju neturiu ir nematau kaip jie tuos aliejus saugo ir pan.
Zodziu as tai alieju uzsipirkau Halese,nes ten pigu.Ir kolkas esu patenkinta:)

Kas mano kitaip, papriestaraukit. gal priversite pamastyti kitaip?

Jei tokia nuostata - netikėjimo, tai ir netikėsi, kad ir kiek argumentų pateiktum. Dėl KN ir AN: teko asmeniškai tokiose situacijose atsidurt, kad labai teigiamai nustebau, kaip galima kažkuo prekiaujant būti tokiais sąžiningais, ir tai kelis kartus, todėl tikrai tikiu šių parduotuvių skelbiamais faktais. Šiaip esu beprotiškai skeptiška beveik visko atžvilgiu, mane įtikint beveik neįmanoma cool.gif O dėl brangumo: tikiu, kad už darbą turi būti atlyginta sąžiningai, o ne kuo mažiau, man šlykštu, žmonės priversti dirbti beveik už dyką..

Merginos, reikia pagalbos..
Mano blauzdų oda labai sausa, su raudonais spuogiukais (žąsies oda), kokius būdus žinot drėkint tokią odą? Labai ačiū už visokius pasiūlymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 04 25, 11:30)
Sveikos, as vel su klausimu smile.gif kazkada SM skaiciau kad kazkas sveicia veida su ryziu miltais atrodo? Man idomu jus juos uzpilat aliejum, valdeniu ar kaip? blush2.gif

As turiu tokius grubesnius ryziu miltus, tai jie nuostabiai sveicia, as visada maisau su ruduoju cukrumi tuos ryziu miltus, ipilu dusgelio ir thumbup.gif nusisveiciu mirksiukas.gif
Jei tavo veido oda jautri, tai nepatarciau, mano nejautri, as naudoju ax.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galetumete patarti kur galima butu isigyti ekologiska nagu laka ?
nes vakar po metu pertraukos nusprendziau nusilakuoti nagus, tai iprastas nagu lakas tokiu kvapu trenke, kad net langus atidariau issivedinti

Busiu dekinga uz patarimus 4u.gif
Atsakyti